|
|
|
|
Posted: Mon Nov 07, 2005 11:20 am
Wszystkie dzialy subforum sa juz otwarte. Zapraszam do zakladania swoich topikow w dziale "O Nas..."
_________________________________________________________ Od niedawna w gildiach istnieje mozliwosc wprowadzenia subforum. Krotko mowiac jest to podzial glownego forum gildii na dzialy umozliwiajace wprowadzenie porzadku i segregacji topikow. Taki podzial umozliwilby zachowanie porzadku oraz swobodniejsze tworzenia topikow, z drugiej jednak strony nasze forum jest jeszcze malutkie i dla niektorych podzial ten wydaje sie na razie zbedny. W najblizszym czasie postaram sie zamiescic nieco wiecej informacji na ten temat.
Czy chcielibyscie wprowadzenia takiego podzialu w naszej gildii?
Ten topik powstal w celu zebrania w jednym miejscu Waszych opinii na ten temat. Zachecam do wypowiadania sie i glosowania w ankiecie. Ostateczna decyzje podejmie MissTao
Aktualizacja: W zwiazku z tym, ze wszelkie znaki wskazuja na to, ze subforum jednak sie pojawi, zapraszamy do zglaszania propozycji dzialow w tym topiku
Dotychczasowe (wstepne) propozycje: -"smietnik" na topiki, ktorych dotychczas nie mozna bylo zakladac (propozycja MissTao) -Galeria, Opowiadania, Poradniki o Gai (zaproponowane przez EL_TARO) -Dzial, w ktorym kazdy moglby zalozyc topik o sobie (pomysl Kage) -"Gaiowicze i ich tworczosc", "Nasze opinie o..." (zaproponowane przez Point.Zer0)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 07, 2005 11:26 am
ja osobiscie uwazam ze subforum jest zbedne bo na serio za malo jest topikow a subfora chyba moga nawet wprowadzic pewien chaos w wyszykiwaniu danego topiku a pozatym wieksozsc osob wypowiada sie na glownym topiko i moim skromnym zdaniem nie potrzebujemy subforof smile twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 07, 2005 11:49 am
mamy tylko jedna strone z topikami... nawet niecala... subforum jest raczej dla rozbudowanej gildii i jest wiele stron topikow ktore mozna podzielic na kilka kategorii a u nas i tak wszystko sie dzieje w zasadzie na HQ nawet melina juz nie jest taka slawna wiec wg mnie narazie jest to zbedne 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 07, 2005 12:28 pm
mozecie najwyrzej zrobic smietnik i wysylac tam wszystkie niepotrzebne topiki ktore normalnie byscie usuneli 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 07, 2005 12:53 pm
Propozycja, ze smietnikiem jest calkiem dobra, ale ja sie sklaniam przy subforze z opowiadaniami - w koncu, jesli zaczniemy zakladac kazdy oddzielny temat na opowiadania, to zginiemy w balaganie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 07, 2005 11:21 pm
Subfora wprowadzą chaos. Trzeba się będzie dodatkowo 'przeklikiwać' na wybrane tematy..chyba, że można zrobić takie zakładki, jak są nad głównymi forami. Np. w exchangu jest charity etc. W polskiej gildii jest za mało tematów, żeby robić zakładki...po prostu to jest niepotrzebne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 12:35 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 1:20 am
jest dobnrze tak jak jest... skoro możliwość jest od niedawna to jestem pewny że są niedopracowane... będzie burdel, wstrzymajmy się z tym
dla wprowadzenia porządku lepiej przeprowadzmy eksterminację mniejszości seksuaolnych oraz rasowych blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 2:49 am
Kukus jest dobnrze tak jak jest... skoro możliwość jest od niedawna to jestem pewny że są niedopracowane... będzie burdel, wstrzymajmy się z tym dla wprowadzenia porządku lepiej przeprowadzmy eksterminację mniejszości seksuaolnych oraz rasowych blaugh i wolnomularzy....... nie zapominajmy o nich...... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 3:07 am
Kukus jest dobnrze tak jak jest... skoro możliwość jest od niedawna to jestem pewny że są niedopracowane... będzie burdel, wstrzymajmy się z tym dla wprowadzenia porządku lepiej przeprowadzmy eksterminację mniejszości seksuaolnych oraz rasowych blaugh dobry pomysl, chociaz lezby (o ile sa) mozna by zostawic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 3:19 am
Kukus jest dobnrze tak jak jest... skoro możliwość jest od niedawna to jestem pewny że są niedopracowane... będzie burdel, wstrzymajmy się z tym dla wprowadzenia porządku lepiej przeprowadzmy eksterminację mniejszości seksuaolnych oraz rasowych blaugh fajnie fajnie ale mnie zostawcie gonk niektore zydki sa calkiem fajne sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 3:27 am
a co do subforow to mi to calkowicie lezy...........
pisze to zeby skonczyc ten offtop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 7:10 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 8:14 am
dziekujemy za przedstawienie swojego zdania.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 8:29 am
Tez uwazam, ze dobrze jest tak, jak teraz. Nawet tutaj jest kilka topic praktycznie nieuzywanych, po co sobie jeszcze roboty dokladac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|