|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 22, 2008 11:38 am
Hej jakie są wasze ulubione anime?? |trzeba troszkę forum rozruszać ;] |
moje to: 1)One piece (mimo iż przewidywalne bardzo je lubię) 2)berseker (za brak happy endu ;] ) 3)Death note ( za to że oglądając je czułem się głupi )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 23, 2008 1:34 am
Death Note -też czułam sie głupia ale bardziej chodziło mi o rysownictwo xD D.Gray-Man-za całokształt i osobowośći postaci Yami no Matsuei- za lekko demoniczny klimat ^^ Lovely Complex - idealne na gorsze dni można sie zaśmiewać do łez Azumanga Daioh-to co powyżej + nie trzeba oglądać po kolei(odcinki nie wiążą sie ze sobą) Tsukuyomi - Moon Phase-rozkoszna mała wampirzyca razz Slayers-anime z dzieciństwa(nie żebym teraz była strasznie dorosła XD) Wybacz, że nie zastosowałam się do wymienienia 3 ulubionych anime ale nie umiałam wybrać wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 23, 2008 7:18 am
rzeczywiście 3 to za mało tez dodam kilka pirate *green green za to ze uwaga że sie poryczałem na końcu(naprawdę) *Dragon ball jedno z pierwszych anime do dzisiaj lubię obejrzeć *Slayers(to co up właśnie 3 serie kolejny raz kończę[udało mi się ją wreszcie dorwac;] ] *Zero no tsukaima jedno z niewielu anime które mnie rozśmieszyły (i wzruszyły [to drugi i ostatnie biggrin ] podobało mi się aż do końca ostatniego odcinka którym zepsuli cały efekt green green zdecydowanie prowadzi] )
i... RANMA ;] polecam wszystkim (dodam że to chyba jedyne anime w którym and dbb Niepsuje efektu!!) niestety oglądałem tylko do 69 odcinka ciężko dostać jak by ktoś miał dostęp do reszty odcinków błagam o PM ;] )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 16, 2008 8:29 am
*D.Gray-Man *Bleach *Slayers *Air movie - TO dopiero jest dobry animiec *Mimi wo Sumaseba (Whisper of the Heart) - też taki fajniutki filmik.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 19, 2008 7:32 am
jedyne anime ktore mi sie naprawde podobało to shin-chan xd
wole mange
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 27, 2008 1:14 pm
- Elfen Lied- poprostu brak mi słów, coś genialnego. - Zero no Tsuikama- rozbawi do łez (na porządku dziennym jest spadek z fotela), oraz fabuła i wykonanie (świetna, genialna, wspaniała kreska!) - Soul Eater- dość specyficzny humor, podoba się nielicznym - Kanon2008- piękna, gładka kreska, fabuła, wiele wylanych łez, romans, walka i szczypta humoru - Kekkaishi- oglądałam dawno, ale pamiętam, że za humor i fabułę- prostą i ciekawą. hi ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 29, 2008 6:50 pm
moje scisle top 3 : Seto no hanayome Zero no tsukaima Prefect girl evolution
a poza tym wszystko co posiada absurdalny humor na ten przyklad : host club , azumanga , lucky star
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 27, 2008 4:19 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 25, 2009 11:54 am
Arissaa - Elfen Lied- poprostu brak mi słów, coś genialnego. - Zero no Tsuikama- rozbawi do łez (na porządku dziennym jest spadek z fotela), oraz fabuła i wykonanie (świetna, genialna, wspaniała kreska!) - Soul Eater- dość specyficzny humor, podoba się nielicznym - Kanon2008- piękna, gładka kreska, fabuła, wiele wylanych łez, romans, walka i szczypta humoru - Kekkaishi- oglądałam dawno, ale pamiętam, że za humor i fabułę- prostą i ciekawą. hi ;] Soul Eater faktycznie świetny jest, chociaż powiem, że manga lepsza - najlepsze wątki wycięli w anime. A co do Zero no Tsukaima... Przyjemne, da się obejrzeć, ale... "na porządku dziennym jest spadek z fotela"? Mi się upadek z krzesła przy oglądaniu tego nie zdarzył.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 16, 2009 1:24 am
1) Onegai Teacher / Onegai Twins 2) Initial D - (All sesons) 3) ........? cala reszta anime whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 15, 2009 6:50 am
Jedne z anime które lubię to - Wolf's Rain - Fruits Basket - Ranma 1/2 (chociaż 161 odcinków to trochę dużo^^) - Bokura Ga Ita (słyszał ktoś może o takim anime?)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 17, 2009 6:42 am
1. Clannad - co tu dużo mówić... Po prostu majstersztyk, pod każdym względem (fabuła, humor, kreska, oddziaływanie na widza). 2. Princess Tutu - genialny pomysł na opowieść w opowieści, nieprzewidywalny koniec i ogólnie... piękne. &_& 3. Niemal wszystkie wspaniałe produkcje studia Ghibli, wykonane pod czujnym okiem Hayao Miyazakiego.
Zero no Tsukaima podobało mi się do drugiego sezonu - potem już tak zajeżdżało funstuffem, że nie mogłam tego oglądać. A szkoda, bo to było naprawdę sympatyczne anime. cry
A tak ogólnie to wolę czytać mangi. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 18, 2009 3:02 am
Jeżeli chodzi o anime to Slayers za całokształt, Gintama za humor, Bishoujo Senshi Sailor Moon za dzieciństwo i Dragon Ball za ka me ha me ha =D A poza tym to preferuje mangi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 19, 2009 1:49 am
Zapraszam Was serdecznie do udziału w loterii. Koszt numerka to 500g, możecie wybrać do 1-3 numerki. Podaje się je w tytule trade razem z pieniędzmi. Na dobry start dorzucam do puli 1000g. Pełny regulamin w linku w mojej sygnaturze. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 20, 2009 6:51 pm
Ostatnimi czasy nalogowo ogladam klasyki: KOR, Maison Ikokku etc. Z nowosci Haruhi Suzumiya i Clannad. I ponad wszystko Hetalia - zakochalam sie w tym... heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|