Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
jakich ludzi lubicie? Goto Page: 1 2 3 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

lulz
  yayz
View Results

Jukatan

PostPosted: Thu Jul 03, 2008 12:26 am

note: nie piszę o nikim z forum
(to tak na wypadek, gdyby ktos znowu poczul sie dotkniety...)

Generalnie nie potrafię wyróznić typów osób które lubie... zdarza sie, ze ktos mi pasuje tak, po prostu, albo - co dziwniejsze - nie cierpie takiego typu osob, a ten akurat przypadl mi do gustu.
PostPosted: Thu Jul 03, 2008 12:55 am

przede wszystkim, osoby z którymi można pogadać na każdy temat, długo, dowiedzieć się czegoś mądrego, które nie boją się powiedzieć swojego zdania. które podczas rozmowy nie przytakują mi tylko "yhy, yhy, no no, masz rację" i koniec tematu. bo nie wierzę, że kiedy ja mówię mówię i mówię i tak mówię jeszcze długo, to jakaś osoba zgadza się ze mną w stu procentach. no i dobrze jest kiedy nie odbiera moich wypowiedzi jako jakiś taki... sposób do przechwalania się wiedzą. poniekąd na pewno ma racje, bo wiedzą trzeba się chwalić mrgreen , ale bez przesady, nie o to mi chodzi, po prostu chcę podjąć temat do rozmowy. a jak walnę jeszcze jakiś cytat i powiem jakiego autora nawet, to już w ogóle jest...

ale się rozpisałam xp

poza tym...

rozgarniętych
oczytanych
miłych, dowcipnych
traktujących wszystkich na równi
słuchających muzyki, ale tak na serio (bo to dobry temat do rozmowy)
nie denerwujących się kiedy nie trzeba (w sensie, że rozmawiamy i nagle ten ktoś wybucha złością, bo powiedzmy mam odmienne zdanie niż on/a)
dociekliwych (nie mam na myśli, że taki człowiek zawsze docieka z kim śpi mariola z trzeciego piętra xd )

co oczywiście nie znaczy, że każdy z moich znajomych musi taki być, bo inaczej nie dostąpi "zaszczytu" rozmowy ze mną xd

pani psychol

wilkus
Crew

PostPosted: Thu Jul 03, 2008 1:40 am

to rzeczywiscie troche trudniejszy temat xd
ogolnie wiec...
1. traktowanie wszystkich jednakowo.
2. jakies obeznanie w swiecie.
3. bezinteresownosc.
4. rzeczy tupu bycie milym, poczucie humoru etc.
5. zdolnosc do dluzszej dyskusji o czymkolwiek [przykladowo co badziej pasuje do swieta zmarlych: bigos cz schabowy, lub jak dobrym telefonem jest rynna?]
6. cierpliwosc xd
o! ale najbardziej lubie, jak ludzie sa pelni sarkazmu, ironii i potrafia inteligentnie odpowiadac na zarty/zaczepki 3nodding to chyba w ogole pod inteligencje podchodzi ninja
PostPosted: Thu Jul 03, 2008 1:41 am

wilkus
to rzeczywiscie troche trudniejszy temat xd
ogolnie wiec...
1. traktowanie wszystkich jednakowo.
2. jakies obeznanie w swiecie.
3. bezinteresownosc.
4. rzeczy tupu bycie milym, poczucie humoru etc.
5. zdolnosc do dluzszej dyskusji o czymkolwiek [przykladowo co badziej pasuje do swieta zmarlych: bigos cz schabowy, lub jak dobrym telefonem jest rynna?]
6. cierpliwosc xd
o! ale najbardziej lubie, jak ludzie sa pelni sarkazmu, ironii i potrafia inteligentnie odpowiadac na zarty/zaczepki 3nodding to chyba w ogole pod inteligencje podchodzi ninja

no to w sumie takich samych ludzi lubimy xd

pani psychol

wilkus
Crew

PostPosted: Thu Jul 03, 2008 1:42 am

ehehe, na to wychodzi. ale to w sumie dobrze, bo wtedy prosciej sie dogadac. 3nodding
PostPosted: Thu Jul 03, 2008 1:52 am

bezinteresownosc to fajna rzecz...

ogolnie fajnie jest mi byc z ludzmi, ktorzy nie stresuja sie wszystkim i podchodza do zycia na luzie.

