|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 12:38 pm
ble 4 jezdzcy apokalipsy magical girls haftuje dalej niz widzi stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 12:40 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 12:42 pm
fuj to różowe jest paskudne... sie nie postarali... ale góóóóówno...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 12:43 pm
sa tak graficznie zle zrobione... no jakby jakiego ciecia zatrudnili ... aghrrrrrrrr poco z Zebra koperte kupowali!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 12:44 pm
saliorki imho na swoj sposob ciekawe, ale jezdziec taki se, o.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 12:46 pm
Jukatan saliorki imho na swoj sposob ciekawe, ale jezdziec taki se, o. a..aale al..ale.. ten KOOŃ!! okropny! jakby go rysował 5-latek! gonk *cierpi jego artystyczna dusza i kiwa sie w konciku* emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 12:54 pm
*glaszcze* ano, ano.. bywa. ale znajda se pewnie tacy, ktorym sie spodoba. o, luk jest niezly, jak dla mnie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 1:03 pm
jak dla mnie to to magical schoolgirl ma tylko jedna fajna opcje (ta kokarda z tylu), a poza tym dno, czyli nie warto topic w tym goldow xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 1:39 pm
Gem_ma Jukatan saliorki imho na swoj sposob ciekawe, ale jezdziec taki se, o. a..aale al..ale.. ten KOOŃ!! okropny! jakby go rysował 5-latek! gonk *cierpi jego artystyczna dusza i kiwa sie w konciku* emo masz na mysli tą chabetę na ilustracji z kolektibli? Oj tak, ohydny ze az sie kaniony w mózgu wygładzają burning_eyes Sajlorki jako pomysł to nawet fajne są, ach te gwiazdki i rózne różowe dupelere dookoła xD a wykonanie... nie przyglądałam się, troche za duzo różu jak dla mnie dramallama Czterej jezdzcy... ożby... *cieszy się, ze nic jej nie dochodzi do wishlisty*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 1:59 pm
straszny! miesiac mi zepuli crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 2:40 pm
Obrzydliwe oba tak samo.
Rzygać mi się chce jak na ten róż patrzę gonk .
A to drugie to takie **uj wie co.
Dobrze, że nie kupowałam kopertki tylko sobie pieniążki zostawiłam :mrgeen:.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 2:44 pm
No jakies nieciekawe. Jeszcze ta dziewuszke to bym zniosla, gdyby obrzydliwie rozowa nie byla;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 4:28 pm
ogolnie koniki odebralem pozytywnie ( jest pare poz co mi nie pasza, ale ogolnie wychodzi ten item na plus), z tym itemem cos innego mi bardzo nie pasuje, tzn z tego co wiem to jezdzcy przedstawiali sie tak: -zaraza -wojna -glod -smierc
wiec skad z dupy wziety conquest?! jak juz robie nawiazanie do bibli to robie je rzeczowe a nie ze tworca tego itema szczelal jak nazywa sie jeden z jezdzcow -.-
a o magical school girl to sie wogole nie wypowiem bo jak dla mnie to badziew, moze komus to sie podoba nie wnikam, kwestia gustow ale ja jestem na nie :/ do tej pory trwala juz paro miesieczna dobra passa na collectibly, ale juz sie skonczyla scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 10:56 pm
Z tych wszystkich rzeczy tylko ten zwierzaczek z magical school girl ujdzie. Reszta jest straszna...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 16, 2008 1:47 am
ja kocham po prostu kocham schoolgirl! jest takie rózówe, do tego ma różdżkę i królisia! chyba otworze sobie drugą kopertkę n___n a co do apokalipdy: ja bym lepiej to zrobił. to znaczy każdy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|