|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 4:52 am
Yo pples xD
A wiec Patelka zwrocila moja uwage na istotna sprawe mojego uczesania wiec poradzcie mi ludzie ;]
-buzz -shock -edgy -plomienie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 4:53 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 4:54 am
Płomienie !
No i gites cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 4:55 am
te co masz! ewntualnie płomienie cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 4:57 am
ech no zobacze jak sie dalej potoczy ta sprawa razz w miedzy czasie obczaje co tam jeszcze nowego dodali smile
a i mnie tez martwi obecna cena barylki ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 4:57 am
hm. ztych to plomienie najfajniejsze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 4:58 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 5:03 am
ma fryzura? eek no ozby jeszcze kaczontka zalobe narodowa za moja fryzura oglosza xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 5:05 am
harab serapel ma fryzura? eek no ozby jeszcze kaczontka zalobe narodowa za moja fryzura oglosza xD w weź sobie amore albo returner. albo ducktail albo bądź łysolem!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
harab serapel ma fryzura? eek no ozby jeszcze kaczontka zalobe narodowa za moja fryzura oglosza xD o ile masz baryłki na włosach.... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
harab serapel ma fryzura? eek no ozby jeszcze kaczontka zalobe narodowa za moja fryzura oglosza xD Cena baryłki gópku ! mrgreen .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 5:07 am
P a t e l n i a harab serapel ma fryzura? eek no ozby jeszcze kaczontka zalobe narodowa za moja fryzura oglosza xD Cena baryłki gópku ! mrgreen . phew smile a gópku pisze sie: kóbq jakby co a**l-fabetko ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 5:08 am
harab serapel P a t e l n i a harab serapel ma fryzura? eek no ozby jeszcze kaczontka zalobe narodowa za moja fryzura oglosza xD Cena baryłki gópku ! mrgreen . phew smile a gópku pisze sie: kóbq jakby co a**l-fabetko ;P boze takie rzeczy cenzoruja?! ja zadam wolnosci slowa!! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 5:10 am
harab serapel harab serapel P a t e l n i a harab serapel ma fryzura? eek no ozby jeszcze kaczontka zalobe narodowa za moja fryzura oglosza xD Cena baryłki gópku ! mrgreen . phew smile a gópku pisze sie: kóbq jakby co a**l-fabetko ;P boze takie rzeczy cenzoruja?! ja zadam wolnosci slowa!! scream Ale ja to zrobiłam celowo to gópku.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 5:15 am
P a t e l n i a harab serapel harab serapel P a t e l n i a harab serapel ma fryzura? eek no ozby jeszcze kaczontka zalobe narodowa za moja fryzura oglosza xD Cena baryłki gópku ! mrgreen . phew smile a gópku pisze sie: kóbq jakby co a**l-fabetko ;P boze takie rzeczy cenzoruja?! ja zadam wolnosci slowa!! scream Ale ja to zrobiłam celowo to gópku. jakem moderajtor musze byc obronca czystosci naszego jezyka wiec od dzis masz pisac kóbq pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|