|
|
|
|
Posted: Wed Dec 31, 2008 3:44 pm
Gondoltam jó lenne öszegyülyteni a tagok házainak linkjét egy hejre és ha lesz még egy kis pénzem csinálok egy új karakterrel mamajd egy közös társalgót is. Remélem tegyszik az ötlet. sweatdrop Ha meg szeretnéd osztani a többi guildtagal a házadlinkjét írd meg ide de mégjobb ha elküldöd nekem PM-ben de bármeikmódon juttatod ell nekem én felirom ide az oldal tetején a kezdő postra. Házak:Közös társalgósoftwarekillersgergelybibortetuarisu23MedvelaszloSztyanimeRekacicavrobiMi-mikooAkitta-chanNazgoor Nutelladrop geri1896 HaganeNoAnnanapsugarElleineAdományokat a közös szobához ennek a karakternek küldjetek: Hus kiraly (bocs a névért hirtelen nem jutot eszembe más. sweatdrop ) Eddigi adományok: sgergely: 3000 gold HaganeNoAnna: I Heart U Blue Wallpaper Tile softwarekiller: Vending Machine, Blue Steel TV Stand, Kitchen Clock "Isten áldása legyen az adakozókon és adományaikon!!!" 3nodding 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 01, 2009 4:37 am
ötletes! smile Én itt lakom
|
 |
 |
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 01, 2009 9:18 am
softwarekiller ötletes! smile Én itt lakom Valami okbol sajnos nem müködik. sweatdrop Ez vagy idéglenes hiba vagy csak nálam van a gond. sweatdrop Minden esetre beirlak.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 01, 2009 10:16 am
Müködik csak én voltam hülye. Király a házad! Bár azt már edig is tudtuk hogy gazdag vagy. De hogy ilyen jól kihasználtad a teret... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 02, 2009 12:45 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 03, 2009 5:22 am
A te házad is tök jó nem valami othonos de tecik az a bárplt a polcbol. biggrin Ha nembaj talán majd csinálok iet a közös napaliba. blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 04, 2009 2:54 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 04, 2009 7:40 am
A kék falra értettem, hogy goromba úgy ^^˝ És hogy ízlés szerint cseréld le, ha gondolod.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 04, 2009 9:35 am
HaganeNoAnna A kék falra értettem, hogy goromba úgy ^^˝ És hogy ízlés szerint cseréld le, ha gondolod. Ja bocsánat! sweatdrop De minek a sok #? Egyépként nem zudom mi a baj a kékk fallal de a szivecskéket úgy is sokal joban szeretem. (fiu létemre. sweatdrop ) heart xp heart blaugh Azért remélem megérted hogy ha a többieknek nem tecik kicserélem de a kedvedért nem lesz kékk. a kékk butorok, és lejátszók maradhatnak?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 05, 2009 1:44 pm
A # és hasonlók az ékezetes betűk helyén vannak, a rendszer írta át... Igazából nem akartam beleszólni, hogy néz ki, és az a kék fal a legmegfelelőbb a választékhoz képest, csak olyan erős a színe /Bár lehet, csak a monitorom öreg már/. Ezért gondoltam arra a szívecskésre, mert az is kék. De ha másoknak nem jó, nyugodtan változtasd vissza (vagy szavaztasd meg esetleg, milyen legyen).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 05, 2009 1:52 pm
Szavazás? Erre ugyan már énis gondoltam de én csak egyválaszu szavazást tudok csinálni nem tudom hogyan lehet több választ. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 06, 2009 6:44 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 06, 2009 1:05 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 07, 2009 12:27 am
sgergely Müködik csak én voltam hülye. Király a házad! Bár azt már edig is tudtuk hogy gazdag vagy. De hogy ilyen jól kihasználtad a teret... biggrin Gazdag? xp 25k golddal? Másfél éve ugyanabban a nadrágban, cipőben és kabátban, ugyanazzal a fejkendővel? xd (hiába, az öltöztetgetés nem kedvenc időtöltésem..). Jó, azért van pár értékes itemem rolleyes De pl. a házban levő DVD playert 1 Goldért szereztem a Marketplacen... 3nodding blaugh
|
 |
 |
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
|
|
|
|
 |