|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 12:21 pm
Hej, cześć i czołem.
Zauważyłam coś strasznego w Przekroju !
Już nie ma ostatniej stronki z rysunkami pana Raczkowskiego, Bryndalem i Last Minute gonk .
A Bublotekę to zostawili.
A tak w ogóle to kupiłam King Konga za 12,99 w Kerfurze !
(A Carrefour to po francusku skrzyżowanie).
I Dzień Świra mój kochany za 19,99 w Saturnie.
I chciałam kupić płytę "Studniówka" za 6 zł dla taty, ale już nie miałam many many.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 1:46 pm
Chlip *empatuje się w bólu po stracie rubryki satyrycznej* A ja wreszcie kupiłam ostatnie dvd z Szamplumaja i moze teraz szarpne się na cos droższego, pełnometrażówke jakąs lub cos a A-V xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 2:36 pm
Tak, to wielka strata ! crying
Śmiało !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 4:58 pm
P a t e l n i a Hej, cześć i czołem. Zauważyłam coś strasznego w Przekroju ! Już nie ma ostatniej stronki z rysunkami pana Raczkowskiego, Bryndalem i Last Minute gonk . A Bublotekę to zostawili. A tak w ogóle to kupiłam King Konga za 12,99 w Kerfurze ! (A Carrefour to po francusku skrzyżowanie). I Dzień Świra mój kochany za 19,99 w Saturnie. I chciałam kupić płytę "Studniówka" za 6 zł dla taty, ale już nie miałam many many. po co wydawac 19,99?? mozna z neta zedrzeć przeca rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 16, 2008 2:18 am
Baranina P a t e l n i a Hej, cześć i czołem. Zauważyłam coś strasznego w Przekroju ! Już nie ma ostatniej stronki z rysunkami pana Raczkowskiego, Bryndalem i Last Minute gonk . A Bublotekę to zostawili. A tak w ogóle to kupiłam King Konga za 12,99 w Kerfurze ! (A Carrefour to po francusku skrzyżowanie). I Dzień Świra mój kochany za 19,99 w Saturnie. I chciałam kupić płytę "Studniówka" za 6 zł dla taty, ale już nie miałam many many. po co wydawac 19,99?? mozna z neta zedrzeć przeca rolleyes
właśnie pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 16, 2008 2:42 am
ILikeGreenChickenLegs Baranina P a t e l n i a Hej, cześć i czołem. Zauważyłam coś strasznego w Przekroju ! Już nie ma ostatniej stronki z rysunkami pana Raczkowskiego, Bryndalem i Last Minute gonk . A Bublotekę to zostawili. A tak w ogóle to kupiłam King Konga za 12,99 w Kerfurze ! (A Carrefour to po francusku skrzyżowanie). I Dzień Świra mój kochany za 19,99 w Saturnie. I chciałam kupić płytę "Studniówka" za 6 zł dla taty, ale już nie miałam many many. po co wydawac 19,99?? mozna z neta zedrzeć przeca rolleyes
właśnie pirate
no wszydzilibyscie sie! zamiast pochwalic dziewczyne ze w jakis sposob walczy z piractwem, podziwiac to nieeeee, "zciagną trzeba byłó" mrgreen dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 16, 2008 2:45 am
taka smutna prawda. *przypomniala sobie, ze nie wlaczyla programu do sciagania* o.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 16, 2008 2:48 am
Gem_ma ILikeGreenChickenLegs Baranina P a t e l n i a Hej, cześć i czołem. Zauważyłam coś strasznego w Przekroju ! Już nie ma ostatniej stronki z rysunkami pana Raczkowskiego, Bryndalem i Last Minute gonk . A Bublotekę to zostawili. A tak w ogóle to kupiłam King Konga za 12,99 w Kerfurze ! (A Carrefour to po francusku skrzyżowanie). I Dzień Świra mój kochany za 19,99 w Saturnie. I chciałam kupić płytę "Studniówka" za 6 zł dla taty, ale już nie miałam many many. po co wydawac 19,99?? mozna z neta zedrzeć przeca rolleyes
właśnie pirate
no wszydzilibyscie sie! zamiast pochwalic dziewczyne ze w jakis sposob walczy z piractwem, podziwiac to nieeeee, "zciagną trzeba byłó" mrgreen dramallama A może już oglądała dzień świra i teraz w geście podziękowania za trud jaki włożyli w jego stworzenie autorzy, po prostu kupiła oryginała? biggrin Ja tak robię czasami, jak mi się coś spodoba xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 16, 2008 3:37 am
właśnie, przekrój! kupić trzeba, a lubię, czasem.
ale naprawdę... czemu usunęli? rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 16, 2008 5:51 am
ichabot Gem_ma ILikeGreenChickenLegs Baranina P a t e l n i a Hej, cześć i czołem. Zauważyłam coś strasznego w Przekroju ! Już nie ma ostatniej stronki z rysunkami pana Raczkowskiego, Bryndalem i Last Minute gonk . A Bublotekę to zostawili. A tak w ogóle to kupiłam King Konga za 12,99 w Kerfurze ! (A Carrefour to po francusku skrzyżowanie). I Dzień Świra mój kochany za 19,99 w Saturnie. I chciałam kupić płytę "Studniówka" za 6 zł dla taty, ale już nie miałam many many. po co wydawac 19,99?? mozna z neta zedrzeć przeca rolleyes
właśnie pirate
no wszydzilibyscie sie! zamiast pochwalic dziewczyne ze w jakis sposob walczy z piractwem, podziwiac to nieeeee, "zciagną trzeba byłó" mrgreen dramallama A może już oglądała dzień świra i teraz w geście podziękowania za trud jaki włożyli w jego stworzenie autorzy, po prostu kupiła oryginała? biggrin Ja tak robię czasami, jak mi się coś spodoba xd No przeca, że oglądałam scream . To jest jeden z ulubionych filmów mojej rodziny. Oczywiście to nie jest tak wspaniałe jak Władca Pierścieni, którego oglądaliśmy w "dzień rodzinny" ( gonk ) z 20 razy ^^. Ale jest fajne. A na KK byłam w kinie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 16, 2008 12:34 pm
P a t e l n i a A tak w ogóle to kupiłam King Konga za 12,99 w Kerfurze ! się czepnę, ale jak już spolszczać to 'Karfurze' wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 16, 2008 1:33 pm
hm.. widzę, że to ja tylko takie szczęśliwe dziewcze jestem?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 16, 2008 1:36 pm
ZebraDeath hm.. widzę, że to ja tylko takie szczęśliwe dziewcze jestem? nie e, jeszcze ja mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 16, 2008 1:41 pm
ZebraDeath hm.. widzę, że to ja tylko takie szczęśliwe dziewcze jestem? najwyraźniej :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 17, 2008 3:39 am
pani psychol ZebraDeath hm.. widzę, że to ja tylko takie szczęśliwe dziewcze jestem? nie e, jeszcze ja mrgreen
ja też jestem szczęśliwe dziewcze *czeka na śmiechy i brawa* stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|