|
|
|
|
Posted: Tue Dec 23, 2008 2:30 pm
Imie: głupie i beznadziejne. Moja rodzicielka była mało orginalna Wiek: piękne 17 lat Miasto: Poznań Zainteresowania: Różnorakie. Od Bento i książek po kendo i filmy Kubricka
Uwielbiam robić puste i bezsensowne rzeczy, moje ulubione zajęcie to marnowanie czasu.
Lubię wydawać pieniądze i wychodzić na zero.
Rzeczy które kupuję też są bezsensowne, ale gdyby nie były nie dawałyby mi tyle radości.
Jestem człowiekiem-onomatopeją
Jestem strasznie leniwa.
Absolutnie uwielbiam Kubricka
i Qentina Tarantino, żeby nie było, że jestem zbyt głęboka.
Jestem mangofilem. Dobrze mi się z tym żyje.
I ogólnie, miło mi Was poznać :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 25, 2008 2:46 pm
Heja banana surprised Hmm, z tego co przedstawilas to w zasadzie wyszlo na "pasozyta" : D Manga z wiekiem minie, wiec sie rozkoszuj =] I oczywiscie foto dcc : ] WitamY! :)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 26, 2008 1:55 pm
Pasożyt? Raczej nie, powiedziałabym, że "samowystarczalna" (gorzej mi idzie z zajmowaniem się innymi).
Choroba zwana mangą mija jeśli zarażony przestaje się w nią angażować, w części przypadków po prostu z czasem zaczyna sięgać po "trochę inne tytuły".
Niestety, nie mam w miarę aktualnego, niecosplayowego zdjęcia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 29, 2008 7:33 am
Zelda von Viellegea Niestety, nie mam w miarę aktualnego, niecosplayowego zdjęcia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 30, 2008 2:17 am
r4id3n Zelda von Viellegea Niestety, nie mam w miarę aktualnego, niecosplayowego zdjęcia.  Czy to oznacza, że zaliczyłam faila sad ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 30, 2008 11:48 am
Zelda von Viellegea r4id3n Zelda von Viellegea Niestety, nie mam w miarę aktualnego, niecosplayowego zdjęcia.  Czy to oznacza, że zaliczyłam faila sad ? Nom, taki troche epic fail : (
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 02, 2009 2:51 am
r4id3n Zelda von Viellegea r4id3n Zelda von Viellegea Niestety, nie mam w miarę aktualnego, niecosplayowego zdjęcia.  Czy to oznacza, że zaliczyłam faila sad ? Nom, taki troche epic fail : (To źle sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 06, 2009 10:06 am
Zelda von Viellegea r4id3n Zelda von Viellegea r4id3n Zelda von Viellegea Niestety, nie mam w miarę aktualnego, niecosplayowego zdjęcia.  Czy to oznacza, że zaliczyłam faila sad ? Nom, taki troche epic fail : (To źle sad sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 08, 2009 12:41 pm
r4id3n Zelda von Viellegea r4id3n Zelda von Viellegea r4id3n Zelda von Viellegea Niestety, nie mam w miarę aktualnego, niecosplayowego zdjęcia.  Czy to oznacza, że zaliczyłam faila sad ? Nom, taki troche epic fail : (To źle sad sad sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 09, 2009 1:50 pm
Rin_Youkai r4id3n Zelda von Viellegea r4id3n Zelda von Viellegea Czy to oznacza, że zaliczyłam faila sad ? Nom, taki troche epic fail : (To źle sad sad sad sad lancuszek sad face'ow ;(
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 10, 2009 2:05 am
r4id3n sad lancuszek sad face'ow ;( sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 10, 2009 2:47 am
Rin_Youkai r4id3n sad lancuszek sad face'ow ;( sad sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 10, 2009 6:31 am
r4id3n Rin_Youkai r4id3n sad lancuszek sad face'ow ;( sad sad sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 11, 2009 3:27 pm
Rin_Youkai r4id3n Rin_Youkai r4id3n sad lancuszek sad face'ow ;( sad sad sad sad - jestesmy okropni xD ... a przynajmniej ja XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 12, 2009 6:50 am
r4id3n Rin_Youkai r4id3n Rin_Youkai r4id3n sad lancuszek sad face'ow ;( sad sad sad sad - jestesmy okropni xD ... a przynajmniej ja XD sad ja Ci dotrzymam towarzystwa XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|