|
|
|
|
Posted: Sun Jan 06, 2008 10:24 am
ej no... mam kupe roboty... za 4 miechy matura, a ja nic w tym kierunku nie robie... mam potwornego lenia... najchętniej leżałabym do góry brzuchem... czy wy też mieliście tak przed maturą?? a i mam ochotę na nalesnika z malinami, polanego sosem czekoladowym xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 06, 2008 11:12 am
tez tak mialam.
teraz tez tak mam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 06, 2008 11:25 am
O Mroova wierz mi ja tez tak mam.
Jutro mam probne, a i tak sie obijam masakrycznie....
E na pohybel maturze!
Do dna biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 06, 2008 11:36 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 06, 2008 1:21 pm
ja sie wogole nie uczylem xp na wieczor przed ustnym z polaka zrobilem prezentacje i tyle razz a moze chcesz kupic 6 prace ustna z polaka? ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 06, 2008 1:31 pm
Mroovecka ej no... mam kupe roboty... za 4 miechy matura, a ja nic w tym kierunku nie robie... mam potwornego lenia... najchętniej leżałabym do góry brzuchem... czy wy też mieliście tak przed maturą?? a i mam ochotę na nalesnika z malinami, polanego sosem czekoladowym xp mi od czwartku sesja sie zaczyna a ja na gai siedze mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 06, 2008 11:41 pm
Ja zawsze mam ochotę na neleśnika z malinami polanego sosem czekoladowym i nie uważam tego za problem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 07, 2008 12:58 am
ILikeGreenChickenLegs Ja zawsze mam ochotę na neleśnika z malinami polanego sosem czekoladowym i nie uważam tego za problem. ja ochoty na naleśnika jako problem nie traktuję... czy tam gdziekolwiek jest napisane ze mam z tym problem?? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 07, 2008 1:59 am
no, ja też tak miałam przed maturą.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 07, 2008 4:07 am
ILikeGreenChickenLegs Ja zawsze mam ochotę na neleśnika z malinami polanego sosem czekoladowym i nie uważam tego za problem. przez ciebie zrobilam sie glodna crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 07, 2008 7:20 am
Ja też tak będę miała tak zapewne.
Ale u mnie to jest tak głupio, bo ja gorzej wypadam jak się uczę niż jak się nie uczę. W sumie tylko do matmy i biologii się uczę.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 07, 2008 7:23 am
P a t e l n i a Ja też tak będę miała tak zapewne. Ale u mnie to jest tak głupio, bo ja gorzej wypadam jak się uczę niż jak się nie uczę. W sumie tylko do matmy i biologii się uczę. a pamiętasz jak cię uczyłem. dostałas 1- na zachętę/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 07, 2008 7:30 am
No pamiętam. Co tak na mnie krzyczałeś wtedy whee . A potem dostałam 3 albo 4. A i tak z testu dostałam 4. A na koniec 3 mam. Głupi Krokiet scream .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 07, 2008 7:32 am
biologia is najs. but majma suck.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 07, 2008 7:36 am
P a t e l n i a No pamiętam. Co tak na mnie krzyczałeś wtedy whee . A potem dostałam 3 albo 4. A i tak z testu dostałam 4. A na koniec 3 mam. Głupi Krokiet scream . Kamila! Twój jest Kakiet, moja Krok.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|