|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 17, 2008 10:08 pm
Podejrzewam że raczej juz nie będę zaglądał tutaj i pomyślałem sobie po co marnować itemy XD Więc oto lista i piszcie co kto chce i dlaczego wink 1.Angelic pendant wartość ok. 2m 2. Ancient katana x2 wartość ok 400k za sztukę 3. gift of the goddess x2 wartość ok 30k za sztukę To by było wszystko z coś znaczących itemków reszty śmieci nie chce mi się wymieniać XD A więc do dzieła!!! ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 18, 2008 3:56 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 18, 2008 6:29 am
no jest już ż pierwszy chętny chociaz jak na itemki warte prawie 3m to spodziewałem się większego odzewu. Nic to pozyjemy zobaczymy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 18, 2008 7:19 am
[ Tutaj na gildie rzadko już kto zagląda, dlatego taki mały odzew ninja ] No cóż ^^ ja bym też chciała A.P gdyż jestem chodzącym sępem, a to jest najdroższy itemek XDDD Co ja będę kłamać, że chce bo mi pasuje do ava czy coś XDD Pewnie, fajnie by było go mieć na sobie i zacieszać się jak dobrze pasuje do jakiejś sukienki, ale... głównym powodem jest jego wartość i "status" mrgreen
No i dodam, że tak w ogóle jestem aniołkiem mrgreen heart
Znając moje życie pod górkę, to teraz sobie pogadałam na darmo, ale cóż... znaj chociaż me szczere intencje XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 18, 2008 7:43 am
Hehe, no fajnie biggrin Bo ja też szczerze pisałem xd . Może sobie tu porozmawiamy, tak żeby czas zabić? :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 18, 2008 8:01 am
The Visible Ghost Hehe, no fajnie biggrin Bo ja też szczerze pisałem xd . Może sobie tu porozmawiamy, tak żeby czas zabić? :3 No raczej pogadać to możemy sobie na " ~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ " , bo tutaj to takie trochę nie tego >.>'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 18, 2008 8:16 am
Rin_Youkai The Visible Ghost Hehe, no fajnie biggrin Bo ja też szczerze pisałem xd . Może sobie tu porozmawiamy, tak żeby czas zabić? :3 No raczej pogadać to możemy sobie na " ~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ " , bo tutaj to takie trochę nie tego >.>' A czemuż? :3 Przecież za ładną, spokojną rozmowę nic nam nie zrobią? o_O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 18, 2008 9:43 am
The Visible Ghost Rin_Youkai The Visible Ghost Hehe, no fajnie biggrin Bo ja też szczerze pisałem xd . Może sobie tu porozmawiamy, tak żeby czas zabić? :3 No raczej pogadać to możemy sobie na " ~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ " , bo tutaj to takie trochę nie tego >.>' A czemuż? :3 Przecież za ładną, spokojną rozmowę nic nam nie zrobią? o_O Bo to topik do stękania o itemka, nie do rozmów XD >.> radze poczytać dokładniej regulamin XD chociaż... teraz tutaj i tak nie ma dużo osób i w sumie.... <.< nie wiem czy ktoś jeszcze egzekwuje te wszystkie prawa, ale kiedyś się dostawało opiernicze, więć starsi gildiowicze są na to wyczuleni ^^ btw. a rob sobie co chcesz XDDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 18, 2008 9:50 am
Haha. Na tą gildię to prawie nikt już nie zagląda, więc nie wiem czy ktoś się czepnie tego. O_o. Stękać to nie będę, ja ładnie proszę, hehe xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 18, 2008 10:04 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 18, 2008 2:23 pm
aaaa!!!! Wyczuwam okazję!! To rzeczywiście dziwne, że tutaj nikt nie pisze O_o Wyczuwam tu podstęp. Tomir nie znam tej gildii za dobrze. Powiedz, tu tak zawsze? sweatdrop Ja bym chciał katane. mrgreen wyjaśnienie prośby o katane: jest droga, fajna, gdybym nie miał wielu itemów na oku, to bym na nią zbierał, jest jednym z niewielu mieczy na gai, które naprawdę mi się podobają, liczę na to że wszyscy będą chcieli angelic pendant i może rzeczywiście uda mi się zyskać "skromną" katankę xd
Szczerze to wszystko na liście jest fajne, ale nieprzyzwoita wydawała mi się już sama prośba o katane za nic (tym bardziej, że rzadko się tutaj udzielam)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 19, 2008 12:28 am
no to i ja poproszę o coś ninja
chciałabym poprosić o gift of the goddess, ponieważ nie zależy mi na wyjątkowych, drogich/unikatowych ajtemkach. i tak pewnie niedługo będę odchodzić z gai, i oddam innym użytkownikom ten przedmiot, ale pozwól, że będę mogła się nim nacieszyć na koniec mojej obecności. jeżeli ta historia biednej, skromnej gaianki cię nie poruszyła, to ... to nie wiem co. to pewnie nie dostanę ajtema.
oki, to tyle.
aha, no i jesus loves me.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 19, 2008 11:26 am
katana i gift of the goddess zostały przesłane wink ale jako że miałem po 2 sztuki to jeszcze po jednej można zdobyć. Do dzieła
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 19, 2008 11:55 am
Tomir katana i gift of the goddess zostały przesłane wink ale jako że miałem po 2 sztuki to jeszcze po jednej można zdobyć. Do dzieła dzięki wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 19, 2008 12:13 pm
Tomir katana i gift of the goddess zostały przesłane wink ale jako że miałem po 2 sztuki to jeszcze po jednej można zdobyć. Do dzieła wiec ja bym bardzo chciała katanę ponieważ od pół roku na nią zbieram i i wyrzekam sie kupna innych itemów. *-*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|