|
|
|
|
Posted: Sat Jan 12, 2008 1:46 am
mam wystarczająco dużo kasy i zastanawiam się ...
czy zmieniać nicka dramallama
jak myślicie?
jakby co to dawajcie też swoje propozycje.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 12, 2008 1:56 am
ja an Twoim miejscu bym zakupila cos za ta kase.... a jezeli chcesz prawdziwie nowego nicka, to fajnie by bylo, jakby to bylo cos, z czym sie kojarysz ogolnie w zyciu i czego e bedziesz zmieniac co pol roku xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 12, 2008 2:01 am
wilkus ja an Twoim miejscu bym zakupila cos za ta kase.... a jezeli chcesz prawdziwie nowego nicka, to fajnie by bylo, jakby to bylo cos, z czym sie kojarysz ogolnie w zyciu i czego e bedziesz zmieniac co pol roku xd jakoś tak nie mam na oku żadnej rzeczy na jaką mogłabym zbierać goldy mrgreen
właśnie chcę tak zrobić, a z tą panią psychol tak pochopnie trochę wyskoczyłam i dlatego chcę teraz zmienić nicka. no, ale nie mogę się zdecydować...
sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 12, 2008 2:02 am
xd to moze poczekaj, az cos ladnego wpadnie Ci do glowy, zeby pozniej nie tracic jescze raz kasy na zmiane?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 12, 2008 2:12 am
chyba tak zrobię, aczkolwiek jakby coś to piszcie propozycje xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 12, 2008 4:48 am
Ja też kilka razy chciałem zmienić nicka, ale mam z nim już zbyt wiele wspólnego (czyt. nazwy skrzynek pocztowych, konta w serwisach, w których nie da zmienić się nicka, przyzwyczajenie) xp Mi osobiście najbardziej kojarzyłaś się jako wicked que.en
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 12, 2008 6:18 am
tak! wicked que.en rządzi!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 12, 2008 7:23 am
a to czemu jako wicked que.en?
pewnie z przyzwyczajenia.
ale mam sentyment do tamtych... jeszcze to sound junkie...
od razu mi się kojarzy z blackmail. z dniem jak zostało wysłane na maila. to był smutny dzień.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 12, 2008 7:31 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 12, 2008 2:32 pm
pani psychol a to czemu jako wicked que.en? Bo taki jest Wielki Życia Krąg.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 12, 2008 2:40 pm
Yajo pani psychol a to czemu jako wicked que.en? Bo taki jest Wielki Życia Krąg. ahaaa, to wszystko tłumaczy! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 13, 2008 5:43 am
pani psychol Yajo pani psychol a to czemu jako wicked que.en? Bo taki jest Wielki Życia Krąg. ahaaa, to wszystko tłumaczy! mrgreen ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 13, 2008 5:53 am
Mi się i wicked que.en podoba i pani psychol.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 13, 2008 1:27 pm
pani psychol Yajo pani psychol a to czemu jako wicked que.en? Bo taki jest Wielki Życia Krąg. ahaaa, to wszystko tłumaczy! mrgreen No ba cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 14, 2008 11:29 am
....znowu? xp nieeeee tylko nie to razz
ja juz mowilem zmien sobie na " twoja stara, u can dance" ;P dlugos przejdzie, bo mam mulka z podobnym, ale zapomnialem hasla :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|