|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 24, 2008 11:09 am
W tym szczególnym dniu chciałabym życzyć wszystkim członkom naszej wspaniałej gildii radosnych chwil na te święta i na najbliższy nowy rok, aby spełniły się Wam marzenia a nowy rok przyniósł same dobre wydarzenia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 24, 2008 11:24 am
wzajemnie. rozumiem, ze tylko ja tutaj nienawidze swiat... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 24, 2008 11:24 am
Babcia też chciałaby złożyć oficjalne życzenia swoim struchlałym Wnuczętom:
hmmm... kurczaki, mam blokadę umysłu. *słucha najnowszej płyty AC/DC*
no dobra, wiecie przecież, że nie życzę Wam, żeby te święta były Waszymi ostatnimi, bo kogo miałabym potem straszyć?!
Więc wszystkiego najlepszego, choć to banalne, i żebyście się nie pozatruwali, a poświąteczne pustki w Waszych portfelach zapełniły się szybciej niż zazwyczaj. I żeby te święta pomogły Wam odkryć na nowo, co w Waszym życiu jest naprawdę ważne; żeby Jezus odnowił Wasze serca i Wam błogosławił (ja NAPRAWDĘ wierzę w Niego i w to, że może odmienić Wasze życie w najcudowniejszy sposób). I żeby Wasze rodziny zbliżyły się do siebie, a nie musiały się rozjeżdżać w stanie wojny. rolleyes No. I w ogóle lubię Was wszystkich (i AC/DC... ale to inna historia.) mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 24, 2008 11:25 am
 nio nio wesolych swiat <3 <3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 24, 2008 11:25 am
wilkus wzajemnie. rozumiem, ze tylko ja tutaj nienawidze swiat... sweatdrop ale chyba nie babci, co? *przytula ją, uważając, by tym razem nie połamać większości żeber* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 24, 2008 11:32 am
Daedhel wilkus wzajemnie. rozumiem, ze tylko ja tutaj nienawidze swiat... sweatdrop ale chyba nie babci, co? *przytula ją, uważając, by tym razem nie połamać większości żeber* whee szczesliwie babcia =/= swiata xd poza tym babci nie mozna nie lubic heart nie lubie swiat z zasady, ale tych sczegolnie>< udowodniono mi, ze nie jestem ogolnie potrzebna. nu. i fajne swieta
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 24, 2008 11:39 am
wilkus wzajemnie. rozumiem, ze tylko ja tutaj nienawidze swiat... sweatdrop ja tez nie cierpie biggrin nei w tym wydaniu, ktore mam w domu razz ale dostala mduzo kosmetykow i juz jestem jakies 2,5 h po swietowaniu, wiec jest wporzo biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 24, 2008 12:03 pm
ja dostałem LAMPKI! OŁ JEA. +bokserki w BRIANA z family guya, płytę GLASVEGAS(to do ciebie, babciu), czekoladki, pieniondze, a główny prezent nie dotarł
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 24, 2008 12:06 pm
Jukatan ja tez nie cierpie biggrin nei w tym wydaniu, ktore mam w domu razz ale dostala mduzo kosmetykow i juz jestem jakies 2,5 h po swietowaniu, wiec jest wporzo biggrin ehehe, no jakby byly ze znajomymi, to moze by sie dalo zniesc xd racja to, racja. ja tez po,a le umieram ogolnie><
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 24, 2008 12:31 pm
wilkus Daedhel wilkus wzajemnie. rozumiem, ze tylko ja tutaj nienawidze swiat... sweatdrop ale chyba nie babci, co? *przytula ją, uważając, by tym razem nie połamać większości żeber* whee szczesliwie babcia =/= swiata xd poza tym babci nie mozna nie lubic heart nie lubie swiat z zasady, ale tych sczegolnie>< udowodniono mi, ze nie jestem ogolnie potrzebna. nu. i fajne swieta to rzeczywiście niefajnie... stare Ale jeśli Ciebie i Jukatana to może pocieszyć, z całą pewnością sytuacja, w której się znajdujecie, nie potrwa zbyt długo - przeprowadzicie się na swoje i znajdziecie sobie innych ludzi, dla których będziecie bardzo ważne i z którymi będziecie mogły spędzać święta. 3nodding Jeden z głównych uroków dzieciństwa polega na tym, że się kończy. xd Glasvegas, co? A ja mam Black Ice AC/DC! Mwahahach! twisted I jeszcze dwie obiecane płyty tłuką się gdzieś po poczcie, obie Savatage! 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 24, 2008 12:40 pm
mnie juz w tym roku moj chlop do siebie zapraszal, ale odmowilam, aby rodzicow nie zostawic z sama siostra... smutno by im bylo pewnie.
i zaluje - bo bylo syfiascie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 24, 2008 3:36 pm
życzę Wam ciepłych, pogodnych świąt w rodzinnej atmosferze, oraz: dramallama radości z życia płynącej, ze wszystkich podejmowanych decyzji dramallama wytrwania w dążeniu do celu, dramallama zadumy nad płomieniem świecy, dramallama własnego skrawka nieba, tego celu ziemskiej wędrówki, dramallama sil, co by w Nowym Roku ruszyć pełną parą z głową wypełnioną świeżymi pomysłami, dramallama ciągłego uśmiechu, aby jak stworzycie sobie jakąś troskę to podejść do niej z humorem (tak jest łatwiej) dramallama seksu... dramallama zwolnienia oddechu, aby w wirze światecznych przygotowań i ciąglej bieganiny poczuć magię tych świąt, a także przeżyc Jego narodzenie w nas samych, dramallama i aby Wasze życie było spełnieniem Jego marzeń!
Nie linczować biggrin
No to skrótem - zdrowych i wesołych biggrin
Hahaha. a ja dostałam aparat biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|