Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply O Nas... (czyli poznajmy sie lepiej :) )
Purple Goto Page: 1 2 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

*daje pieniążek*
  *bierze pieniążek*
View Results

Purple-eyed Dreamer

Moonlight Healer

PostPosted: Thu Aug 20, 2009 9:07 am

Witam bardzo serdecznie.

Wbrew pozorom, now atu nie jestem. Dawno dawno temu, tak bardzo,z ę już nikt z was tego nie pamięta, byłam tu jako Mylenka. Teraz biedna Mylenka jest moim zaniedbanym mułkiem, a ja zdobywam świat jako Purple-eyed Dreamer (nawet brzmi lepiej).

Mam na imię Milena. Mieszkam w małej miejscowości w okolicy Ciechanowa. Lat mam 20, jestem zodiakalnym Wodnikiem.

Dla większości osób jestem wredna i nieprzyjazna, mam wręcz wyjątkowy dar do zrażania do siebie ludzi. Chioć to niebywałe i z pewnością mało osób w to uwierzy, potrafię być też miła. Bardzo lubię pomagać i chciałabym zmienić swiat, nie moja wina, ze jest tu tyle osób, których nie znoszę. no i tyle X3

Moim hobby jest rysowanie. lubię tradycyjne techniki, więc jestem nieco do tyłu. Chciałabym się nauczyć kolorowac w PS. Dokłądniej rzecz ujmując, chciałabym, zeby zajmowało mi to mniej czasu, bo kolorowac to każdy potrafi. W wolnych chwilach uwielbiam też czytać ksiażki. im grubsze, tym lepsze. i najlepiej fantasy. Uwilbiam fantasy, uwielbiam elfy. Mam elfie uszy. i bynajmniej nie chodzi mi o avatar.
jestem wszechstronnie utalentowanym dzieckiem. jeżeli uważacie, ze jest czego zazdrościć, to jesteście w błędzie. Nie ma nic gorszego, nioz być dobrym we wszystkim, a doskonałym właściwie w niczym. gdyby płacili za irytowanie... ;3
Uwielbiam herbatę, zapachowe świeczki, szklane koraliki, motylki, aniołki, ametyst i kolor fioletowy. ha! Teraz was zaskoczyłam X3
Słucham muzyki metalowej, ale uwielbiam też brzmienie skrzypiec. Absolutnie nie znam się na gatunkach ani podgatunkach muzycznych, więc powiem, ze najbardziej lubię słuchać Nightwish (ze starą wokalistką.), Amon Amarth, Korpiklaani i Rhapsody. Lubię też zespół Akurat iabsolutnie każdy utwór skomponowany przez panią o wdziecznym nazwisku Kajiura Yuki. Oraz przeróznego typu soundtracki w klimacie OST z LOK: Soul Reaver 2.

Jestem całkowicie uzalezniona od Gai, znalazłam tu ludzi, którzy z pewnością byliby moimi przyjaciółmi, gdybyśmy tylko mieszkali blizej. Bynajmniej nie z powodu mojego czepliwego charakteru nie mam nikogo takiego w okolicy. Po prostu nie lubię pić/ćpać i potrafię sie wyrażać kulturalnie. jeżeli ktoś tego nie podziela, to jemu nalezy współczuć, nie mnie.
Byłabym wielce niesptrawiedliwa twierdząć, ze naprawde jestem sama jak palec. Mam najkochańszego chłopaka na świecie.

Trochę odbiegając od klimatu, znalazłam się tutaj z racji tego, ze obleciałam już w poracy absolutnie wszystkie gildie, w których jestem i nie było nic lepszego do roboty. Na codzień jednak najwięcej czasu spędzam w gildii Polska Ambasada, w której jestem vice kapitanem.

