Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Informacje (niezbedne dla nowych uzytkownikow) i Pomoc
Dyskusje na temat subforum- uwagi i propozycje Goto Page: 1 2 3 4 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Omega Sun
Captain

PostPosted: Mon Nov 07, 2005 11:20 am

Wszystkie dzialy subforum sa juz otwarte. Zapraszam do zakladania swoich topikow w dziale "O Nas..."

Od niedawna w gildiach istnieje mozliwosc wprowadzenia subforum. Krotko mowiac jest to podzial glownego forum gildii na dzialy umozliwiajace wprowadzenie porzadku i segregacji topikow. Taki podzial umozliwilby zachowanie porzadku oraz swobodniejsze tworzenia topikow, z drugiej jednak strony nasze forum jest jeszcze malutkie i dla niektorych podzial ten wydaje sie na razie zbedny.
W najblizszym czasie postaram sie zamiescic nieco wiecej informacji na ten temat.

Czy chcielibyscie wprowadzenia takiego podzialu w naszej gildii?

Ten topik powstal w celu zebrania w jednym miejscu Waszych opinii na ten temat. Zachecam do wypowiadania sie i glosowania w ankiecie.
Ostateczna decyzje podejmie MissTao

Aktualizacja: W zwiazku z tym, ze wszelkie znaki wskazuja na to, ze subforum jednak sie pojawi, zapraszamy do zglaszania propozycji dzialow w tym topiku

Dotychczasowe (wstepne) propozycje:
-"smietnik" na topiki, ktorych dotychczas nie mozna bylo zakladac (propozycja MissTao)
-Galeria, Opowiadania, Poradniki o Gai (zaproponowane przez EL_TARO)
-Dzial, w ktorym kazdy moglby zalozyc topik o sobie (pomysl Kage)
-"Gaiowicze i ich tworczosc", "Nasze opinie o..." (zaproponowane przez Point.Zer0)
PostPosted: Mon Nov 07, 2005 11:26 am

ja osobiscie uwazam ze subforum jest zbedne bo na serio za malo jest topikow a subfora chyba moga nawet wprowadzic pewien chaos w wyszykiwaniu danego topiku a pozatym wieksozsc osob wypowiada sie na glownym topiko i moim skromnym zdaniem nie potrzebujemy subforof smile twisted

Twisted_Exile

Sayokun

PostPosted: Mon Nov 07, 2005 11:49 am

mamy tylko jedna strone z topikami... nawet niecala...
subforum jest raczej dla rozbudowanej gildii i jest wiele stron topikow ktore mozna podzielic na kilka kategorii
a u nas i tak wszystko sie dzieje w zasadzie na HQ nawet melina juz nie jest taka slawna
wiec wg mnie narazie jest to zbedne 3nodding
PostPosted: Mon Nov 07, 2005 12:28 pm

mozecie najwyrzej zrobic smietnik i wysylac tam wszystkie niepotrzebne topiki ktore normalnie byscie usuneli 3nodding

Sayokun

Hikitsuni

PostPosted: Mon Nov 07, 2005 12:53 pm

Propozycja, ze smietnikiem jest calkiem dobra, ale ja sie sklaniam przy subforze z opowiadaniami - w koncu, jesli zaczniemy zakladac kazdy oddzielny temat na opowiadania, to zginiemy w balaganie.
PostPosted: Mon Nov 07, 2005 11:21 pm

Subfora wprowadzą chaos. Trzeba się będzie dodatkowo 'przeklikiwać' na wybrane tematy..chyba, że można zrobić takie zakładki, jak są nad głównymi forami. Np. w exchangu jest charity etc. W polskiej gildii jest za mało tematów, żeby robić zakładki...po prostu to jest niepotrzebne.

Rynn the Vampire
Crew

Lavagetas_heqetai

600 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
PostPosted: Tue Nov 08, 2005 12:35 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Tue Nov 08, 2005 1:20 am

jest dobnrze tak jak jest... skoro możliwość jest od niedawna to jestem pewny że są niedopracowane... będzie burdel, wstrzymajmy się z tym

dla wprowadzenia porządku lepiej przeprowadzmy eksterminację mniejszości seksuaolnych oraz rasowych blaugh

Kukus

opcy

PostPosted: Tue Nov 08, 2005 2:49 am

Kukus
jest dobnrze tak jak jest... skoro możliwość jest od niedawna to jestem pewny że są niedopracowane... będzie burdel, wstrzymajmy się z tym

dla wprowadzenia porządku lepiej przeprowadzmy eksterminację mniejszości seksuaolnych oraz rasowych blaugh
i wolnomularzy....... nie zapominajmy o nich...... ninja
PostPosted: Tue Nov 08, 2005 3:07 am

Kukus

dobry pomysl, chociaz lezby (o ile sa) mozna by zostawic

Autark

Owiec

PostPosted: Tue Nov 08, 2005 3:19 am

Kukus

fajnie fajnie ale mnie zostawcie gonk
niektore zydki sa calkiem fajne sweatdrop
PostPosted: Tue Nov 08, 2005 3:27 am

a co do subforow to mi to calkowicie lezy...........

pisze to zeby skonczyc ten offtop

opcy

Koka Cola

PostPosted: Tue Nov 08, 2005 7:10 am

yyyyy
PostPosted: Tue Nov 08, 2005 8:14 am

Lady Kaora
yyyyy
dziekujemy za przedstawienie swojego zdania.......

opcy

Gailenquen

PostPosted: Tue Nov 08, 2005 8:29 am

Tez uwazam, ze dobrze jest tak, jak teraz. Nawet tutaj jest kilka topic praktycznie nieuzywanych, po co sobie jeszcze roboty dokladac.
Reply
Informacje (niezbedne dla nowych uzytkownikow) i Pomoc

Goto Page: 1 2 3 4 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces