|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 1:31 am
Czyli z chwalonego Fausto's bottle wychodzi kucyk? to nie fer gonk a zhermes będzie latjący żółw.... a co ztym wygrywaniem kasy? za to ogłoszenie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 2:48 am
klika się w link, potem w cokolwiek na liście i ja tak dostałam 300 goldów.
a z butli już dawno kucyk wyszedł przeciez...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 7:51 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 7:53 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 8:09 am
*lans* bo ja wiem gdzie klikać xp xd xp domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 8:11 am
Mroovecka *lans* bo ja wiem gdzie klikać xp xd xp domokun ble ble ble!!!!!!!
xd sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 8:11 am
ja dostalem 500, ale ten event jest zalosny, sypna ci drobnymi, mogli by albo dac pozadnie albo wogole tego nie robic -.- a co do butli to wierze ze przynajmniej jedna poza koncowej wersji bedzie nie dla bab razz a ksiezyc to wedlug mnie bedzie aniolem, ale mogew sie mylic, po prostu mam taki chunch ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 8:13 am
harab serapel ja dostalem 500, ale ten event jest zalosny, sypna ci drobnymi, mogli by albo dac pozadnie albo wogole tego nie robic -.- a co do butli to wierze ze przynajmniej jedna poza koncowej wersji bedzie nie dla bab razz a ksiezyc to wedlug mnie bedzie aniolem, ale mogew sie mylic, po prostu mam taki chunch ;] dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 8:14 am
pani psychol harab serapel ja dostalem 500, ale ten event jest zalosny, sypna ci drobnymi, mogli by albo dac pozadnie albo wogole tego nie robic -.- a co do butli to wierze ze przynajmniej jedna poza koncowej wersji bedzie nie dla bab razz a ksiezyc to wedlug mnie bedzie aniolem, ale mogew sie mylic, po prostu mam taki chunch ;] dramallama domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 8:17 am
harab serapel ja dostalem 500, ale ten event jest zalosny, sypna ci drobnymi, mogli by albo dac pozadnie albo wogole tego nie robic -.- a co do butli to wierze ze przynajmniej jedna poza koncowej wersji bedzie nie dla bab razz a ksiezyc to wedlug mnie bedzie aniolem, ale mogew sie mylic, po prostu mam taki chunch ;] nie dla bab? A jaki aspekt tego konika każe Ci przypuszczać, że to tylko dla bab? Może się mylę, ale ten miś polarny z ufnością wtulający się Ci w nogawkę też jest dla bab? No bo przecież żaden prawdziwy mężczyzna nie chciałby mieć takiego puszystego, milutkiego niedźwiadka?! wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 8:24 am
Daedhel harab serapel ja dostalem 500, ale ten event jest zalosny, sypna ci drobnymi, mogli by albo dac pozadnie albo wogole tego nie robic -.- a co do butli to wierze ze przynajmniej jedna poza koncowej wersji bedzie nie dla bab razz a ksiezyc to wedlug mnie bedzie aniolem, ale mogew sie mylic, po prostu mam taki chunch ;] nie dla bab? A jaki aspekt tego konika każe Ci przypuszczać, że to tylko dla bab? Może się mylę, ale ten miś polarny z ufnością wtulający się Ci w nogawkę też jest dla bab? No bo przecież żaden prawdziwy mężczyzna nie chciałby mieć takiego puszystego, milutkiego niedźwiadka?! wink oj jak to powiedzial pinokio " nie badz taki drewniak" razz moze nie jestem prawdziwym mezczyzna?! eek :patrzy w spodnie: ufff ;] wole puszystego niedzwiadka niz kucyka pony smile taki jest moj gust
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 9:23 am
harab serapel Daedhel harab serapel ja dostalem 500, ale ten event jest zalosny, sypna ci drobnymi, mogli by albo dac pozadnie albo wogole tego nie robic -.- a co do butli to wierze ze przynajmniej jedna poza koncowej wersji bedzie nie dla bab razz a ksiezyc to wedlug mnie bedzie aniolem, ale mogew sie mylic, po prostu mam taki chunch ;] nie dla bab? A jaki aspekt tego konika każe Ci przypuszczać, że to tylko dla bab? Może się mylę, ale ten miś polarny z ufnością wtulający się Ci w nogawkę też jest dla bab? No bo przecież żaden prawdziwy mężczyzna nie chciałby mieć takiego puszystego, milutkiego niedźwiadka?! wink oj jak to powiedzial pinokio " nie badz taki drewniak" razz moze nie jestem prawdziwym mezczyzna?! eek :patrzy w spodnie: ufff ;] wole puszystego niedzwiadka niz kucyka pony smile taki jest moj gust oba są w porządku. Mi szczególnie odpowiada to, jak się butelka na pomarańczowo podświetliła. W ogóle to uwielbiam nosić ogromne, nieporęczne szklane butle, z których oparów powstają dziwne rzeczy. 3nodding A pora ice ma beznadziejny szaliczek. gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 1:45 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 05, 2008 2:14 am
to tak jak ja. to jakieś pomówienia, pewnie specjalnie tak zrobili...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|