|
|
|
|
Posted: Fri May 16, 2008 9:47 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 16, 2008 10:51 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 16, 2008 11:15 am
wujek google prawdę Ci powie, Dae!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 16, 2008 12:08 pm
ZebraDeath wujek google prawdę Ci powie, Dae! wygląda na to, że jestem za leniwa, by zwrócić się o pomoc do wujaszka! rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 17, 2008 12:16 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 18, 2008 12:50 pm
nadal nie wiele kumam, ale moje podejrzenia co do tego, że to pewnie jakiś animiec jest zostały potwierdzone. 3nodding Domyślam się, że jest fajny, skoro wywołuje takie żywe emocje u Jukatan. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 18, 2008 9:25 pm
Daedhel nadal nie wiele kumam, ale moje podejrzenia co do tego, że to pewnie jakiś animiec jest zostały potwierdzone. 3nodding Domyślam się, że jest fajny, skoro wywołuje takie żywe emocje u Jukatan. biggrin jest absolutnie wykurwiscie genialne!
jest genialne jak ja pierdole kurwa i chuj wink kocham to prawie tak samo jak "Samurai champloo".
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 19, 2008 4:14 am
Jukatan Daedhel nadal nie wiele kumam, ale moje podejrzenia co do tego, że to pewnie jakiś animiec jest zostały potwierdzone. 3nodding Domyślam się, że jest fajny, skoro wywołuje takie żywe emocje u Jukatan. biggrin jest absolutnie wykurwiscie genialne!
jest genialne jak ja pierdole kurwa i chuj wink kocham to prawie tak samo jak "Samurai champloo". brzmi co najmniej przekonująco. Jak się trochę pozbieram, poszukam odcinków na VeohTV. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 19, 2008 8:12 am
Daedhel brzmi co najmniej przekonująco. to ja ci jeszcze pomoge: seria, w ogrrroomnym skrocie jest o tym, do czego jest zdolny czlowiek, ktory zostaje wyslany pod ziemie jako gorszy gatunek <3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 19, 2008 9:40 am
Jukatan Daedhel brzmi co najmniej przekonująco. to ja ci jeszcze pomoge: seria, w ogrrroomnym skrocie jest o tym, do czego jest zdolny czlowiek, ktory zostaje wyslany pod ziemie jako gorszy gatunek <3 czyli o desperatach? Trzeba było tak od razu! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 19, 2008 10:22 am
Daedhel Jukatan Daedhel brzmi co najmniej przekonująco. to ja ci jeszcze pomoge: seria, w ogrrroomnym skrocie jest o tym, do czego jest zdolny czlowiek, ktory zostaje wyslany pod ziemie jako gorszy gatunek <3 czyli o desperatach? Trzeba było tak od razu! mrgreen i o przystojnych ludziach, ktorzy wierza, ze kto inny w ich wierzy i o zwierzoludziu i o cycatej dziewczynie, ktora nie denerwuje i o prezydencie rossiu i och ach num, nom.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 19, 2008 10:34 am
Widziałam perversiasto perverste fanarty z tego. Blondas ma straszny design ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 19, 2008 10:42 am
Ano mam i juz od dawna widzialem razz spoko ze sie teraz jarasz ;P ale ok ok jakby co to nie powiem wink na pierniku bede wiec oczekuje performensu na najwyzszym poziomie ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 19, 2008 10:43 am
Jukatan Daedhel Jukatan Daedhel brzmi co najmniej przekonująco. to ja ci jeszcze pomoge: seria, w ogrrroomnym skrocie jest o tym, do czego jest zdolny czlowiek, ktory zostaje wyslany pod ziemie jako gorszy gatunek <3 czyli o desperatach? Trzeba było tak od razu! mrgreen i o przystojnych ludziach, ktorzy wierza, ze kto inny w ich wierzy i o zwierzoludziu i o cycatej dziewczynie, ktora nie denerwuje i o prezydencie rossiu i och ach num, nom. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 19, 2008 10:50 am
harab serapel Ano mam i juz od dawna widzialem razz spoko ze sie teraz jarasz ;P ale ok ok jakby co to nie powiem wink na pierniku bede wiec oczekuje performensu na najwyzszym poziomie ;] performens bedzie o cztery poziomy wyzszy niz nasz performens na bace ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|