Jukatan

wilkus
Crew

PostPosted: Thu Jul 03, 2008 1:59 am

tez racja. ale w sumie, jak sie nad tym zastanowic, to tez do wszystkiego przydaloby sie jakies optimum. w sensie, jak ktos za luzno podchodzi tez moze byc to upierdliwe xd
PostPosted: Thu Jul 03, 2008 2:01 am

wiadomo, złoty środek zawsze najlepszy,
ale chyba lepiej jak ktoś jest za bardzo "na luzie" niż w ogóle mrgreen

pani psychol

Jukatan

PostPosted: Thu Jul 03, 2008 2:42 am

pani psychol
wiadomo, złoty środek zawsze najlepszy,
ale chyba lepiej jak ktoś jest za bardzo "na luzie" niż w ogóle mrgreen
w sumie nie wiem, czy lepiej... faktycznie, jak ktos np. ma w nosie to, co bedzie robic jutro - jesli to dotyczy jedzenia sniadania, to okej. ale jesli np. nie mysli o pracy, szkole to moze byc uciazliwe chociazby z racj itego, ze czlowiek sie przeciez o tego swojego znajomego martwi.
PostPosted: Thu Jul 03, 2008 2:45 am

a kiedy będzie się denerwował od razu kiedy coś nie będzie szło po jego myśli to też nie jest zbyt dobrze... wink

pani psychol

Carcassandra

Anxious Carpenter

PostPosted: Thu Jul 03, 2008 2:53 am

ja lubię ludzi, którzy umieją samodzielnie myśleć i mieć własne zdanie, którzy mają szersze spojrzenie na sprawy, dystans do życia, wiarę w siebie i odwagę bycia sobą w każdej sytuacji. I lubię optymistów, ot co. 3nodding
PostPosted: Thu Jul 03, 2008 3:46 am

Hm...Lubię:
1.Ludzi zwariowanych,jak jak ja,no ale bez przesady,np.latać nago po mieście czy robić sobie jajko na głowie XD Tak bardziej pozytywnie zakręconych.

2.Ludzi którzy mają jakąś pasję,hobby,a nie całymi dniami siedzą w domu i patrzą się jak schnie farba.A znam kilku takich rolleyes

3.Ludzi którzy są skromni,nie wywyższają się i nie uważają że są lepsi od innych.Po prostu ohyda :XP:

4.Ludzi ciekawych,którzy mogą coś wnieść do rozmowy

5.Ludzi inteligentnych. Takich co łapią się gdy się mówi do nich inaczej niż: PoZdRóFfFkA kOfFaNiE mOjE sUoNko BuZzI aDu$$ o.O'' No i czytają książki inne niż obowiązkowe lektury szkolne.

6.Hm...Ludzi nie zgrywających się na twardziela/cwaniaka.

7.Osób przyjacielskich i taktownych.

Jak coś jeszcze mi się przypomni to dopiszę.

Aikashi

7,700 Points
  • Megathread 100
  • Tycoon 200
  • Overstocked 200

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

PostPosted: Thu Jul 03, 2008 9:09 am

Inteligentnych, dowcipnych i oczytanych, posiadających swoje własne, ambitne hobby*. A jak to wszystko się zsumuje, to zyskujemy Wampira z Zakopanego ninja

*... w sumie jedyne co mi się ambitne nie wydaje, to łomotanie się sztachetami i bejsbolami, tam więc...
PostPosted: Thu Jul 03, 2008 12:20 pm

lubie ludzi ktorzy nie boja sie rozmawiac np. o bogu. ktorzy sie wyrozniaja stylem bycia i nie patrza na to kto jaka ma metke. szczerych, otwartych i pomagajacych mi kiedy mam wachania nastroju( a to u mnie zdarza sie czesto ) takich co potrafia rozsmieszyc i takich co pomoga, takich co znaja mnie na tyle dobrze ze moje ''odchyly'' ich nie przestrasza wink

Ajsza

Owiec

PostPosted: Fri Jul 04, 2008 6:42 am

A ja nie lubię tych co starają się ukryć swoje słabości. Pozostali mogą być.
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: 1 2 3 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces