Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Ech? Goto Page: 1 2 3 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

KUCYK!
  MRRRAU!
View Results

dziki_wieprz

PostPosted: Fri Jan 04, 2008 1:31 am

Czyli z chwalonego Fausto's bottle wychodzi kucyk?
to nie fer gonk
a zhermes będzie latjący żółw....
a co ztym wygrywaniem kasy?
za to ogłoszenie?
PostPosted: Fri Jan 04, 2008 2:48 am

klika się w link, potem w cokolwiek na liście i ja tak dostałam 300 goldów.

a z butli już dawno kucyk wyszedł przeciez...

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

Mroovecka

PostPosted: Fri Jan 04, 2008 7:51 am

a ja 500 goldów biggrin
PostPosted: Fri Jan 04, 2008 7:53 am

a ja 350...

też mi coś!

pani psychol

Mroovecka

PostPosted: Fri Jan 04, 2008 8:09 am

*lans* bo ja wiem gdzie klikać xp xd xp domokun
PostPosted: Fri Jan 04, 2008 8:11 am

Mroovecka
*lans* bo ja wiem gdzie klikać xp xd xp domokun

ble ble ble!!!!!!!

xd sweatdrop

pani psychol

harab serapel

PostPosted: Fri Jan 04, 2008 8:11 am

ja dostalem 500, ale ten event jest zalosny, sypna ci drobnymi, mogli by albo dac pozadnie albo wogole tego nie robic -.- a co do butli to wierze ze przynajmniej jedna poza koncowej wersji bedzie nie dla bab razz a ksiezyc to wedlug mnie bedzie aniolem, ale mogew sie mylic, po prostu mam taki chunch ;]
PostPosted: Fri Jan 04, 2008 8:13 am

harab serapel
ja dostalem 500, ale ten event jest zalosny, sypna ci drobnymi, mogli by albo dac pozadnie albo wogole tego nie robic -.- a co do butli to wierze ze przynajmniej jedna poza koncowej wersji bedzie nie dla bab razz a ksiezyc to wedlug mnie bedzie aniolem, ale mogew sie mylic, po prostu mam taki chunch ;]

dramallama

pani psychol

harab serapel

PostPosted: Fri Jan 04, 2008 8:14 am

pani psychol
harab serapel

dramallama
domokun
PostPosted: Fri Jan 04, 2008 8:17 am

harab serapel
nie dla bab? A jaki aspekt tego konika każe Ci przypuszczać, że to tylko dla bab? Może się mylę, ale ten miś polarny z ufnością wtulający się Ci w nogawkę też jest dla bab? No bo przecież żaden prawdziwy mężczyzna nie chciałby mieć takiego puszystego, milutkiego niedźwiadka?! wink

Carcassandra

Anxious Carpenter

harab serapel

PostPosted: Fri Jan 04, 2008 8:24 am

Daedhel
harab serapel
nie dla bab? A jaki aspekt tego konika każe Ci przypuszczać, że to tylko dla bab? Może się mylę, ale ten miś polarny z ufnością wtulający się Ci w nogawkę też jest dla bab? No bo przecież żaden prawdziwy mężczyzna nie chciałby mieć takiego puszystego, milutkiego niedźwiadka?! wink

oj jak to powiedzial pinokio " nie badz taki drewniak" razz moze nie jestem prawdziwym mezczyzna?! eek :patrzy w spodnie: ufff ;] wole puszystego niedzwiadka niz kucyka pony smile taki jest moj gust
PostPosted: Fri Jan 04, 2008 9:23 am

harab serapel
Daedhel
harab serapel

oj jak to powiedzial pinokio " nie badz taki drewniak" razz moze nie jestem prawdziwym mezczyzna?! eek :patrzy w spodnie: ufff ;] wole puszystego niedzwiadka niz kucyka pony smile taki jest moj gust
oba są w porządku. Mi szczególnie odpowiada to, jak się butelka na pomarańczowo podświetliła. W ogóle to uwielbiam nosić ogromne, nieporęczne szklane butle, z których oparów powstają dziwne rzeczy. 3nodding A pora ice ma beznadziejny szaliczek. gonk

Carcassandra

Anxious Carpenter

Yumea

PostPosted: Fri Jan 04, 2008 1:45 pm

350 g
PostPosted: Sat Jan 05, 2008 2:14 am

Yumea
350 g

to tak jak ja.
to jakieś pomówienia,
pewnie specjalnie tak zrobili...

pani psychol