|
|
|
|
Posted: Tue Jan 01, 2008 5:43 am
Czy ktos o tym wiedział? (to niech się lepiej nie przyznaje) Czy gdzieś o tym pisało? O evencie na tekteku... Daje ściepa z ekranu, bo nie wiem jak długo jeszcze strona będzie na tekteku wisiec.  ja się dowiedzałam wczoraj przez przypadek, bo mi się nie ten adres kliknął co trzeba. Jaka cholera no, taka okazja przeszła, wrrr...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 01, 2008 5:45 am
Mi Witek pokazał to wczoraj.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 01, 2008 5:51 am
wiedziałam, ale zapomniałam o tym. Raz nawet zgłosiłam się. Ech, grypa. rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 01, 2008 6:02 am
ta, obaczylam ostatniego dnia i mnie trafilo >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 01, 2008 6:09 am
P a t e l n i a Mi Witek pokazał to wczoraj. ja zgłaszam sie codziennie. mmh.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 01, 2008 7:30 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 01, 2008 8:14 am
ILikeGreenChickenLegs P a t e l n i a Mi Witek pokazał to wczoraj. ja zgłaszam sie codziennie. mmh. A nie chciałbys, zeby moja łapa ci co innego codziennie zgłaszała? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 01, 2008 8:18 am
Ja też na ostatni dzień to zobaczyłem scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 01, 2008 11:21 am
a ja sie zglaszalam i nic nie wygralam emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 01, 2008 2:42 pm
raz sie zglosilam akurat na poczatku jakos bo potem juz netu nie mialam razz ale oczywiscie nic nie wpadlo razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 02, 2008 3:20 pm
Kyoko Suomi a ja sie zglaszalam i nic nie wygralam emo
Mogłas się przynajmniej podzielić informacją ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 03, 2008 4:46 am
Yajo ILikeGreenChickenLegs P a t e l n i a Mi Witek pokazał to wczoraj. ja zgłaszam sie codziennie. mmh. A nie chciałbys, zeby moja łapa ci co innego codziennie zgłaszała? stare a co konkretnie? pośpiesz się bo już leci czołówka do Zoey 101 xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 03, 2008 6:52 am
mi się klikło PlaceboTabsem, ale nie wiem na czym to polega i nawet nie wiedziałam, że to event jest.
hm, sprawdzę, może wygrałam?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 03, 2008 8:05 am
ZebraDeath mi się klikło PlaceboTabsem, ale nie wiem na czym to polega i nawet nie wiedziałam, że to event jest. hm, sprawdzę, może wygrałam? Nie ma po co, oni wysylaja trade.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 03, 2008 8:11 am
ILikeGreenChickenLegs ZebraDeath mi się klikło PlaceboTabsem, ale nie wiem na czym to polega i nawet nie wiedziałam, że to event jest. hm, sprawdzę, może wygrałam? Nie ma po co, oni wysylaja trade. ale ja na mojego muła nie wchodziłam od tego czasu. i tak nic nie dostałam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|