|
|
|
|
Posted: Thu Oct 30, 2008 1:11 pm
Kihihihih... Tudtam, hogy egyszer, az, hogy három éve Gaiázom, jelenteni fog valamit és tényleg! Ma játszottam a zOMG-vel! De, sajnos nem otthon vagyok, úgyhogy nem tudtam sokat tolni, de! Amennyit játszottam, az... meggyőző, egy picit, legalább is...
Ez a topic, segítségül fog majdan szolgálni azoknak, akik elakadnak a játékban. Minden segítséget szívesen fogadok!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 31, 2008 5:33 pm
Majd én is meglátom....idővel....várjunk csak...mit keresek én itt? Na mindegy, jo zOMGozást Mal! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
Posted: Sat Nov 01, 2008 5:49 am
Énisénisénis!! 4laugh De még várni kell... sad Majd mesélj, milyen biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 01, 2008 10:30 am
jöhetnek az egyévesek is biggrin kár h nem onnan folytathatom ahol a beta testben voltam confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 01, 2008 12:05 pm
am mi van ezekkel a recipekkel?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 02, 2008 11:12 am
softwarekiller Énisénisénis!! 4laugh De még várni kell... sad Majd mesélj, milyen biggrin Szar.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 02, 2008 11:26 am
Nekem fogalmam nincs miylen ez a zOMG! mert kihagytam 2 hónapot de azt tom,h 1 éves leszek szal most kerülök sorra avgy miafene? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 02, 2008 11:39 am
Malreni softwarekiller Énisénisénis!! 4laugh De még várni kell... sad Majd mesélj, milyen biggrin Szar. hát.... nekem se lesz a kedvencem.... csak ideges vagyok tőle scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 02, 2008 11:43 am
engem ezek a hülye zöld hörcsögök egyfolytába meg ölnek és még mindig abba a rohadt csatornába vagyok...arról nem is beszélve hogy akadozik stressed ...asszem ennyi 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 02, 2008 12:53 pm
Bírom a játékot, semmi gond. Pár egyszerűbb "küldetést" végig csináltam. Ami a rengeteg ellenfelet és a sok meghalást illeti. Ezért kell klánokba gyülekezni, egyedül szinte lehetetlen a komolyabb feladatokat végig csinálni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 02, 2008 6:44 pm
nekem már hármas szintű az egyik kettes a másik gyűrűm, de már unom, ja és az egyik töktől kaptam egy Oh My Gumballt amit eladtam 10k-ért a piacon blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 03, 2008 6:08 am
*_* mien töktől??? hol??? és mikor???...és mért??? *_*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 03, 2008 6:30 am
vrobi *_* mien töktől??? hol??? és mikor???...és mért??? *_* a városban pl bartonban vannak tökök amiket ha bökdösöl kapsz vmit.... am még énse kaptam semmit stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 03, 2008 10:00 am