|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 05, 2008 10:47 pm
Dostałam na Zantarni item. Ktoś mi go donejtnął, w każdym razie nie wiedziałam co to. Patrzę se do Price Guide, a to jest warte 500k!!!!! Nie podobał mi się, bo nie pasował do ava i postanowiłam go sprzedać. Okazało się, że takich itemów jest ok 100 na stronie i jest dość rzadki. Ludzie ochoczo zaczęli składać oferty. Po negocjacjach, wybrałam jedną z nich, a inni zaczęli pluć się, że nie dałam im szansy na to, żeby zaoferowali coś lepszego. Niektórzy naprawdę przesadzają z wartością kilkuset pikselków xDDD. To były tylko złote rogi na głowę, no razz . A ja przynajmniej mam fajnego ava: http://www.zantarni.com/avsystem/useravatars/125874.png?1199601938828
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 06, 2008 1:38 am
hmmm... dobry interes, aczkolwiek ludzie dziwni... ale av ladny, musze przyznac 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 06, 2008 2:54 am
wilkus hmmm... dobry interes, aczkolwiek ludzie dziwni... ale av ladny, musze przyznac 3nodding no wlasnie, przejmowac sie tym, ze ktos mial lepsza oferte... kurde, na Gai jest lepiej, bo po pierwsze latwiej cos sprzedac/kupic, po drugie przedmioty maja stale ceny ustalane przez popyt na markecie, a tam mozna od jednej osoby kupic cos za 450k, a od drugiej za 800k, bo chce z ludzi goldy wyciagnac Oo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 06, 2008 2:56 am
chinskich nie lubie wole knorra... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 06, 2008 3:55 am
Gem_ma chinskich nie lubie wole knorra... stare e tam, Vifon najlepszy, inne są fuj gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 06, 2008 3:57 am
Insane Lady-sama Gem_ma chinskich nie lubie wole knorra... stare e tam, Vifon najlepszy, inne są fuj gonk knorra zupki... pieeeczarkowe 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 06, 2008 3:59 am
Gem_ma Insane Lady-sama Gem_ma chinskich nie lubie wole knorra... stare e tam, Vifon najlepszy, inne są fuj gonk knorra zupki... pieeeczarkowe 4laugh dobrze, że pomidorowej nie wymieniłeś stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 06, 2008 4:00 am
Insane Lady-sama Gem_ma Insane Lady-sama Gem_ma chinskich nie lubie wole knorra... stare e tam, Vifon najlepszy, inne są fuj gonk knorra zupki... pieeeczarkowe 4laugh dobrze, że pomidorowej nie wymieniłeś stare beee pomidorowa to najlepsza....mamusi whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 06, 2008 4:01 am
Gem_ma Insane Lady-sama Gem_ma Insane Lady-sama Gem_ma chinskich nie lubie wole knorra... stare e tam, Vifon najlepszy, inne są fuj gonk knorra zupki... pieeeczarkowe 4laugh dobrze, że pomidorowej nie wymieniłeś stare beee pomidorowa to najlepsza....mamusi whee ja nie tknę żadnej pomidorówki. pomidory to tylko na surowo albo w ketchupie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 06, 2008 4:04 am
Insane Lady-sama Gem_ma Insane Lady-sama Gem_ma Insane Lady-sama Gem_ma chinskich nie lubie wole knorra... stare e tam, Vifon najlepszy, inne są fuj gonk knorra zupki... pieeeczarkowe 4laugh dobrze, że pomidorowej nie wymieniłeś stare beee pomidorowa to najlepsza....mamusi whee ja nie tknę żadnej pomidorówki. pomidory to tylko na surowo albo w ketchupie 3nodding bo nie jadłas zupki babuni mej... jeście lepsia! a ja lubie pomidorki w kazdeej postaci tylko nie te mięsiste podłóżne tylko nasze polskie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 06, 2008 4:05 am
Gem_ma Insane Lady-sama Gem_ma Insane Lady-sama Gem_ma knorra zupki... pieeeczarkowe 4laugh dobrze, że pomidorowej nie wymieniłeś stare beee pomidorowa to najlepsza....mamusi whee ja nie tknę żadnej pomidorówki. pomidory to tylko na surowo albo w ketchupie 3nodding bo nie jadłas zupki babuni mej... jeście lepsia! a ja lubie pomidorki w kazdeej postaci tylko nie te mięsiste podłóżne tylko nasze polskie biggrin polskie najlepsze 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 06, 2008 3:06 pm
Insane Lady-sama Dostałam na Zantarni item. Ktoś mi go donejtnął, w każdym razie nie wiedziałam co to. Patrzę se do Price Guide, a to jest warte 500k!!!!! Tez chce takiego donejta...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 06, 2008 3:13 pm
Yajo Insane Lady-sama Dostałam na Zantarni item. Ktoś mi go donejtnął, w każdym razie nie wiedziałam co to. Patrzę se do Price Guide, a to jest warte 500k!!!!! Tez chce takiego donejta... Ja wolałabym na gai, bo na Zantarni rzadko siedze, no, ale nie narzekam... Sama bylam zaskoczona. Z reszta tam latwiej o donate od kogos, np kazdy newb dostaje komplet starterowych ciuszkow od jakiegos usera, zeby nie latal na golasa xDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 07, 2008 10:15 am
A nu, u nas to się od razu od strony dostaje xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 07, 2008 10:18 am
Insane Lady-sama Gem_ma chinskich nie lubie wole knorra... stare e tam, Vifon najlepszy, inne są fuj gonk marka LUCKY!!!! 4laugh 4laugh 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|