|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 15, 2008 1:20 pm
jak to możliwe, że nie założono tutaj tematu o euro 2oo8? a przede wszystkim o wciąż pulsującym temacie, a mianowicie, howardzie webbie?
czyżby nikt tutaj nie oglądał naszej polskiej reprezentacji w tv? czyli ja... i ja?
do licha, niech ktoś mi wytłumaczy te akcję z karnym neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 15, 2008 1:42 pm
przykro mi, ale jestem sportowym laikiem, stoikiem i cynikiem... w czasie, gdy był mecz Polska-Niemcy zacinałam Broken Sword: Anioł Śmierci. Wrzaski dobywające się ze wszystkich kierunków od sąsiadów i z sąsiedniego pokoju trochę mnie rozpraszały. neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 15, 2008 2:07 pm
Daedhel przykro mi, ale jestem sportowym laikiem, stoikiem i cynikiem... w czasie, gdy był mecz Polska-Niemcy zacinałam Broken Sword: Anioł Śmierci. Wrzaski dobywające się ze wszystkich kierunków od sąsiadów i z sąsiedniego pokoju trochę mnie rozpraszały. neutral 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 15, 2008 2:38 pm
Tematy "Jak to możliwe?" i "A ja wiem!" jakoś dziwnie mi się ze sobą kompilują sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 15, 2008 10:22 pm
nie znam sie. na mecze przychodze na chwile do pokoju matki, zeby pospiewac Deutschland, Deutschland uber alles i wyleciec szybo, zanim czyms dostane xd ...poza tym.. co w tym takiego, ze tyle ludzi na raz zlapalo jakas faze?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 15, 2008 11:19 pm
ja nie znam się, nie chcę bnic o nim wiedzieć, mam dość jego fotomontaży na gronie stressed precz z HOWARDEM!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 16, 2008 12:19 am
lewandowski pociągnął tego gościa za koszulkę w polu karnym. więc moim zdaniem karny był jak najbardziej słuszny. w ostatnich sekundach meczu musiał zrobić coś takiego stojąc na przeciwko sędziego. to jest idiota po prostu. KRZYNÓWEK RLZ. stare .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 16, 2008 2:16 am
nie wie, Gemma oglądał. jak jak tylko weszłam do pokoju to padł ten feralny strzał, tak więc szybko wyszłam, żeby nie było na mnie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 16, 2008 2:34 am
nie ogladam nie lubie nie interesuje mnie
i przyznam szczerze, ze wkurza mnie robienie z tego takiego halo! dlaczego wszyscy tak jaraja sie sportem, w ktorym nie odnosimy absolutnie zadnych sukcesow >.<
i cieszyslam sie, ze (do powstania tego topica) chociaz tutaj nie jest ten temat obecny...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 16, 2008 5:18 am
_b_u_r_a_k_ nie ogladam nie lubie nie interesuje mnie i przyznam szczerze, ze wkurza mnie robienie z tego takiego halo! dlaczego wszyscy tak jaraja sie sportem, w ktorym nie odnosimy absolutnie zadnych sukcesow >.< i cieszyslam sie, ze (do powstania tego topica) chociaz tutaj nie jest ten temat obecny...
no, ale o to chodzi. mój dziadek się jara Cracovią, która nie wygrywa prawie nigdy mrgreen .
ale i tak jest za nią do końca.
to chyba właśnie o to chodzi.
kiedy jest coś ważnego zaczynamy się tym interesować.
z braku laku.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 16, 2008 6:02 am
_b_u_r_a_k_ nie ogladam nie lubie nie interesuje mnie i przyznam szczerze, ze wkurza mnie robienie z tego takiego halo! dlaczego wszyscy tak jaraja sie sportem, w ktorym nie odnosimy absolutnie zadnych sukcesow >.< i cieszyslam sie, ze (do powstania tego topica) chociaz tutaj nie jest ten temat obecny... ups sweatdrop ej, ale weźcie mi wytłumaczcie o co chodzi z tym karnym...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 16, 2008 6:24 am
_b_u_r_a_k_ nie ogladam nie lubie nie interesuje mnie i przyznam szczerze, ze wkurza mnie robienie z tego takiego halo! dlaczego wszyscy tak jaraja sie sportem, w ktorym nie odnosimy absolutnie zadnych sukcesow >.< i cieszyslam sie, ze (do powstania tego topica) chociaz tutaj nie jest ten temat obecny... nieprawda, właśnie zaczęliśmy te sukcesy odnosić. Choćby Radwańska. Albo Kubica, który wybił się na prowadzenie w jakichś tam klasyfikacjach tego samego dnia, w którym przegraliśmy z Niemcami. Poza tym, mi nie przeszkadza, że ludzie się tym emocjonują. Jak ich to wciąga, to Bóg z nimi. Ani mnie to grzeje, ani mnie to ziębi. Nie można oczekiwać, że ludzie dostosują się do naszego indywidualnego gustu i przestaną coś przeżywać, bo my nie widzimy w tym sensu ani celu. To właśnie różnice między ludźmi czynią świat takim ciekawym. 3nodding Zebra: u mnie w domu działają te same przesądy! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 16, 2008 7:16 am
_b_u_r_a_k_ i przyznam szczerze, ze wkurza mnie robienie z tego takiego halo! dlaczego wszyscy tak jaraja sie sportem, w ktorym nie odnosimy absolutnie zadnych sukcesow >.< obecny... eee.. bo to najfajniejsza gra drużynowa? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 16, 2008 10:33 am
Siatkowka jest lepsza! I odnosimy sukcesy ^^
*obudzil sie w niej duch bylej siatkarki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 16, 2008 10:36 am
Daedhel Zebra: u mnie w domu działają te same przesądy! xd Najgorsze jest to, że u mnie one jeszcze działają ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|