|
|
|
|
Posted: Fri Jun 06, 2008 3:24 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 07, 2008 12:54 am
znam to o connie. i kilka takich przypadków.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 07, 2008 4:27 am
za niedługo będzie Polska wersja tego, zgłoszę się z jedzeniem gofrów na czas blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 07, 2008 6:14 am
Jak się Connie uśmiecha to można się w niej zakochać whee Wiecie, że nagrała już własną płytę? xd Z kolei George to prawdziwy talent. Zasłużył na zwycięstwo, tym bardziej, że wykazał się godną podziwu determinacją, a i z pobudek nieco mniej egoistystycznych niż przeciętny uczestnik. Myślę, że to zadecydowało o opinii widzów 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 07, 2008 8:08 am
ach, connie po prostu jest świetna.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 07, 2008 10:01 am
Fafkulec za niedługo będzie Polska wersja tego, zgłoszę się z jedzeniem gofrów na czas blaugh moj chlopak tez sie zglosi, on umie pierdziec dłońmi i pachą! a jego kolega, Kun, umie jeszcze okiem wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 07, 2008 12:51 pm
Jukatan Fafkulec za niedługo będzie Polska wersja tego, zgłoszę się z jedzeniem gofrów na czas blaugh moj chlopak tez sie zglosi, on umie pierdziec dłońmi i pachą! a jego kolega, Kun, umie jeszcze okiem wink OKIEM?! a ja się zgłoszę do pisania nieskończonej ilości opowiadań z Wampirem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 07, 2008 2:49 pm
ZebraDeath Jukatan Fafkulec za niedługo będzie Polska wersja tego, zgłoszę się z jedzeniem gofrów na czas blaugh moj chlopak tez sie zglosi, on umie pierdziec dłońmi i pachą! a jego kolega, Kun, umie jeszcze okiem wink OKIEM?! a ja się zgłoszę do pisania nieskończonej ilości opowiadań z Wampirem. wiesz jak sie pierdzi dłońmi? trxzeba zebrac miedzy nimi powietrzze kun zbiera powietrze i wypuszcza je miedzy otwarta dlonia a oczodolem XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 08, 2008 6:26 am
ja będę składał przepiórki z papieru na czas n__n
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 08, 2008 6:31 am
a ja będę, ja będę...
ja będę...
ja będę z normalnych słów tworzyć nowe, dużo lepsze i śmieszniejsze. na czas oczywiście.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 08, 2008 6:35 am
pani psychol a ja będę, ja będę... ja będę... ja będę z normalnych słów tworzyć nowe, dużo lepsze i śmieszniejsze. na czas oczywiście.
Krzesłowotok?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 08, 2008 6:36 am
ILikeGreenChickenLegs pani psychol a ja będę, ja będę... ja będę... ja będę z normalnych słów tworzyć nowe, dużo lepsze i śmieszniejsze. na czas oczywiście.
Krzesłowotok?
a co to jest? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 08, 2008 9:58 am
A ja będę sobie siedział i z was się brechtał, jak was w telewizji pokażą. Oczywiście na czas rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 08, 2008 11:20 am
ichabot A ja będę sobie siedział i z was się brechtał, jak was w telewizji pokażą. Oczywiście na czas rofl też mi coś, bo przecież... xp ja też tak umiem!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 08, 2008 1:39 pm
pani psychol ILikeGreenChickenLegs pani psychol a ja będę, ja będę... ja będę... ja będę z normalnych słów tworzyć nowe, dużo lepsze i śmieszniejsze. na czas oczywiście.
Krzesłowotok?
a co to jest? sweatdrop Nowe, śmieszne słowo. Widać niestety, że tworzone na czas sweatdrop xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|