ABSOLUTNIE NIE ZGADZAM SIĘ NA TO, BY W MOIM TEMACIE OGŁASZANO LOTERIĘ. Nie interesuje mnie udział w niej. I nie trudno zauwazyć,z e jest.

i to by było na tyle. jezeli mają Państwo jakies pytania, prosze zamieścić je tutaj.
Od razu powiem,z ę to dziwne rozmieszczenie spacji spowodowane jest zbyt szybkim stukaniem w klawisze, przepraszam, mnie też to utrudnia czytanie moich postów.
PostPosted: Sat Aug 22, 2009 11:22 am

Aż sześc osób skusiło się na pieniążka, ale żadna z nich nie skomentowała. A więc, że byłam tu pierwsza [tak jest, ale nie wiem, co mnie skusiło C: ], to witam Cię chlebem i solą [wszystko wliczone w te parę goldów, co za głos mi podarowałaś!]. Zaraz zaczną się tańce i śpiewy, więc szykuj strój ludowy eeeee.... [sprawdza z jakiego regionu pochodzi Mimoza] mazowsza, a ja śląski i będziemy się gibać :3

iHermes

Tricky Sweetheart

18,925 Points
  • Senpai's Notice 100
  • Novice Mage 100
  • Protector of Cuteness 150

Purple-eyed Dreamer

Moonlight Healer

PostPosted: Mon Aug 24, 2009 3:46 am

Dawaj, dziołcha, będziem tańcować X3 Oj dana dana X3

Weź, ja tu wogóle byłam święcie przekonana, ze to jak u nas, parę dni Cię nie ma i toniesz w nieprzeczytanych postach, a tu takie o X3 Nic praktycznie nie przybyło, tylko w offtopowym temacie cośtam piszą lol. No ale może ludzi ena wakacjach, nie to, co u nas, wszyscy przed komputerem i tylko od czasu do zcasu ktoś do Bułgarii wyleci na tydzień ;3
PostPosted: Tue Aug 25, 2009 10:13 am

:wykonuje dziwne ruchy w przód i tył: Yeah, czujesz ten rytm dziewczyno? :giba się dalej, w tle piosenka bloodhound gang, nothing but mummals: xDDD

No ja też tak myślałam. W ogóle tak jakoś dziwnie się czuję. Że mają tu taki zamknięty krąg, do którego ciężko się dostać. Dziwna atmosfera tu panuje. W innych gildiach to witają, pytają i w ogóle, a tutaj nic. Tylko jakiś gościu od loterii przyszedł się zareklamować... xDDDDD Czuje się olana, niepotrzebna i w ogóle ŹLE D:
Ej, ja też byłam na wakacjach! >___< Ale jak zostałam odcięta od gaii to myślałam, że skonam D: to tak, jakby mi zabrali tle! [przesadzam, ale co z tego? xD]

iHermes

Tricky Sweetheart

18,925 Points
  • Senpai's Notice 100
  • Novice Mage 100

Purple-eyed Dreamer

Moonlight Healer

PostPosted: Thu Aug 27, 2009 4:43 am

ja tam robię karameldansen ;3 Nie znam piosenki, nie mam tu w pbacy głośników, cprawdzę w domu co toz a piosenka. A na razie udaję, że wiem i też się gibam X3 *gibu gibu*

Weeee, mój topic nadal jest na tej tablicy co się widzi, zanim wejdzie do gildii. tu nikt nic nie pisze X3 I wogóle wkurza mnie ten abnner na stronie głownej, z wybranymi uzytkownikami. A reszta wygwiazdkować ;3 Mam pomysł, jest u nas ten konkurs na banner, to dam swoją sygnaturę. I wygram, w końcu jestem vicekapitanem >:3 Ale sango też dała, a ona jest, neistety, szczebelek wyżej =P
Ja Cie kocham, nasi użytkownicy tez, olać, jak się nei znają na fajnych ludziach ;3 Trzeba nakręcac im forum w dwie osoby loooool X3
To wyobraź sobei co było jak ja dwa miesiące we Włoszech bez internetu byłam! A tu piszecei na frum i ja nie wiem co sie dzieje D:>
PostPosted: Thu Aug 27, 2009 5:00 am

