|
|
|
|
Posted: Fri Jan 11, 2008 12:54 am
UUU! to bedzie kiedyś jak demonic pendant + eegant veil! a ja to amm. wheee! a pantheracorax tez niezły.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 11, 2008 2:51 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 11, 2008 5:20 am
a ja nawet nie wiem o czym piszesz mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 11, 2008 7:23 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 11, 2008 7:53 am
aha, aha, takie coś... jak na razie mi się nie podoba.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 11, 2008 8:15 am
pani psychol aha, aha, takie coś... jak na razie mi się nie podoba. zabardzo rushoffe?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 11, 2008 8:18 am
hm, to pierwsze nieonieznie przypadlo mi do gustu... ale na drugie zbieram wytrwale 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 11, 2008 8:27 am
ILikeGreenChickenLegs pani psychol aha, aha, takie coś... jak na razie mi się nie podoba. zabardzo rushoffe?
nieee tak jakoś ... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 11, 2008 8:55 am
wilkus hm, to pierwsze nieonieznie przypadlo mi do gustu... ale na drugie zbieram wytrwale 3nodding hehe... a ja mam p. agate...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 11, 2008 9:00 am
wiem >.< .. chyba poczekam, az troche stanieja jednak... i moze jakas dalsza kupie generacje. kasy mi zal... a Twoj pora ice sie dokonczyl?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 11, 2008 9:07 am
wilkus wiem >.< .. chyba poczekam, az troche stanieja jednak... i moze jakas dalsza kupie generacje. kasy mi zal... a Twoj pora ice sie dokonczyl? dawno. za zarobione pieniądze kupił fausts bottle 2, sprzedałem i zkolejnych pieniędzy biancamellę.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 11, 2008 9:21 am
hm, to mze rzeczywiscie kupowanie dalszych g. sie oplaca.... a propos kupowania.... co o tym myslisz? >.<to dopiero jest kasa... ale na to tez bede zbierac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 11, 2008 9:25 am
wilkus hm, to mze rzeczywiscie kupowanie dalszych g. sie oplaca.... a propos kupowania.... co o tym myslisz? >.<to dopiero jest kasa... ale na to tez bede zbierac xd Uch? Po co ci to?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 11, 2008 9:28 am
bede niszczyc, analizowac, tworzyc 3nodding coz nad Chemie piekniejszego heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 11, 2008 9:29 am
wilkus hm, to mze rzeczywiscie kupowanie dalszych g. sie oplaca.... a propos kupowania.... co o tym myslisz? >.<to dopiero jest kasa... ale na to tez bede zbierac xd Dzisiaj miałem na analizie kwas szczawiowy, azotan magnezu i kwas cytrynowy i miałem wykryć, który jest który. Niestety po wszelkich możliwych próbach udało mi się wykryć tylko kwas szczawiowy. Dopiero później kolega się poświęcił i spróbował dwóch pozostałych roztworów xd No... i dostałem 6-stkę 3nodding Wszystkie substancje wykryte whee Ja teraz zbieram na lunar cloak
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|