|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 04, 2008 7:52 pm
Jak ktos napisze posta wciagu 5 minut od zalozenia tego teamtu dostanie od mnie 100k ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 04, 2008 10:23 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 04, 2008 10:39 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 05, 2008 12:56 am
grałam o 4 rano w nwn.
ninja .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 05, 2008 2:54 am
uprawiałam seks przedmałżeński, czy to usprawiedliwia moją nieobecność? sweatdrop
rofl rofl rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 05, 2008 3:06 am
a ja sie z toba łajdaczyłam... jestem bardziej usprawiedliwiona niz zebra
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 05, 2008 3:22 am
ale nikt nie zdazyl napisac posta czyli 100k przekazuje na powodzian ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 05, 2008 4:03 am
a może na Mroova co poległ na maturze z polaka??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 05, 2008 4:21 am
Mroovecka a może na Mroova co poległ na maturze z polaka?? ejj... czemu tak myslisz? a jakie tematy byly?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 05, 2008 4:25 am
Owiec Mroovecka a może na Mroova co poległ na maturze z polaka?? ejj... czemu tak myslisz? a jakie tematy byly? lalka, oda do mlodosci, a na rozsz mrozek i cos o slowach...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 05, 2008 4:46 am
Jukatan Owiec Mroovecka a może na Mroova co poległ na maturze z polaka?? ejj... czemu tak myslisz? a jakie tematy byly? lalka, oda do mlodosci, a na rozsz mrozek i cos o slowach... ze snem izabeli to zdziebko przegiecie :/ wogole pogięte te tematy byly :/ @Owiec: bo samo czytanie z niezrozumieniem daje 28% a to za malo by zdać xp a co do pracy literackiej - to nie ukrywam ze nie spelnia ona wymogów...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 05, 2008 4:50 am
Mroovecka Jukatan Owiec Mroovecka a może na Mroova co poległ na maturze z polaka?? ejj... czemu tak myslisz? a jakie tematy byly? lalka, oda do mlodosci, a na rozsz mrozek i cos o slowach... ze snem izabeli to zdziebko przegiecie :/ wogole pogięte te tematy byly :/ @Owiec: bo samo czytanie z niezrozumieniem daje 28% a to za malo by zdać xp a co do pracy literackiej - to nie ukrywam ze nie spelnia ona wymogów... to nie koniec swiata, zawsze mozna poprawic.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 05, 2008 4:52 am
och, kurcze piórko, a wstałem o 4.47 po wodę...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 05, 2008 5:52 am
P a t e l n i a grałam o 4 rano w nwn.
ninja . nwn? jedynke czy dwojke? :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 05, 2008 6:20 am
Owiec Mroovecka Jukatan Owiec Mroovecka a może na Mroova co poległ na maturze z polaka?? ejj... czemu tak myslisz? a jakie tematy byly? lalka, oda do mlodosci, a na rozsz mrozek i cos o slowach... ze snem izabeli to zdziebko przegiecie :/ wogole pogięte te tematy byly :/ @Owiec: bo samo czytanie z niezrozumieniem daje 28% a to za malo by zdać xp a co do pracy literackiej - to nie ukrywam ze nie spelnia ona wymogów... to nie koniec swiata, zawsze mozna poprawic. tematu w sumie wcale nie najgorsze, może właśnie prócz lalki, bo pozytywizm to hadź.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|