|
|
|
|
Posted: Sun Jun 01, 2008 10:46 am
To nie sprawiedliwe…. Akurat gdy pierwszy raz obejrzałam odcinek tego bzdetnego paragramu to musiał odpaść mój faworyt…. ON jest taki śliczny heart . heart http://www.plotek.pl/plotek/1,78646,5105885,Georgij_Puchalski_faworytem__You_can_dance__!.html
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 01, 2008 11:15 am
ach, kolejny powtarzany we wszystkich krajach program rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 01, 2008 12:52 pm
jeden z moich eks wyglądał podobnie, i TEŻ przez ten sentyment nie oglądałam YCD stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 01, 2008 12:53 pm
a w ameryce to się zwie "so you think you can dance"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 01, 2008 12:55 pm
ZebraDeath jeden z moich eks wyglądał podobnie, i TEŻ przez ten sentyment nie oglądałam YCD stare daj do niego numer mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 01, 2008 1:07 pm
ehehehehe, to byl toze i moj faworyt crying Owiec! katastrofa! po raz pierwszy w zyciu twierdzimy, ze ten sam facet jest przystojny o.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 01, 2008 1:11 pm
a mi się nie podoba, ale znam osobę która zna osobę, która bardzo dobrze się z nim zna. z tym gieorgijem. naprawdę. mogę załatwić numer jak ktoś chce, ale bym musiała się natrudzić pewno xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 01, 2008 1:34 pm
wilkus ehehehehe, to byl toze i moj faworyt crying Owiec! katastrofa! po raz pierwszy w zyciu twierdzimy, ze ten sam facet jest przystojny o.O Bo w nim coś takiego lekkiego jest... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 01, 2008 1:39 pm
pani psychol a mi się nie podoba, ale znam osobę która zna osobę, która bardzo dobrze się z nim zna. z tym gieorgijem. naprawdę. mogę załatwić numer jak ktoś chce, ale bym musiała się natrudzić pewno xp Ja chce xd Ale w sumie to starczy mi jedno fiku miku redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 01, 2008 2:03 pm
Owiec pani psychol a mi się nie podoba, ale znam osobę która zna osobę, która bardzo dobrze się z nim zna. z tym gieorgijem. naprawdę. mogę załatwić numer jak ktoś chce, ale bym musiała się natrudzić pewno xp Ja chce xd Ale w sumie to starczy mi jedno fiku miku redface ok! tak więc uroczyście oświadczam, że od jutra rozpoczynam akcję charytatywną: "dostać numer gieorgija"! ale niestety nie mogę zapewnić, że dojdzie to jednego fiku miku xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 01, 2008 2:17 pm
o nie.. ale on paskudny talk2hand w ogole nie w moim typie..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 01, 2008 2:30 pm
pani psychol Owiec pani psychol a mi się nie podoba, ale znam osobę która zna osobę, która bardzo dobrze się z nim zna. z tym gieorgijem. naprawdę. mogę załatwić numer jak ktoś chce, ale bym musiała się natrudzić pewno xp Ja chce xd Ale w sumie to starczy mi jedno fiku miku redface ok! tak więc uroczyście oświadczam, że od jutra rozpoczynam akcję charytatywną: "dostać numer gieorgija"! ale niestety nie mogę zapewnić, że dojdzie to jednego fiku miku xd A to już ja sama z tym se poradze xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 01, 2008 2:31 pm
Kyoko Suomi o nie.. ale on paskudny talk2hand w ogole nie w moim typie.. sama jestes paskudna Ty flynto Ty xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 02, 2008 12:39 am
Owiec Kyoko Suomi o nie.. ale on paskudny talk2hand w ogole nie w moim typie.. sama jestes paskudna Ty flynto Ty xp Ja poprieram Kyoko! Przeciez z tylu to wyglada jak kobieta. I idz z takim po ulicy to cie za homo wezma xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 02, 2008 12:52 am
u nas na wyjeździe do austrii w hotelu mieliśmy telewizor. i odbierał polski tvn i oglądaliśmy. i giorgij miał opaskę na włosy. dwa razy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|