Karameldansen też dobry. W ogóle dziwie się, że to robi taki szoł x3 A piosenkę znasz na pewno. Takie chłopaki w strojach mał latają po ulicy, porywają ludzi i zmuszają ich do tańczenia. Na końcu ucieka im mim karzeł i oni go potrącają samochodem x3

No, ja jak wchodzę na gildię, to automatycznie włażę do topicu, który się wyświetla na tablicy. Zdarza mi się nie odpisywac, ale wtedy gdy uważam topic za nudny, niewartoś... SIC! OLEWAJĄ NAS! MYŚLĄ, ŻE JESTEŚMY NIC NIE ZNACZĄCYMI USERAMI! ok, musiałam się wykrzyczeć! C: Myślisz, że na obrazku jest elita? D: Jak na bannerze narysujesz mnie, to ja na pewno na Ciebie zagłosuję xDDDDDDDD Ekhem, co do nakręcania forum :kręci korbką: byś mi pomogła, co =_=

O nie, dwa miesiące bez internetu!? D: Masakraaa, tyle pieniędzy przez ten czasu uciekło :materialistka: xD

iHermes

Tricky Sweetheart

18,925 Points
  • Senpai's Notice 100
  • Novice Mage 100

Meditta

PostPosted: Thu Aug 27, 2009 11:28 am

Heej... sweatdrop
No w sumie nie wiem, co napisać, bo witać nie na swoich terenach niezbyt wypada. xd' W każdym razie miło mi poznać . A, i jeśli można spytać, to gdzie pracujesz? A konkretniej, w jakiej branży. Jestem na etapie wybierania drogi życiowej, toteż strasznie wtykam w nosa w cudzą pracę, żeby rozeznać, na co ewentualnie bym się nadawała. sweatdrop
PostPosted: Fri Sep 04, 2009 3:33 am

Someday...
Someday you will understand...

A tam nei wypada X3 Pewno,z e wypada! Hermes, widzisz? ktoś do mnie przyszedł i napisał, a do twojego tematu nie =P Mnie kochają bardziej niz Ciebie buhaha >:3 Ja popracowuję sobei tu i tam, bo mam rok przymusowej przerwy w studiowaniu, nei z mojej winy, a dministracji Uniwersyetu Warszawskiego,a dokąłdneijw ydziału italianistyki. Niech ich piekło pochłonie >< Zatem pracowałam do tej pory jako doradca klienta w sieci Orange, a teraz jestem an stazu na stanowisko 'pracownik biurowy'. nie wiążę przyszłości ani z jednym, ani z drugim ;3 A w październiku idę na studia, na anglistykę. Nie jestem dobrą osobą do doradzania w takich sprawach, aj wogóle nie wiem co chcę ze swoim zyciem zrobić. A raczej chcę, tylko tego zbyt wiele jest i wyklucza się nawzajem. plany takie, ze albo będę po anglistyce nauczysielką, zcego nei chcę, albo będę tłumaczem w lokalnym biurze tłumaczeń, pilotem wycieczek zagranicznych, a w wolnym czasie będę ilustrowac ksiązki, chwilowo dla dzieci, ale mam nadzieję udoskonalić swoje zdolności.

Narysuję nam banner z tobą, hermes. i bedzie na[pis 'tu gwałci Hermes!' Ale będziemy mieć natłok nowych w gildii =D X3

the reason you were born with wings...

