|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 01, 2008 2:28 pm
Úgy érzed, képes vagy átlátni a dolgokat? Szeretnél sok pénzt nyerni, úgy, hogy közben jól is érzed magad? Akkor, itt az alkalom! Bizonyítsd be, hogy érsz annyit, mint a Gazdag Csőcselék!
Jelentkezz!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 01, 2008 2:31 pm
Rich Mob Jelentkezés A jelentkezésnek, mindössze csak két feltétele van. Az elsővel, azt hiszem nem lesz gond, mindössze, csak el kellett múlnod 16 évesnek. De, ezt a kérdést rugalmasan kezelem, a hangsúly a második feltételen van. A játék körökre lesz leosztva, hogy miylenekre, majd meglátjátok, ezalatt a körök alatt, minden résztvevőnek aktívnak kell lennie és folynia a történésekkel, amiket nem lehet majd megismételni. Ezért, csak jelentkezzen, aki garantálni tudja, hogy nem hanyagolja el a játékot. A nevezési díj 1000 arany!Pár szó a nyereményről: Az alap 10000 Gaia Gold, amit garantálok én, magamtól! Ehhez jön még hozzá, a nevezésidíj, ami 1000 arany. Azt hiszem, a lehetséges nyeremény fényében, ez nem sok. A nevezők száma, nem limitált. Fontos! A nevezési szándékot, PM-ben kell jelezni felém és miután válaszoltam, csak azután küldeni a nevezésidíjat!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 01, 2008 2:32 pm
Rich Mob Akik a vacsorán részt vesznek: -Bíbortetű -Lurzt -Medvelaszlo -Vrobi -Napsugar -SyforceHUN -Bolyhoska -Arkrix -Sztyanime A megnyerhető nyeremény eddig: 14000 arany!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 02, 2008 1:27 am
Mi ez ez? Már jelentkezem is. Jelentkezési díj van?
|
 |
 |
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 02, 2008 8:15 am
Hehe én jelentkezek, az fix. ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 02, 2008 1:36 pm
Fúú alig várom! XD XD XD XD XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 02, 2008 11:27 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 03, 2008 12:06 am
|
softwarekiller Vice Captain
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 04, 2008 8:32 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 04, 2008 9:11 am
jelentkeztem bár nem tudom mi ez pontosan biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 04, 2008 1:24 pm
crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 05, 2008 6:21 am
Boli-chan crying crying crying crying Mi bántja kicsi szíved? dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 05, 2008 12:09 pm
Az, hogy én is jelentkeznék, csak Malreni azt írta, hogy az jelentkezzen aki tuti, hogy nem fogja elhanyagolni. Azt pedig nem tudom garantálni, hogy nem leszek lusta, akkor pedig annak nincs értelme, hogy jelentkezzem, szerintem. Érthető, nem?? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 05, 2008 11:43 pm
Boli-chan Az, hogy én is jelentkeznék, csak Malreni azt írta, hogy az jelentkezzen aki tuti, hogy nem fogja elhanyagolni. Azt pedig nem tudom garantálni, hogy nem leszek lusta, akkor pedig annak nincs értelme, hogy jelentkezzem, szerintem. Érthető, nem?? xd Ez tetszik mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 06, 2008 4:49 am
Boli-chan Az, hogy én is jelentkeznék, csak Malreni azt írta, hogy az jelentkezzen aki tuti, hogy nem fogja elhanyagolni. Azt pedig nem tudom garantálni, hogy nem leszek lusta, akkor pedig annak nincs értelme, hogy jelentkezzem, szerintem. Érthető, nem?? xd Az események előtt pár nappal fogok PM-et küldeni minden résztvevőnek. Úgyhogy, nem kell emiatt aggódni. Ha, meg mégis elhanyagolod, akkor sem kell félni. twisted (...) Kihihihihihi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|