|
|
|
|
Posted: Sat Jun 06, 2009 11:01 am
Wątek myśle przydatny dla graczy zomg.
Ja mam pytanie związane z pierścieniami - czy jest możliwość ich sprzedaży na targu??? bo widziałam że użytkownicy sprzedają a ja dostaje komunikat ze nie mogę sprzedać (a mam po klika takich samych pierścieni)
to samo pytanie tyczy się sprzęty w akwarium ( dostaje komunikat ze przedmioty sa zamrożone) a przecież ludzie jakoś sprzedają rybki na markplace.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 09, 2009 2:19 pm
widzę że walą tłumy, ech juz zdążyłam sobie sama z tym problem poradzić - myślałam ze gildia jest po to żeby sobie pomagać przynajmniej w innych grach tak jest a tu sie pomyliłam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 10, 2009 9:01 am
Atris_pl widzę że walą tłumy, ech juz zdążyłam sobie sama z tym problem poradzić - myślałam ze gildia jest po to żeby sobie pomagać przynajmniej w innych grach tak jest a tu sie pomyliłam nieprawda jestesmy tu tylko i wylącznie dla Ciebie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 12, 2009 12:45 pm
ten no słuchajcie...czy na bassken lake da sie łowić te rybki czy nie? O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 13, 2009 4:58 pm
a w ogóle to zaciął mi się quest (który i tak wypełniłam ale tego nie zarejstrowało) i nie moge dostać odznaki za ukończenie Otami ruins..... sad sad sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 14, 2009 3:08 pm
urzekla mnie twoja historia... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 16, 2009 7:05 am
jak mozna przeslac i czy wogole mozna pierscionek przez trada ???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 25, 2009 2:42 pm
tez mam ten problem a co z tym zrobic pojecia nie mam O.o co do pierscionkow to nie mozna ich ruszyc w zaden sposob jesli sa oznaczone kłódką smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 26, 2009 1:33 pm
marakuja ten no słuchajcie...czy na bassken lake da sie łowić te rybki czy nie? O.o jakie ty rybki chcesz łowić? od tego sa inne gry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 26, 2009 1:35 pm
yuri_kiku jak mozna przeslac i czy wogole mozna pierscionek przez trada ??? teraz już nie można , ale mam ambicje napisać do administratorów żeby to zmienili - pewnie nic to nie da ale warto spróbować. Dla mnie bez sensu jest mieć kilka pierścieni takich samych i nic nie móc z nimi zrobić tylko wyrzucić z inventory.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 04, 2009 2:35 am
Hej, mam problem.A mianowicie chce na zOMG! kogos (cos) zabic, a mam Ring: Improbability Sphere i Ring: Knife Sharpen i sie nie da!Tylko wyskakuje mi jakis napis.Mglby mi ktos pomoc?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 04, 2009 3:23 am
Atris_pl yuri_kiku jak mozna przeslac i czy wogole mozna pierscionek przez trada ??? Dla mnie bez sensu jest mieć kilka pierścieni takich samych i nic nie móc z nimi zrobić tylko wyrzucić z inventory. mozesz dac tam gdzie ulepszasz nacisnąć salvage, i dostaniesz za niego orb'sy natusiaaa Hej, mam problem.A mianowicie chce na zOMG! kogos (cos) zabic, a mam Ring: Improbability Sphere i Ring: Knife Sharpen i sie nie da!Tylko wyskakuje mi jakis napis bo to nie są pierścienie do ataku, a co zrobiłaś z solar rays ? teraz jedynie wyjście to kupic pierścien w MP albo zalozyc nowe konto
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 05, 2009 6:58 am
I to jest właśnie denerwujące. Na Marketplace trafiają pierścienie za nawet 90k złota, a ja swoich powtórek nie mogę sprzedać confused Słyszałem od kogoś, że to podobno admini wrzucają je raz na jakiś czas.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 06, 2009 5:07 am
Słyszałam, że po aktywowaniu wszystkich tych Null Chamberów pierścienie miałyby się odblokować, ale mam już wszystkie aktywne i stan rzeczy się nie zmienił. rolleyes Toteż chyba faktycznie jedyny pożytek, jaki może z nich być, to przerobienie na orbsy. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|