|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 05, 2008 8:35 am
Minden Magyar Klán tagnak!
Mivel nagyon keveset játszom a zOMG-vel, arra a döntésre jutottam, hogy megfelelőbb lenne a klánnak egy olyan kapitány, aki kicsit "elmélyültebb" a dologban. Ezért megkértem Malrenit, közösségünk elsőszámú mozgatórugóját, vállalja-e a dolgot, és elvállalta. Így mától a Magyar Klán kapitánya Malreni, én csak moderátori funkciót töltök be. (A Magyar Guildet ez nem érinti, ott én vagyok a kapitány, és Mal moderátor.)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 06, 2008 4:07 pm
softwarekiller Minden Magyar Klán tagnak!Mivel nagyon keveset játszom a zOMG-vel, arra a döntésre jutottam, hogy megfelelőbb lenne a klánnak egy olyan kapitány, aki kicsit "elmélyültebb" a dologban. Ezért megkértem Malrenit, közösségünk elsőszámú mozgatórugóját, vállalja-e a dolgot, és elvállalta. Így mától a Magyar Klán kapitánya Malreni, én csak moderátori funkciót töltök be. (A Magyar Guildet ez nem érinti, ott én vagyok a kapitány, és Mal moderátor.) Éljen Mal!!!!! Éljen Mal!!!!!! Éljen Mal!!!!! Éljen Mal!!!!! Éljen Mal!!!!! Juhúúú És a Malreni fan klub nevében gratulálok Malreninek!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 06, 2008 10:20 pm
Medvelaszlo softwarekiller Minden Magyar Klán tagnak!Mivel nagyon keveset játszom a zOMG-vel, arra a döntésre jutottam, hogy megfelelőbb lenne a klánnak egy olyan kapitány, aki kicsit "elmélyültebb" a dologban. Ezért megkértem Malrenit, közösségünk elsőszámú mozgatórugóját, vállalja-e a dolgot, és elvállalta. Így mától a Magyar Klán kapitánya Malreni, én csak moderátori funkciót töltök be. (A Magyar Guildet ez nem érinti, ott én vagyok a kapitány, és Mal moderátor.) Éljen Mal!!!!! Éljen Mal!!!!!! Éljen Mal!!!!! Éljen Mal!!!!! Éljen Mal!!!!! Juhúúú És a Malreni fan klub nevében gratulálok Malreninek!!!! * furin néz az ugráló éljenző medvére.... stare *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 08, 2008 7:54 pm
napsugar Medvelaszlo softwarekiller Minden Magyar Klán tagnak!Mivel nagyon keveset játszom a zOMG-vel, arra a döntésre jutottam, hogy megfelelőbb lenne a klánnak egy olyan kapitány, aki kicsit "elmélyültebb" a dologban. Ezért megkértem Malrenit, közösségünk elsőszámú mozgatórugóját, vállalja-e a dolgot, és elvállalta. Így mától a Magyar Klán kapitánya Malreni, én csak moderátori funkciót töltök be. (A Magyar Guildet ez nem érinti, ott én vagyok a kapitány, és Mal moderátor.) Éljen Mal!!!!! Éljen Mal!!!!!! Éljen Mal!!!!! Éljen Mal!!!!! Éljen Mal!!!!! Juhúúú És a Malreni fan klub nevében gratulálok Malreninek!!!! * furin néz az ugráló éljenző medvére.... stare **Nem érti mi történik, zavarában tapsol és kérdőn néz napsugárra* o.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 09, 2008 1:53 am
Elleine napsugar Medvelaszlo softwarekiller Minden Magyar Klán tagnak!Mivel nagyon keveset játszom a zOMG-vel, arra a döntésre jutottam, hogy megfelelőbb lenne a klánnak egy olyan kapitány, aki kicsit "elmélyültebb" a dologban. Ezért megkértem Malrenit, közösségünk elsőszámú mozgatórugóját, vállalja-e a dolgot, és elvállalta. Így mától a Magyar Klán kapitánya Malreni, én csak moderátori funkciót töltök be. (A Magyar Guildet ez nem érinti, ott én vagyok a kapitány, és Mal moderátor.) Éljen Mal!!!!! Éljen Mal!!!!!! Éljen Mal!!!!! Éljen Mal!!!!! Éljen Mal!!!!! Juhúúú És a Malreni fan klub nevében gratulálok Malreninek!!!! * furin néz az ugráló éljenző medvére.... stare **Nem érti mi történik, zavarában tapsol és kérdőn néz napsugárra* o.O
Odasúgja Elleinének: Tiszta sor vagy nem? cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 09, 2008 6:26 am
*Néma beszéddel elmutogatja bíbornak, hogy medve ovációjától kapott sokkot*
De ne mond el senkinek blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 09, 2008 12:55 pm
gyűlik a tömeg.... -most akkor közgyűlést tartunk??? confused *már hárman nézik furin az éljenző medvét....*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 11, 2008 3:41 am
*Tetű sóhajt egyet és oszlatni kezdi a kialakulóban lévő tömeget* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 11, 2008 8:36 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 11, 2008 9:01 am
mer mér vizespólóverseny lesz?? whee (bocsi fáj a fejem és ienkor hülyeségeket magyarázok sweatdrop )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 11, 2008 10:56 am
A vizes póló verseny nem hülyeség, a vizes póló verseny tök jó!!! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 11, 2008 1:04 pm
annak aki nézi és férfiból van..... [vagy legalábbis fiúból (mittomén ki hány éves)]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 12, 2008 8:31 am
Vagy ép nő csak épen... (nyugi én nem vok az xd ) Egyébként is NEM ÉN HOZTAM FEL.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 12, 2008 12:52 pm
Látom, témánál vagyunk biggrin Mit hoz ki az emberekből egy announcement...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 12, 2008 2:07 pm
softwarekiller Látom, témánál vagyunk biggrin Mit hoz ki az emberekből egy announcement... bocsika elkalandoztunk sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |