|
|
|
|
Posted: Wed Jan 09, 2008 6:41 am
Dzisiejszy dzien przejdzie do historii jako dzien mego kalectwa na kazdej plaszczyznie.
*na probnej biologii poleglam
*na chemii jeblam na cycki i jeszcze do tej pory sie nie pozbieralam...
*przyszlam do domu i rozralam sobie noge o metalowa listwe, krew mi tak buchla,ze zed stopy dolecialo do kolana =.=
*przypalilam ziemniaki...
NIe wiem, moze padne placy i zaczne udawac sledzia, to moze ktos zobaczy,ze jestem uposledzona i nie mozna mnie wypuszczac do ludzi;]
Jednym zdaniem:
kurwa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 09, 2008 7:07 am
Każdemu może się zdarzyć pechowy dzień. Nie przejmuj się i pamiętaj, że w gildii wszyscy Cię Kochamy xp heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 09, 2008 7:54 am
ja ciebie też kochaaaam!
a nieudacznictwo jest słodkie! wyobraź sobie: nie jeden chłopak chciałby spotkać w swoim krótkim życiu taką słodką nieudacznicę, którą mógłby pocieszać i przytulać 24h na dobę!
mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 09, 2008 10:33 am
Justinka, don't worry! kochamy Cię! heart heart uszy do góry i zamachaj! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 09, 2008 10:47 am
Az mi troche lzej...
Tylko gdyby nie fakt,ze w piatek mam studniowke, a ja nie moge lazic to chyba byloby w normie stressed stressed
fuczek, fuczek, fuczek...
Ide sie ciac linijka w takim razie neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 09, 2008 10:49 am
zle dni sa. ot. nie przejmowac sie, isc dalej. tak chyba jest najzdrowiej. a skoro dzialasz, to dobrze.
zgodnie z zasada rownowartej wymiany: bedzie lepiej xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 09, 2008 1:36 pm
*atakuje znienacka i mizia* heart heart 4laugh a padac Ci nie wolno! chyba ze na kolana przede mną ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 10, 2008 2:55 am
Gem_ma *atakuje znienacka i mizia* heart heart 4laugh a padac Ci nie wolno! chyba ze na kolana przede mną ninja heart heart *lasi sie* dramallama dramallama I kto tu przed kim na kolana?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 10, 2008 6:21 am
wszystko bedzie dobrze 3nodding słowo honoru Zebry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 10, 2008 8:38 am
Justinka Gem_ma *atakuje znienacka i mizia* heart heart 4laugh a padac Ci nie wolno! chyba ze na kolana przede mną ninja heart heart *lasi sie* dramallama dramallama I kto tu przed kim na kolana?! ja przed wielkim posągiem Kurczakaka z czekolady.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 10, 2008 8:45 am
ILikeGreenChickenLegs Justinka Gem_ma *atakuje znienacka i mizia* heart heart 4laugh a padac Ci nie wolno! chyba ze na kolana przede mną ninja heart heart *lasi sie* dramallama dramallama I kto tu przed kim na kolana?! ja przed wielkim posągiem Kurczakaka z czekolady.
dlaczego kurczakiem? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 10, 2008 9:49 am
pani psychol ILikeGreenChickenLegs Justinka Gem_ma *atakuje znienacka i mizia* heart heart 4laugh a padac Ci nie wolno! chyba ze na kolana przede mną ninja heart heart *lasi sie* dramallama dramallama I kto tu przed kim na kolana?! ja przed wielkim posągiem Kurczakaka z czekolady.
dlaczego kurczakiem? sweatdrop lubię kurczaki. nawet jeżeli jem tylko genetycznia wychowany gatunek, który jest w fermach po 17 sztuk na metr kwadratowy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 10, 2008 12:02 pm
don't worry, ZAWSZE moze byc gorzej... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 11, 2008 5:25 am
ILikeGreenChickenLegs pani psychol ILikeGreenChickenLegs Justinka Gem_ma *atakuje znienacka i mizia* heart heart 4laugh a padac Ci nie wolno! chyba ze na kolana przede mną ninja heart heart *lasi sie* dramallama dramallama I kto tu przed kim na kolana?! ja przed wielkim posągiem Kurczakaka z czekolady.
dlaczego kurczakiem? sweatdrop lubię kurczaki. nawet jeżeli jem tylko genetycznia wychowany gatunek, który jest w fermach po 17 sztuk na metr kwadratowy
aha... to wszystko tłumaczy dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 14, 2008 2:14 pm
ZebraDeath Justinka, don't worry! kochamy Cię! heart heart uszy do góry i zamachaj! 3nodding Ja jej nie kocham .... ale jak che to mogę ją na pocieszenie wykorzystać do niecnych celów ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|