|
|
|
|
Posted: Fri May 30, 2008 5:04 am
życie powoli traci sens crying jutro 4 kolosy zaliczeniowe, coś nie tak na linii serca i PMS w trakcie. szlag i zaraza by to wzięła...
...też tak macie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 30, 2008 5:15 am
no nie wiem, nasza klasa się kłóci o gościa, którego nikt nie lubi, rodzice kupują mi prezent, który był o wiele droższy od wymarzonego i siostra na mnie krzyczy, bo lubi. i do tego głupie rzeczy wygaduje, nie umie wyładowac się emocjonalnie.
ach, życie rolleyes ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 30, 2008 6:00 am
ZebraDeath życie powoli traci sens crying jutro 4 kolosy zaliczeniowe, coś nie tak na linii serca i PMS w trakcie. szlag i zaraza by to wzięła... ...też tak macie? na trzecim roku położysz na to zlewę cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 30, 2008 8:51 am
wszystko będzie dobrze.
*głaszcze zebrę*.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 30, 2008 9:48 am
huhu
najgorszy stanowczo jest PMS XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 30, 2008 10:05 am
tak, cos otym wiem xp
ha-ha.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 30, 2008 1:23 pm
P a t e l n i a wszystko będzie dobrze.
*głaszcze zebrę*. dzięki skarbie crying @burak - zaiste - lecz nie dla mnie. ludzie się mnie boją, bo na nich wrzeszczę i siem wyżywam. a ja tego nie kontroluję crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 30, 2008 1:38 pm
boze, czemu robie takie kijowe zdjecia?
doceniam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 30, 2008 4:27 pm
Jukatan boze, czemu robie takie kijowe zdjecia? Zwal wine na czynniki egzogenne whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 31, 2008 9:10 am
Baranina Jukatan boze, czemu robie takie kijowe zdjecia? Zwal wine na czynniki egzogenne whee to temu, ze mi sie rece trzesa, drodzy panstwo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 31, 2008 9:36 am
...i jeszcze do tych wszystkich nieszczęść doszło uśpienie kotki chłopaka.
mimo 4 w indeksie ryczę już cały dzień. masakra.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 31, 2008 11:04 am
ZebraDeath ...i jeszcze do tych wszystkich nieszczęść doszło uśpienie kotki chłopaka. mimo 4 w indeksie ryczę już cały dzień. masakra. 4 to nie jest dobra ocena, cztery jest oceną neutralną – tak twierdzi moją pani promotor. A 3 mają Ci co już wcale nie mają orientacji w rzeczywistości zaś osoby co mają 2 to nie powinny w ogóle iść na studia. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 31, 2008 11:08 am
Baranina 4 to nie jest dobra ocena, cztery jest oceną neutralną – tak twierdzi moją pani promotor. A 3 mają Ci co już wcale nie mają orientacji w rzeczywistości zaś osoby co mają 2 to nie powinny w ogóle iść na studia. xd Owieeeeeec, poslij swoja pania na cos z duza doza matematki, moze jej sie zmieni xd ad Zeber: jedno jest pewne: nie moze byc zawsze zle. znaczy to, ze to sie kiedys musi skonczyc, co wbrew pozorom jest pocieszajace. :XP:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 31, 2008 1:00 pm
wilkus Baranina 4 to nie jest dobra ocena, cztery jest oceną neutralną – tak twierdzi moją pani promotor. A 3 mają Ci co już wcale nie mają orientacji w rzeczywistości zaś osoby co mają 2 to nie powinny w ogóle iść na studia. xd Owieeeeeec, poslij swoja pania na cos z duza doza matematki, moze jej sie zmieni xd ad Zeber: jedno jest pewne: nie moze byc zawsze zle. znaczy to, ze to sie kiedys musi skonczyc, co wbrew pozorom jest pocieszajace. :XP: ale... ale... kot umarł. to przecież aż takie straszne, ze Gemma mi musiał czekoladę kupić, żebym nie umarła... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 31, 2008 1:02 pm
wilkus Baranina 4 to nie jest dobra ocena, cztery jest oceną neutralną – tak twierdzi moją pani promotor. A 3 mają Ci co już wcale nie mają orientacji w rzeczywistości zaś osoby co mają 2 to nie powinny w ogóle iść na studia. xd Owieeeeeec, poslij swoja pania na cos z duza doza matematki, moze jej sie zmieni xd ad Zeber: jedno jest pewne: nie moze byc zawsze zle. znaczy to, ze to sie kiedys musi skonczyc, co wbrew pozorom jest pocieszajace. :XP: Nie zmieni się, ona od statystyki jest… Matematykę to zna jak twoja mama fartuch lekarski stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|