|
|
|
|
Posted: Sun Dec 30, 2007 11:02 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 30, 2007 11:12 am
Łaaał. Wipas. Komu się nudzi, że tyle tego zrobił?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 30, 2007 11:14 am
P a t e l n i a Łaaał. Wipas. Komu się nudzi, że tyle tego zrobił? a nie wiem właśnie. będę obserwować może doda jakieś jeszcze. ale nie wykorzystam, mam inny styl ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 30, 2007 11:20 am
pani psychol P a t e l n i a Łaaał. Wipas. Komu się nudzi, że tyle tego zrobił? a nie wiem właśnie. będę obserwować może doda jakieś jeszcze. ale nie wykorzystam, mam inny styl ;>Pacz na niego, pacz. DODA!!!!!! *szał*. *koniec szału*. Ja też mam inny styl. Brzydkie takie są, że patrzeć na to gawno nie mogę.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 30, 2007 11:28 am
P a t e l n i a pani psychol P a t e l n i a Łaaał. Wipas. Komu się nudzi, że tyle tego zrobił? a nie wiem właśnie. będę obserwować może doda jakieś jeszcze. ale nie wykorzystam, mam inny styl ;>Pacz na niego, pacz. DODA!!!!!! *szał*. *koniec szału*. Ja też mam inny styl. Brzydkie takie są, że patrzeć na to gawno nie mogę. ...
przypomniało mi się coś strasznego
jak rok temu była doda u mnie w mieście i koncertowała to rodzice załatwili mi z nią zdjęcie za sceną...
no i mam to zdjęcie. wstyd mi emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 30, 2007 11:56 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 30, 2007 1:40 pm
Ulquoirra mi sie podoba, pewnie by wysokie miejsce na arenie zajął.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 31, 2007 3:53 am
mi się podoba ten ezekiel.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 31, 2007 8:04 am
pani psychol P a t e l n i a pani psychol P a t e l n i a Łaaał. Wipas. Komu się nudzi, że tyle tego zrobił? a nie wiem właśnie. będę obserwować może doda jakieś jeszcze. ale nie wykorzystam, mam inny styl ;>Pacz na niego, pacz. DODA!!!!!! *szał*. *koniec szału*. Ja też mam inny styl. Brzydkie takie są, że patrzeć na to gawno nie mogę. ...
przypomniało mi się coś strasznego
jak rok temu była doda u mnie w mieście i koncertowała to rodzice załatwili mi z nią zdjęcie za sceną...
no i mam to zdjęcie. wstyd mi emo Wiiiiipas :O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 31, 2007 9:38 am
robić ava Naruto i zapomnieć o czymś tak oczywistym, jak Gills. Heh. rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 31, 2007 9:50 am
Daedhel robić ava Naruto i zapomnieć o czymś tak oczywistym, jak Gills. Heh. rolleyes czemu kamila tego nie na pisała? ale ja też zauważyłem. i jestem lepszyy. od wszystkich. muaha.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 31, 2007 9:59 am
ILikeGreenChickenLegs Daedhel robić ava Naruto i zapomnieć o czymś tak oczywistym, jak Gills. Heh. rolleyes czemu kamila tego nie na pisała? ale ja też zauważyłem. i jestem lepszyy. od wszystkich. muaha. taaaa... chciałabyś dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 31, 2007 11:08 am
Oberwie ci się cziken za taką skromność rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 01, 2008 3:17 pm
cus malo tego. ale IMHO malo kreatywne. sama robie lepsze razz razz razz na tekteku te randomowe przy ladowaniu creatora sa lepsze... a serio to dziwie sie po co zakladac konto na deviancie do tego. szczegolnie ze umieszczanie avkow z tekteka to JEDNAK lekkie naginanie regulaminu dA.
ten Sasuke..eeech... burning_eyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|