|
|
|
|
Posted: Mon Jan 14, 2008 10:30 am
Hehs , nudzi mi sie ostatnio , na dodatek internet sprawia wrażenie stabilnego a ja mam sporo wolnego czasu i chęci . Chętnie reaktywuje "Wampiry Valtera" , już nawet zabrałem sie za czytanie , co by se przypomnieć co sie działo . Może nawet jeszcze dzisiaj coś naskrobie . Wszystkie materiały nadal posiadam na pc więc nie bedzie problemów z prowadzeniem . Tak po za ty to nie wiele się zmieniło . Mam nowego procka w pc ( athlon 6000 ) , znacznie więcej muzyki na dysku , kilka miłych i mniej miłych doświadczeń na karku , ale to wciąż ten sam ja :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 14, 2008 10:42 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 14, 2008 11:11 am
nie tesknilam mrgreen aczkolwiek milo cie widziec >w<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 14, 2008 11:15 am
nie znam ale z mila checia poznam wink witaj!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 14, 2008 11:18 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 14, 2008 11:59 am
milo znow Cie widziec 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 14, 2008 12:45 pm
wilkus milo znow Cie widziec 3nodding dzięki .... coś się zmieniło odkąd mnie nie było ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 14, 2008 1:17 pm
Ja cię chyba skądś znam xd Witaj ponownie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 15, 2008 7:06 am
Valter wilkus milo znow Cie widziec 3nodding dzięki .... coś się zmieniło odkąd mnie nie było ? tak, mój nick.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 15, 2008 7:13 am
pani psychol Valter wilkus milo znow Cie widziec 3nodding dzięki .... coś się zmieniło odkąd mnie nie było ? tak, mój nick.na gorsze razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 15, 2008 7:20 am
harab serapel pani psychol Valter wilkus milo znow Cie widziec 3nodding dzięki .... coś się zmieniło odkąd mnie nie było ? tak, mój nick.na gorsze razz kocie, po prostu się nie znasz domokun xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 15, 2008 7:21 am
pani psychol harab serapel pani psychol Valter wilkus milo znow Cie widziec 3nodding dzięki .... coś się zmieniło odkąd mnie nie było ? tak, mój nick.na gorsze razz kocie, po prostu się nie znasz domokun xp myszko :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 15, 2008 7:24 am
Valter wilkus milo znow Cie widziec 3nodding dzięki .... coś się zmieniło odkąd mnie nie było ? nieszczegolnie. stare smieci mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 15, 2008 7:28 am
harab serapel pani psychol harab serapel pani psychol Valter wilkus milo znow Cie widziec 3nodding dzięki .... coś się zmieniło odkąd mnie nie było ? tak, mój nick.na gorsze razz kocie, po prostu się nie znasz domokun xp myszko :* gonk
nie spodziewałam się czegoś takiego.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 15, 2008 7:32 am
pani psychol harab serapel pani psychol kocie, po prostu się nie znasz domokun xp myszko :* gonk
nie spodziewałam się czegoś takiego. rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|