|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 5:13 am
Remélem kedves moderátor bácsik nem haragszanak.... Itt a 2009-es Gaia-s bál! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 5:39 am
Én nem nagyon értem mi lesz ez. Elmegyünk és állunk mind egy teremben? Vagy mi? confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 5:43 am
valószínűleg a tavalyihoz hasonlóan tánc-ügyességi feladat lesz... az a nyomd a megfelelő nyilat és akkor ha ügyesen táncolsz kapsz vmi itemet 3nodding legalábbis ha olyan lesz mint tavaly
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 5:43 am
Úgy különösebb leírást én sem láttam még, de szerintem nem csak állni fogunk. Beszélgetni fogunk egy teremben xd A ruhámmal nem vagyok túlságosan megelégedve, kellene valami olcsó, elegán és mégis sötét :3 Valaki, ötletek? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 5:44 am
napsugar valószínűleg a tavalyihoz hasonlóan tánc-ügyességi feladat lesz... az a nyomd a megfelelő nyilat és akkor ha ügyesen táncolsz kapsz vmi itemet 3nodding legalábbis ha olyan lesz mint tavaly Én szeretem az ilyen cuccokat, szóval tetszeni fog blaugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 5:49 am
Tavaly ilyenkor nem gaiáztam, szóval nem tom milyen volt. De már el tudom képzelni. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 5:52 am
De remélem nem kötelező párral menni mert nekem olyan nincs. smile Vagy majd felszedek valakit a bejáratnál. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 5:53 am
Én sem voltam még Gaia-s, de jó lesz, érzem whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 5:54 am
Doku no Hana De remélem nem kötelező párral menni mert nekem olyan nincs. smile Vagy majd felszedek valakit a bejáratnál. xd Nekem sincs sweatdrop ha meg együtt megyünk tudod minek néznek xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 6:00 am
Zsocachan Doku no Hana De remélem nem kötelező párral menni mert nekem olyan nincs. smile Vagy majd felszedek valakit a bejáratnál. xd Nekem sincs sweatdrop ha meg együtt megyünk tudod minek néznek xd Beöltözök fiúnak és meg van oldva xd Bár még ki se töltöttem a hivatalos párkeresős dolgot, lehet hogy ott kéne kezdeni biggrin (vagy a guilden belül elkapni valakit twisted )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 6:02 am
az aktívabb guild fiúk asszem már foglaltak, legalábbis egypárról toom h foglalt whee am meg nem muszáj párral menni biggrin tavaly én egyedül voltam sweatdrop burning_eyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 6:04 am
Egyedül menés lesz a vége asszem, a párral csak probléma van 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 6:11 am
Kitöltöttem a társkeresős cuccot, de nem igazán tetszett az aki a legjobban ilett hozzám, meghát magyarral szretnék menni X3 Napsugár neked olyan szép a ruháád 4laugh *rémülten néz szét a gardróbjában ninja *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 6:21 am
Nekem három találat jött ki, de magyar tényleg jobb lenne. Mikor is lesz ez? (edit: megtaláltam mikor lesz)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|