|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 12:37 am
A to Chamszczaki. Dali im takie fajne fryzury. i ładne ubrania. ciekawe, czy przez deletowanie avatara można uzyskać te włoski...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 12:49 am
jezu, co się cackasz, kup se za 25 goldów włoski i tyle...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 1:31 am
cieszy mnie to, ze wreszcie jest cos ladnego i taniego xd *idzie mulki pozmieniac*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 2:06 am
DZIZAS! poraz ostatni fryz zmieniałem.. 2 lata temu gonk to wszystko przez zła Zebre, mię zmusiła emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 2:24 am
Hihihi
Ja chcialam zminic, al wycofalam sie z tego;]
Najsmnieszniejsze jest to, ze jakos tydzien temu zakladalam siostrze konto whee Mogli wczesniej kurcze fix!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 2:26 am
Justinka Hihihi Ja chcialam zminic, al wycofalam sie z tego;] Najsmnieszniejsze jest to, ze jakos tydzien temu zakladalam siostrze konto whee Mogli wczesniej kurcze fix! ołiiiii! jakaś ty łaaadna*atakuje z zaskoczenia i zaciaga w krzaky* twisted wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 2:26 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 2:27 am
moj człowiek *mizia* czekam koło 13 wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 3:05 am
fajne wlosy ale narazie szkoda mi tych xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 3:09 am
Gem_ma Justinka Hihihi Ja chcialam zminic, al wycofalam sie z tego;] Najsmnieszniejsze jest to, ze jakos tydzien temu zakladalam siostrze konto whee Mogli wczesniej kurcze fix! ołiiiii! jakaś ty łaaadna*atakuje z zaskoczenia i zaciaga w krzaky* twisted wink *udaje,ze sie borni* ty brutalu! *chichocze* Raaatunkuuuu pooomooocy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 3:26 am
A ja tyle goldów wybuliłam na te!
O nie.
Tak szybko ich nie sprzedam !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 3:43 am
Włosy fajne, fajna cena...tylko cholercia szkoda mi tych xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 4:11 am
Justinka Gem_ma Justinka Hihihi Ja chcialam zminic, al wycofalam sie z tego;] Najsmnieszniejsze jest to, ze jakos tydzien temu zakladalam siostrze konto whee Mogli wczesniej kurcze fix! ołiiiii! jakaś ty łaaadna*atakuje z zaskoczenia i zaciaga w krzaky* twisted wink *udaje,ze sie borni* ty brutalu! *chichocze* Raaatunkuuuu pooomooocy GRaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarRRR! cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 4:13 am
A mi się straszliwie podobają te bucikii u Iana heart .
Te co ja mam.
Są prze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 4:14 am
P a t e l n i a A mi się straszliwie podobają te bucikii u Iana heart . Te co ja mam. Są prze. Zebra ma takie w realu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|