|
|
|
|
Posted: Sun Aug 30, 2009 4:20 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 30, 2009 4:33 am
o mamo...ciekawe ile na tym zarobią biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 30, 2009 4:49 am
Na pewno sporo. Jestem zalogowana na stronie dla przyszlych panien mlodych i najbardziej rozbudowanym i obleganym tematem jest ten o wampirzej rodzince z oltarzykiem dla pana Pattisona... Wcale bym sie nie zdziwila jakby wiekszosc z nich z checia sprawiloby sobie takiego peniska....
Chociaz ja to naprawde nie pogardzilabym orginalem twisted twisted twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 30, 2009 4:51 am
Myślę że sporo. Każda zagraniczna fanka , na pewno będzie chciała taki mieć. Ciekawi mnie ile taki może kosztować. Pewnie sporo, za nazwisko zawsze trzeba zapłacić. No i czy dadzą foto Roberta na opakowanie mrgreen On sam pewnie też na tym sporo by zarobił
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 30, 2009 4:53 am
Justinka Na pewno sporo. Jestem zalogowana na stronie dla przyszlych panien mlodych i najbardziej rozbudowanym i obleganym tematem jest ten o wampirzej rodzince z oltarzykiem dla pana Pattisona... Wcale bym sie nie zdziwila jakby wiekszosc z nich z checia sprawiloby sobie takiego peniska.... Chociaz ja to naprawde nie pogardzilabym orginalem twisted twisted twisted Strona dla panien młodych? Wychodzisz za mąż ? Jeśli kobieta wygląda dobrze w sukni ślubnej to musi być złudzenie optyczne xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 30, 2009 5:57 am
Baranina Justinka Na pewno sporo. Jestem zalogowana na stronie dla przyszlych panien mlodych i najbardziej rozbudowanym i obleganym tematem jest ten o wampirzej rodzince z oltarzykiem dla pana Pattisona... Wcale bym sie nie zdziwila jakby wiekszosc z nich z checia sprawiloby sobie takiego peniska.... Chociaz ja to naprawde nie pogardzilabym orginalem twisted twisted twisted Strona dla panien młodych? Wychodzisz za mąż ? Jeśli kobieta wygląda dobrze w sukni ślubnej to musi być złudzenie optyczne xd Wychodze xp Wierz mi, ze jak zaczelam przegladac katalogi z sukniami roznych salonow slubnych to sie zastanwialam gdzie polki pozostawialy gust... Wszystkie cudowne suknie na kole z tysiacem haftow koralkow i drapowan to cos co tygryski... NIGDY NIE WLOZA! wiec sukienke sobie szyje i bedzie tak piekna, ze moze rzeczywiscie ludziom bedzie sie wydawac ze widza zludzenie optyczne, gdyz bede nieziemsko piekna mrgreen mrgreen mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 30, 2009 6:05 am
Justinka Baranina Justinka Na pewno sporo. Jestem zalogowana na stronie dla przyszlych panien mlodych i najbardziej rozbudowanym i obleganym tematem jest ten o wampirzej rodzince z oltarzykiem dla pana Pattisona... Wcale bym sie nie zdziwila jakby wiekszosc z nich z checia sprawiloby sobie takiego peniska.... Chociaz ja to naprawde nie pogardzilabym orginalem twisted twisted twisted Strona dla panien młodych? Wychodzisz za mąż ? Jeśli kobieta wygląda dobrze w sukni ślubnej to musi być złudzenie optyczne xd Wychodze xp Wierz mi, ze jak zaczelam przegladac katalogi z sukniami roznych salonow slubnych to sie zastanwialam gdzie polki pozostawialy gust... Wszystkie cudowne suknie na kole z tysiacem haftow koralkow i drapowan to cos co tygryski... NIGDY NIE WLOZA! wiec sukienke sobie szyje i bedzie tak piekna, ze moze rzeczywiscie ludziom bedzie sie wydawac ze widza zludzenie optyczne, gdyz bede nieziemsko piekna mrgreen mrgreen mrgreen No jeśli będzie czarna to jestem w stanie uwierzyć. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 30, 2009 7:23 am
jezuuuuuus.
czekam na włochatego, inspirowanego Wolverinem rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 30, 2009 11:29 am
ZebraDeath jezuuuuuus. czekam na włochatego, inspirowanego Wolverinem rolleyes Lodowe wibratory są dobrym pomysłem dla osób z alergią na orzechy włoskie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 30, 2009 12:39 pm
Chyba lepszą inspiracją byłaby fantastyczna czwórka (trzech kolesi w tym: facet-skała, człowiek-guma i człowiek-pochodnia) xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 30, 2009 1:56 pm
ichabot Chyba lepszą inspiracją byłaby fantastyczna czwórka (trzech kolesi w tym: facet-skała, człowiek-guma i człowiek-pochodnia) xd albo załoga G rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 30, 2009 3:45 pm
Też ciekawy pomysł. Trzeba będzie któryś wykorzystać. Dorobimy się fortuny! cheese_whine cheese_whine xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 31, 2009 5:38 am
biedny ten Patinson biggrin ciagle go gdzies umieszczają biggrin ciekawe jak jakis pan by sobie go kupił....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 31, 2009 9:19 am
Jestem stu procentowo pewna ze meskich amatorow sztucznego penisa patisona tez nie brak whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 31, 2009 10:43 am
Justinka Jestem stu procentowo pewna ze meskich amatorow sztucznego penisa patisona tez nie brak whee gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|