|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 24, 2007 2:06 am
Z okazji Tych pięknych, dla niektórych niekoniecznie białych Świąt Bożego narodzenia w imieniu przedstawicieli organów sprawujących władzę na terenie naszej gildii. whee Pragnę wam życzyć byście w ten piękny niewątpliwie czas, skupili się nie na prezentach, smacznym jedzonku, czy pachnącym drzewku, lecz czerpali radość z rodzinnej atmosfery i pamiętali by zachować nastrój świąt możliwie jak najdłużej. Rodzina jest jaka jest, nikt jej nie wybiera, ale pamiętajcie że kiedyś może wam jej zabraknąć. A gildia to tyż rodzina więc zaakceptujcie ją mrgreen
Pierdy Pierdu Wesołych Świąt!! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 24, 2007 2:29 am
oh, jak świontecznie sieu zrobiło, żem sieu wzruszyłam kapkeu!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 24, 2007 4:14 am
halleluah sister! prejz God, ałer sejwior!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 24, 2007 4:45 am
xd halleluah nie te swieta xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 24, 2007 4:46 am
No to jak Baraninka się na takie ładne życzonka przełamała to rzeczywiście święto xp Już to pisałem, ale co tam: Wszystkiego najlepszego, wesołych świąt i udanego sylwestra whee i żeby żyło się lepiej... wszystkim xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 24, 2007 8:02 am
a ja juz jestem po swietach, gejusie moje kochane, zjadlam kolacyjke i teraz dojadam ptasie mleczka, siedząc przed kompem w nowych ,różowiutkich skarpeteczkach ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 24, 2007 10:17 am
lubie swieta bo zwsze mnie rodzina zaskakuje... sweatdrop co prawda w tym roku zaskoczenia od str kochanej ciotuni nie mialam, aczkolwiek moj szef postaral sie by mnie zwalic z nog (o czym napisze w osobnym dziale)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 24, 2007 10:50 am
ja tam za bardzo swiat nie uwielbiam ale to ja. wiec wszystkim poza soba zyczenia skladac moge biggrin no to...najlepsiejszych prezentow, zadnych konfliktow z dawno nie widziana rodzina, zebyscie sie nie pochorowali bo Sylwester niedlugo i w ogole biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 24, 2007 11:13 am
a ja powiem tylko tyle BLESS YA ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 24, 2007 11:38 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 24, 2007 11:41 am
świenta świenta i po świentach, jeno nudno jes.
poza tym tegoroczny sylwester sieu nie zapowiada mi, chyba spędzę go wraz z jedynkową publicznością, przed szkłem. coś tak myślę.
życzę wam byście unikli takiej sytuacyji co mię napotkała.
jakiegoś kreatora zabawy paradnej bym chciała, sponsora może. oooooojjj, biada.
acz! wszystko może ulec gruntownej zmianie, wybawca jakowyś nadejdzie.
a tam. filozuję.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 24, 2007 1:34 pm
To pusty post dla zbłąkanego forumowicza
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 24, 2007 1:54 pm
oj, sylwestra bede miala swietnego, przynajmniej wszystko sie na to zapowiada... o ile komus nie urabie reki :/ bo byloby za cudownie - sprawdzoen towarzystwo, duzo pysznosci, szisza, mnostwo alkoholu, ddr i singtar - pewnie zalejemy laptop. albo ktos sie zrzyga na fotel. albo mojemu chlopakowi urwie reke. albo ja wypadne z balkonu...
cos pojdzie nie tak, pewne to jest.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 24, 2007 2:32 pm
Jukatan oj, sylwestra bede miala swietnego, przynajmniej wszystko sie na to zapowiada... o ile komus nie urabie reki :/ bo byloby za cudownie - sprawdzoen towarzystwo, duzo pysznosci, szisza, mnostwo alkoholu, ddr i singtar - pewnie zalejemy laptop. albo ktos sie zrzyga na fotel. albo mojemu chlopakowi urwie reke. albo ja wypadne z balkonu... cos pojdzie nie tak, pewne to jest. ojejku xd trochę optymizmu!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 24, 2007 3:26 pm
pani psychol Jukatan oj, sylwestra bede miala swietnego, przynajmniej wszystko sie na to zapowiada... o ile komus nie urabie reki :/ bo byloby za cudownie - sprawdzoen towarzystwo, duzo pysznosci, szisza, mnostwo alkoholu, ddr i singtar - pewnie zalejemy laptop. albo ktos sie zrzyga na fotel. albo mojemu chlopakowi urwie reke. albo ja wypadne z balkonu... cos pojdzie nie tak, pewne to jest. ojejku xd trochę optymizmu! to realizm XD byloby za cudownie, gdyby wszystko sie udalo - cos musi pojsc zle. moze rodzice wcisna mi siostre? albo pokloce sie z kims... dostane rozwolnienia...? albo MJ nie przyjedzie... ciekawe... ...
wesolych swiat...! XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|