Purple-eyed Dreamer

Moonlight Healer

Meditta

PostPosted: Sat Sep 05, 2009 1:20 am

A co, zlikwidowali italienistykę? o_O No proszę, a byłaby specjalistka od feliciano- i lovinopodobnych. <3
Też mam problem z nakładającymi się na siebie pomysłami na życie. ^^' Ilustrator książek dla dzieci to całkiem niezły pomysł. Rysowałaś własny projekt? Jeżeli tak i jest on znany w polskim fandomie to proszę o wybaczenie mojej niewiedzy, ale ja w ogóle nie orientuję się w takich sprawach. ^^" Za bardzo nie siedzę w tym. xd'
PostPosted: Thu Sep 10, 2009 2:23 am

Someday...

Nie, italianistyka cały zcas tam ejst. Ale trzeba nie tylko się dostać na studia, ale i zarejestrowac na pzredmioty poprzez taki głupi system USOS. On nie chiał mi tego zrobić i nikt, kogo prosiłam o pomoc, nawet nie raczył sprawdzić, wszyscy mówili,z ę to neimozliwe blah blah blah >.> nienawidze ludzi z UW. Taki bajzel tam jest,z ę szkoda gadać....

Nie, nic nie rysowałam, co by fandom mógł znać, moze na gai ktostam moje rysunki widział. Chodzi o banner do naszej gildii na Gai, Polska Ambasada. Bo nam się stary znudził x3 Zapraszam do nas, na pewno częsciej tam jestem (czyt. niemalże codziennie X3) niż tu, na PoGGu. który ma błąd w nazwie, zresztą...

Purple-eyed Dreamer

Moonlight Healer

iHermes

Tricky Sweetheart

18,925 Points
  • Senpai's Notice 100
  • Novice Mage 100
PostPosted: Thu Sep 10, 2009 4:30 am

Purple-eyed Dreamer
Someday...

Zapraszam do nas, na pewno częsciej tam jestem (czyt. niemalże codziennie X3) niż tu, na PoGGu. który ma błąd w nazwie, zresztą...

Kocham Cię za to ;* xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
PostPosted: Sun Sep 13, 2009 6:43 am

No to faktycznie nieciekawa sprawa z tym UW. :/ Życzę znalezienia takiego uniwerka, na którym będą traktować ludzi jak... no właśnie, jak ludzi. :d'
A za zaproszenie dziękuję, ale ja i tak nie jestem typem gaiowego maniaka, poza tym siadam na kompa zazwyczaj raz na dwa tygodnie. ^^"

Meditta

Hardstyle 4 Ever

PostPosted: Sun Sep 13, 2009 12:15 pm

No takk , będziem tańcować do rana . x3
Jestem tutaj nowy , więc cóż .. tak jak koleżanka na wstępie napisała uwielbiam Metal i jego pod typy , no i może to nie związane z Twoim opisem uwielbiam Japoński Rap , coś cudownego mówię wam ;3 .

Pozdrawiam pirate
PostPosted: Mon Sep 14, 2009 2:42 am

Someday...

A ja myślałam,z ę mnei kochasz za całokształt Hermes :<

Nie ma sprawy, nei wyrzucamy ludzi za brak aktywności na forum. Za to mam ochote wykopać tych, co mi tylko questują i zadają pytania. Geez. Gildia to nie jest akcja charytatywna ani encyklopedia D:> Powiedz po prostu, ze nei chcesz, a nie tak kręcisz ;3

Hejo hej nowy kolego :3 czy pod japonski rap podchodzi soundtrack z Bleach? Home made Kazoku czy kanzoku, nie znam się X3 Było tam takie fajne 'Thank you' kiedyś jako ending...

Purple-eyed Dreamer

Moonlight Healer

Hardstyle 4 Ever

PostPosted: Thu Sep 17, 2009 2:00 pm

Więc ten SoundTrck z Bleacha podchodzi pod J-Rap ale tylko troszeczkę ! :3
Prawdziwy J-Rap tworzą takie grupy jak : NITRO MICROPHONE UNDERGROUND , Aquarious itd. mogę wymieniać długo biggrin
Reply
O Nas... (czyli poznajmy sie lepiej :) )

Goto Page: 1 2 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games