|
|
|
|
Posted: Sat Jan 19, 2008 1:57 am
I jak? podobują się wam maski? a co z hermesem i niegrzecznym kucykiem? alb z zielonym glutem w słoiku?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 19, 2008 1:59 am
[nadpobudliwiec] zielone cos moze sie okazac co najmniej ciekawe - czytaj nie wiem, czy nie zaczne na to zbierac.... to samo tyczy sie ksiezyca butelka... no, ta jest calkiem calkiem. kucyk zaczyna jakos wygladac chociaz i kolor butli mi sie podoba. fajnie by bylo, jakby mial kilka rodzai elemental lub cos w ten desen a maski niekoniecznie. ale tez nie jakies straszniaste 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 19, 2008 2:09 am
wilkus [nadpobudliwiec] zielone cos moze sie okazac co najmniej ciekawe - czytaj nie wiem, czy nie zaczne na to zbierac.... to samo tyczy sie ksiezyca butelka... no, ta jest calkiem calkiem. kucyk zaczyna jakos wygladac chociaz i kolor butli mi sie podoba. fajnie by bylo, jakby mial kilka rodzai elemental lub cos w ten desen a maski niekoniecznie. ale tez nie jakies straszniaste 3nodding a ja mam gluta, ale uważam, że tak naprawde ewoluuowac powinny tamas basket, green corallus egg i może dandiidoodad spore.a orindae przy okazji.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 19, 2008 2:11 am
moze tez i racja... z tych to mnie waz interesuje bardzo... swoja droga... jaki jest tutaj algorytm na ewolucji czas?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 19, 2008 2:19 am
wilkus moze tez i racja... z tych to mnie waz interesuje bardzo... swoja droga... jaki jest tutaj algorytm na ewolucji czas? te za trzysta cash i za 200 ok. 1 miesiąca, za 400 3 tyg. za 500 co dwa. a za 1000 też chyba co dwa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 19, 2008 2:38 am
buehehe, to bede oczekiwac xd ozby, ma tym niezly przeplyw kasy jest o.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 19, 2008 3:00 am
kurde stac mnie na cos z cashsopu, mam 10 dolcow na paypalu, ale poczekam, az przesylka do dziewczyny dojdzie i pomysle, czy sobie kupic keszu czy kolektibla...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 19, 2008 4:05 am
na tekteku mozna zobaczyc kiedy nastepny przedmiot ewoluuje. a ja mam i butelke i ksiezyc i orindae mrgreen *megaszpan* pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 19, 2008 6:02 am
skandal gonk ja butelkie, pantheracoraxa i corallusa jak na razie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 19, 2008 10:50 am
ale na tekteku to jakaś mistyfikacja. ja mam corallus, tama, biancamella, orindae, pantheracorax.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 19, 2008 11:06 am
a ja mam corallusa, hermes' moon, butelkę fausta, dandi-doo-dad i wsio.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 19, 2008 11:09 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 19, 2008 11:16 am
to zrób se słuchawki na bebo, sprzedaj, i kup biancamella 2.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 19, 2008 11:21 am
ILikeGreenChickenLegs
to zrób se słuchawki na bebo, sprzedaj, i kup biancamella 2.
maybe kiedyś mrgreen jak na razie to ja chcę nowe kolektibly... ale czekam, bo są drogie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 20, 2008 12:20 am
collectible niedlugo osiagna cene, z jaka moge je zakupic w sumie... bede bez kasy - znowu i pewnie ZNOWU wyjdzie cos ladnego i mnie szlag trafi.. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|