|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 28, 2009 9:08 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 28, 2009 9:09 am
Hogy milyen apropóból? Hogy ünnepeljünk! Nem olyan régen az a megtiszteltetés ért, hogy előléptettek Vice Captian-né a Guild-ban végzett munkái miatt. Az első hivatalos intézkedésem pedig az volt, hogy előléptettem Bíbortetü-t moderátorrá, mert rászolgált. Megbízható és mindig itt van. Ketten találtuk ki az Akvárium Hetet, hogy kicsit ünnepeltessük magunkat. smile Felhívás aviart vetélkedőre! Rajzolj le minket! Bíbort és engem, azaz Malreni-t. Mindenki, aki nevez ajándékba kap tőlünk egy halat, ez lehet Goldfish, Cuttlefish vagy Hermit Cat. A legjobb rajzot, természetesen külön is díjazzuk! Ez jó hír a szépen rajzolóknak, mert ők, akár négy hallal is hazatérhetnek a versenyből! Miért? Mert alapból kap két halat tőlünk, de ha mindketten őt választjuk nyertesnek, akkor még gazdagabb lehet egy-egy Starfish-sel és egy HamuHamu-val! Szóval, ceruzát a kézbe és irány rajzolni! A díjak elég csábítóka, szerintem, de a határidő viszont, éppen ezért elég kevés. A beküldési határidő jövő hét vasárnap, azaz Július 5! A nyeremények, hogy még meggyőzőbbek legyünk:  Hajrá mindenkinek! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 28, 2009 9:14 am
További programok az Aquarium Hétre: -Vasárnap: Új szubfórum; Booty Grab és minden ami Aquarium! -Hétfő: Új fejezet a Rich Mob Vol.2-ből! -Kedd: Indul a Döglött Macska kávézó! -Szerda: Új játék demó; Chronicle of Magnetic Mansion Vol.0 - PreChronicles! -Csütörtök: Aquarium Decorations Tombola és Zsákba Hermit Cat! -Péntek: Indul (a tölrölt, de végül mégsem törölt) US3! -Szombat: Egy meglepő pályázat bejelentése! -Vasárnap: Eredményhírdetés! Szóval, lesz min csámcsogni. biggrin Jó szórakozást mindenkinek!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 28, 2009 9:42 am
juuj de jóó biggrin annyi kérdésem lenne a rajzpályázathoz, hogy együtt kell titeket lerajzolni vagy külön-külön??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 28, 2009 9:45 am
Nagyobb esélyed van nagyobbat kaszálni, ha mindkettőnket rajzolsz le egy képre, de nem feltétlen muszáj. Viszont, több képpel is lehet indulni. De, akkor is csak két hal jár tőlünk. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 28, 2009 10:05 am
Malreni Nagyobb esélyed van nagyobbat kaszálni, ha mindkettőnket rajzolsz le egy képre, de nem feltétlen muszáj. Viszont, több képpel is lehet indulni. De, akkor is csak két hal jár tőlünk. smile igenis főnök 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 28, 2009 10:28 am
Örömmel látom, hogy pezsdül itt az élet. blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 28, 2009 10:56 am
Bárhogy Le lehet Titeket Rajzolni? Mármint Ne Gondoljatok Roszra eek ..Csak ,Hogy Ugye Nem Kell Akváriumot Is Hozzátok Rajzolni...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 28, 2009 11:31 am
Nem, nem kell. Csak minket.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 28, 2009 12:32 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 28, 2009 2:38 pm
Azt hiszem én is beszállok! Amúgy a képet/képeket hova kell küldeni?? vagy elég kirakni a profilra? Ha végre levonul nálunk az árvíz, és nem kell óránként kimenni a Rába-töltésre, hogy vajon merre van a víz, akkor holnap nekiállok én is! HAJRÁ MINDENKI!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 28, 2009 2:55 pm
Ez egy jó felvetés! A képeket, természetesen, majd ide posztoljátok, amint elkészültök velük.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 29, 2009 4:05 am
Izginek hangzik, bár az én rajz tudásom igen csekély. sweatdrop Szóval nem tudom, hogy próbálkozzak e, de majd meglátom.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 29, 2009 7:38 am