|
|
|
|
Posted: Mon Dec 01, 2008 12:46 pm
No i wpadłem..... patrze w sklepie jakis flakonik.... kupuje... uzywam... a tu mnie przemienia sweatdrop co mam zrobic zeby mnei odmienieło ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 01, 2008 12:53 pm
eek to już dodali elfią rasę do wyboru! 4laugh
Przecież tego chciałeś, nie wiedziałeś o tym? Flakonik zawierał miksturę do przemienienia Cię w drowa. Żeby to cofnąć, kup sobie jakąś human potion, wybierz kolor skóry. Też musisz jej na sobie użyć w taki sam sposób, jak tego.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 01, 2008 12:54 pm
Daedhel eek to już dodali elfią rasę do wyboru! 4laugh Ten potion był już do kupienia wtedy gdy wysyłali tą informację o odmianie z halloween hysteria bezpłatnej.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 01, 2008 12:55 pm
Ooooo.....wielkie pokłony xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 01, 2008 12:55 pm
a tak w ogóle to zmieniłam sobie fryzurę, ale nie pozwala mi zapisać zmian. scream Czy Wam też avatar save nie działa?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 01, 2008 1:02 pm
Daedhel a tak w ogóle to zmieniłam sobie fryzurę, ale nie pozwala mi zapisać zmian. scream Czy Wam też avatar save nie działa? tak. Wam też nie działa. Gaia znowu coś sknociła, na qaa forum wszyscy tylko o to pytają. xp Lopatka: serio? Sierota ze mnie. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 01, 2008 1:03 pm
Sama przypadkiem to wtedy zauważyłam ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 02, 2008 7:09 am
Ech, ja chcę mieć White Body Dye, nic mnie innego nie interesuje >:C
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 02, 2008 7:12 am
a jak już offtopujemy, to ja chciałbym wilkusa, ichabota lub innej mądrej osoby z chemii, co sądzicie o Nano-C? Nobo C=>węgiel, czy wyjdzie z tego coś niefajnego węglowego? albo coś fajnego? albo to coś takiego, za co facet dostał nobla (to coś, że dużo atomów węgla ze sobą złączył)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 02, 2008 12:36 pm
chcialabym byc madra z chemii><
co do nano-c... 1) chemicznie: odkryta chyba w 1985 roku odmiana alotropowa wegla [nanorurki weglowe] wyglada troche jak przedluzony fuleren :XP:
2) item: nie mysle, zeby mial cokolwiek szczegolnie wspolnego z chemia... podejrzewalabym futurystyczna fizyke, ale zawsze moge sie mylic.
offtopy sa fajne. [niby nie powinnam tego mowic, ale to przeca gildia od spamu byla, jak sie przylaczalam ><]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 02, 2008 12:50 pm
wilkus offtopy sa fajne. [niby nie powinnam tego mowic, ale to przeca gildia od spamu byla, jak sie przylaczalam ><] jak ja się przyłączałam to była to gildia RPG o ile mnie pamięć nie myli ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 02, 2008 2:19 pm
powie mi ktoś, jak się te flakoniki otwiera? w sensie używa, bo jestem na to za głupia sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 02, 2008 2:20 pm
Wchodzisz do inventory i naciskasz na flakonik. Dalej już się połapiesz xd 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 03, 2008 7:37 am
Ich finde das Wetter gut -.-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 03, 2008 9:54 am
On chyba w tym inventory w zakladce special jest. Naciskasz, a pozniej use. I finito!!! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|