|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 29, 2008 11:42 am
Sziasztok ismét egy újabb topik..... Nos itt azokat a kis "programokat" fogjuk megbeszélni amit, lehetségessé válhat, hogy élőben ismerjük meg egymást. cool mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 29, 2008 1:14 pm
http://www.gaiaonline.com/guilds/viewtopic.php?t=12566897 Nem tudom, előzőleg azért nem kaptam választ, mert én vagyok a hülye és félre értettelek, vagy azért, mert szürke vagyok és figyelmen kívül maradtam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
Posted: Wed Jul 30, 2008 11:01 am
Mint azt mondottam, én örülök, topiknyitási kezdeményezéseknek. De előtte nézz utána, van-e már ilyen topik (mert van sweatdrop ). Többfelé szakadni magyaros dolog, de inkább ne tegyük. (Ezt már guildméretben is eljátszottuk, de mint tudjuk/nem tudjuk, nem jött be). Ráadásul, ez a subforum FAQ típusú - vagyis: kérdezz-felelek. A találkozók szerveződése erőcen community jellegű a szememben biggrin , így terefere subban a helye, vagy ami még jobb, a főoldalon. És az utóbbin meg is találod az másik ilyen topikot biggrin (Ezt nem bántásként mondom, csak valahogy rendszert kell tartanunk rolleyes )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 30, 2008 11:07 am
softwarekiller Mint azt mondottam, én örülök, topiknyitási kezdeményezéseknek. De előtte nézz utána, van-e már ilyen topik (mert van sweatdrop ). Többfelé szakadni magyaros dolog, de inkább ne tegyük. (Ezt már guildméretben is eljátszottuk, de mint tudjuk/nem tudjuk, nem jött be). Ráadásul, ez a subforum FAQ típusú - vagyis: kérdezz-felelek. A találkozók szerveződése erőcen community jellegű a szememben biggrin , így terefere subban a helye, vagy ami még jobb, a főoldalon. És az utóbbin meg is találod az másik ilyen topikot biggrin (Ezt nem bántásként mondom, csak valahogy rendszert kell tartanunk rolleyes ) Tényleg? Melyik topikban van ilyen találkozgatós? Amúgy ha már itt vagyunk akkor el is kéne kezdeni. Ummm... Mit szolnátok egy hétvégéhez a Margit szigeten? Labdázgatunk, tollasozunk, meg ilyenek (tollas ütőket tudok hozni rengeteg van). Meg beszéljük, hogy kellene-e valami még de szerintem elég elsőre ennyi. Ui: Ha valakinek van jobb ötlete, ossza meg!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 30, 2008 11:38 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 02, 2008 5:15 am
ebben az esetben bocs sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 02, 2008 11:52 am
No problem biggrin Azért vagyunk, hogy segítsünk 3nodding blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 03, 2008 1:41 pm
softwarekiller No problem biggrin Azért vagyunk, hogy segítsünk 3nodding blaugh De akkor ez itt tök fölösleges! Nem lehet kitörölni????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 03, 2008 2:08 pm
HALI!!!!
VISSZATÉRTEEEEM!!!!
A találkozót én is naggyon jó ötletnek tartom, (nem a japán vagy mi, kajálós dolgot) Naggyon kíváncsi vagyok minden gaia-s személyre, és természetesen a csajszikra... biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin cool cool cool cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 04, 2008 2:54 pm
De, elvileg ki tudod törölni a saját topikjaidat. A lap alján balra kis körben X De ha nem megy, írj, és törlöm. > submitking911 - Rég nem láttunk biggrin minden Gaia-s csajszi helyes biggrin (minden bizonnyal biggrin akikkel találkoztam, ők egyértelműen)
Találkozókról pedig a főoldalon a hasonló című topikban folytassuk.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 05, 2008 5:00 am
softwarekiller De, elvileg ki tudod törölni a saját topikjaidat. A lap alján balra kis körben X De ha nem megy, írj, és törlöm. > submitking911 - Rég nem láttunk biggrin minden Gaia-s csajszi helyes biggrin (minden bizonnyal biggrin akikkel találkoztam, ők egyértelműen) Találkozókról pedig a főoldalon a hasonló című topikban folytassuk. Inkább tartsuk meg! Mivel az a találkozó lehetne az állandó időpontokra szóló, ez meg a "össze dobott" partyk-ra lennének? De ha te úgy gondolod, hogy a másik jobb akkor ki törölheted nem bánom.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 16, 2010 7:21 am
de en nem magyarorszagon lakom crying crying crying crying de kar ugy el mennek emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 17, 2010 5:25 am
Látom Hinata előtt jó rég írtak ide. Nem baj, csak úgy mondom.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 18, 2010 5:54 am
Srácok, beugrott valami, h mi legyen a nyári tali témája. Öltözz be annak, akit nagyon kedvelsz. Egyszerű lenne.: Bármilyen karakternek (akár anime, akár Gaia-s avi, vagy bármi) be lehetne öltözni, és így lenne egy saját Gaia-Con -unk. Szerintem jó ötlet lenne. =)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 18, 2010 6:11 am
A cosplay nem az erősségem, de majd megpróbálok valamit smile Hmhm ha saját avi akkor egy egyszerűbb avimnak kéne... blaugh sweatdrop Margit-sziget nekem/nekünk teljesen jó. Maci: most hétvégén lenne? Szerintem is maradjon ez a topik a kisebb talikhoz vagy hasonlókhoz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|