Robimy wykop tim? |
Jestem za nie |
|
27% |
[ 3 ] |
Jestem za tak |
|
72% |
[ 8 ] |
|
Total Votes : 11 |
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 12, 2009 2:17 pm
Powracam na ppl po dosc dlugiej przerwie. I odrazu napisze o co mi chodzi. Proponuje zalozyc gaiowy wykop team. Chodzi o to aby zebrac pare osbo na gaia i razem wykopywac ciekawe rzeczy. Mozna zalozyc na gaia watek wykop i wybierac co bedziemy wykopywac. Aby nasz wykop znalazl sie na glownej potrzeba jakies 40-50 glosow, pod warunkiem ze nikt nie bedzie nas zakopywac. Piszcie co o tym sadzicie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 13, 2009 7:33 am
Nie bardzo rozumiem ideę. Chodzi Ci o tą stronę wykop.pl? Sry, ale znam ją tylko mgliście, nawet nie wiem na czym dokładnie polega jej działalność xD
Czy może masz na myśli robienie jakiegoś topicu na main forum? Co to znaczy, że będziemy coś wykopywać w takim razie? I kto może nas zakopać? Bo dotychczas kojarzyło mi się to tylko z pracą grabarza xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 13, 2009 7:39 am
Nasza obecna tutaj grupę lubie za liczne zainteresowania, a co byłoby tematem takiej grupy?
Nie sądze, żeby kogoś jeszcze interesowały zagadnienia związane z PR i Marketingiem lub polityczne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 13, 2009 7:47 am
Może mi ktoś wyjaśni co tutaj się dzieje? Co to jest PR? sweatdrop xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 13, 2009 7:53 am
xp PR czyli Public Relations czyli:
otyczy kształtowania stosunków publicznie działającego podmiotu z jego otoczeniem.
Chcesz coś więcej? Kończe magisterke na ten temat.
A w temacie chodzi o to, żebyśmy utworzyli jaką grupę tak?
Jeżeli kogoś będzie interesowało jednocześnie: PR FUNDUSZE UE MARKETING FINANSE RPG
to proszę bardzo możemy tworzyć, choć pomysł ciekawy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 13, 2009 10:21 am
dundundundun... *zgubila sie* jak to wykopywac o.o? mam motyke i chyba nawet wiem, jak sie jej uzywa 3nodding
a tak bardziej powaznie... Kazmi dobrze prawi. jestesmy na tyle inni, ze byl by drobny problem ze znalezieniem wspolnych zainteresowan. chyba, ze wiekszosc lubi chociazby gotowac :XP:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 14, 2009 12:21 am
Ja muszę lubić gotować, zaraz znowu się zacznie życie bez rodziców. Załózmy grupę o gotowaniu biggrin Każdy z nas musi jeść, to na pewno cecha wspólna.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 14, 2009 3:37 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 14, 2009 5:06 am
najlepıej jest zjesc cos pysznego co sıe samemu wczesnıej ugotowalo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 14, 2009 1:13 pm
no tak xd a ja to tak od czapy rzucialm, naprawde sweatdrop i wykopywac w sensie co - dawac przepisy o.o?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 14, 2009 1:45 pm
ja umiem robić jajecznicę! xD
edit: @kasmizar: wystarczyło pr=public relations, dzięki xd O czyje relacje ze społeczeństwem masz zamiar w przyszłości dbać? Polityków? Tam pewnie największa kasa xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 15, 2009 6:39 am
O psychologach się mówi, że idą na psychologię, żeby poznać siebie. Ciekawe co sprawia, że ludzie idą na PR, pewnie podobne powody.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 15, 2009 7:48 am
i teraz powstaje pytanie. czemu ludzie ida na chemie? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 15, 2009 8:47 am
a kulturoznawstwo? własna kultura to przegięcie, przemoc kulturowa, której nawet nie jesteśmy świadomi... lepiej pozostać ciemnym, bo to zaczyna przerażać xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 15, 2009 11:35 am
Na czym polega przemoc kulturowa? Jakieś interesujące sposoby wpajania wzorców kulturowych? Gdybym ja poszedł studiować twój kierunek, to motywowałbym się możliwością poznania kodu kulturowego, zwiększającego możliwości interpretacyjne, sprawiającego że rozumie się więcej z tego co się czyta w felietonach, książkach, co się ogląda i czego się słucha biggrin
Chemia? To pewnie chęć poznania fukcjonowania świata, otaczającego nas środowiska. Tak się tylko domyślam blaugh
Teraz rozkmińcie dla mnie farmację, a ja napiszę wam, czy się zgadza xd
Kasmi: Bardzo interesujący powód do studiów, ale u Ciebie, w odróżnieniu od psychologii, masz więcej do czynienia z mentalnością społeczeństw, a nie jednostek. Czy może się mylę?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|