|
|
|
|
Posted: Fri Feb 22, 2008 6:12 am
[link]hahahaa, zoofilia normalnie, na dodatek sprzedają to dzieciom!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 22, 2008 7:10 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 22, 2008 8:14 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 22, 2008 9:08 am
O.o........i sie potem dziwicie......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 22, 2008 9:27 am
ZebraDeath O.o........i sie potem dziwicie...... masz coś konkretnego na myśli? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 22, 2008 10:16 am
" a jak bardzo będzie śmierdziało jak walnie kupkę na podłogę?"
"- Jak bardzo będziesz miała mokrą cipkę gdy poliże Cię piesek? - Tak bardzo że bedziesz musiała zdjąć kostium!"
Ten komentarz jest wybitny.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 22, 2008 10:29 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 22, 2008 10:33 am
Kasmizar " a jak bardzo będzie śmierdziało jak walnie kupkę na podłogę?" "- Jak bardzo będziesz miała mokrą cipkę gdy poliże Cię piesek? - Tak bardzo że bedziesz musiała zdjąć kostium!" Ten komentarz jest wybitny. hahahaha, no taaaak... perwerssss
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 22, 2008 10:33 am
Ludziom to się od razu wszystko kojarzy, zboczeńcy. A jak na dworze pada deszcz i wracacie do domu i sie ktoś pyta "czy jestes bardzo mokry/a", to tez robicie "Oo' omg"? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 22, 2008 10:40 am
Yajo Ludziom to się od razu wszystko kojarzy, zboczeńcy. A jak na dworze pada deszcz i wracacie do domu i sie ktoś pyta "czy jestes bardzo mokry/a", to tez robicie "Oo' omg"? stare między deszczem, a liżącym pieskiem, który powoduje, że jesteś mokra jest duża różnica... jak na mój gust.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 22, 2008 1:11 pm
Ja to akurat w telewizji widziałem gdzieś. No cóż, ten piesek na pewno wypełnił jakąś niszę w branży zabawkowej xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 22, 2008 4:09 pm
To niech zrobia psa - "ostra biegunka plus rozwolnienie" xD Murowany hit mowie wam z tego by byl xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 23, 2008 2:09 am
harab serapel To niech zrobia psa - "ostra biegunka plus rozwolnienie" xD Murowany hit mowie wam z tego by byl xD co kto lubi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 23, 2008 3:42 am
*ściana* brak słów poprostu... jakie szczęście ze jak ja byłam mała to takich kretyńskich zabawek nue było... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 23, 2008 5:46 am
Mroovecka *ściana* brak słów poprostu... jakie szczęście ze jak ja byłam mała to takich kretyńskich zabawek nue było... stare mnie na moje nieszczęście to nie ominęło domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|