|
|
|
|
Posted: Wed Jul 16, 2008 2:14 am
czemu oni znowu cos przestawiaja crying
nie moge trade'owac ani dawac giftow.... *pograza sie w niezmierzonej odchlani rozpaczy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 16, 2008 3:16 am
z tymi trade'ami to ja zawsze mam kłopot. Ciągle coś się psuje i czasami moja kasa i itemy toną w przestrzeni między-trade'owej tak, że ani mój avek ich nie ma, ani osoba do której miały trafić evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 16, 2008 3:18 am
no no
ale czasami zdarza sie tez w druga strone, ze obie osoby maja itemy z trade'ow, oczywiscie dopoki nie chca ich sprzedawac XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 16, 2008 3:19 am
No coz kto sie nie rozwija ten sie cofa, a przy rozwijaniu potkniecia to normalka, oby tylko szybko podniesc sie z ziemi wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 16, 2008 3:20 am
_b_u_r_a_k_ no no ale czasami zdarza sie tez w druga strone, ze obie osoby maja itemy z trade'ow, oczywiscie dopoki nie chca ich sprzedawac XD O_o takiego czegoś to jeszcze nie miałem, ale przyznam, że bardzo praktyczne xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 16, 2008 3:28 am
usprawniają system, dlatego nie działa. a też MUSZĘ coś przetrade'ować crying crying crying
tylko że mi nic nigdy (chyba...) nie zaginęło.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 16, 2008 3:45 am
ichabot _b_u_r_a_k_ no no ale czasami zdarza sie tez w druga strone, ze obie osoby maja itemy z trade'ow, oczywiscie dopoki nie chca ich sprzedawac XD O_o takiego czegoś to jeszcze nie miałem, ale przyznam, że bardzo praktyczne xd oj praktyczne niech juz skoncza to usprawnianie domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 16, 2008 5:52 am
mi zagineło, rzeczywiście, ale jak ktoś sobie sam trejdował z mojego konta :d.
A tak w ogóle to jest głupio i tyle.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 16, 2008 7:05 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 16, 2008 7:05 am
ichabot z tymi trade'ami to ja zawsze mam kłopot. Ciągle coś się psuje i czasami moja kasa i itemy toną w przestrzeni między-trade'owej tak, że ani mój avek ich nie ma, ani osoba do której miały trafić evil ja tyż tak mam... od pewnego czasu jak przesyłam kasę, to ja ją tracę, i ten do kogo wysylam jej nie otrzymuje :/ i to jest wkurzające... :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 16, 2008 7:13 am
dziwne. nie zdarzylo mi sie nigdy szczesliwie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 16, 2008 7:25 am
a z ta kopertka ostatnio?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 16, 2008 8:20 am
A tak nawiasem mowiac, coraz wiecej widac udzialu postaci ktore maja dolaczyc wraz z battle systemem -patrz manga igrzyskowa- czyzby ozby? ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 16, 2008 8:30 am
ja mam nadzieję że na halloween w tym roku będą mroczne elfy whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 16, 2008 8:42 am
to by bylo co najmniej ozby!!!!! swoja droga ja chce juz battle system... i skore drowa!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|