|
|
|
|
Posted: Sat Dec 01, 2007 12:28 pm
Za dużo używasz Gai gdy: 1.Ktoś zaczyna rozmowę, a ty szukasz tych pieniędzy jakie masz za poparcie któreś ze stron. 2.Pierdolisz na pomarańczowo. 3.Nie masz szyi albo starasz się ją ukryć. 4.Nie mrugasz. Twój avaterek tego nie robi, więc ty też nie musisz. On jakoś żyje bez tego. 5.Jesteś swoim avatarkiem. 6.Żądasz pieniędzy za wszystko co zrobisz pierwszy raz tego dnia. 7.Na pytanie „czy to jest ładne” odpowiadasz podając liczbę od 1 do 10. 8.Po obejrzeniu trailera biegniesz do drzwi sprawdzić czy dostałeś już za to prezent. 9.Jeżeli nie dostałeś prezentu, jest za to odpowiedzialny Gambino. 10.Twój miesiąc zaczyna się pietnastego. 11.Masz ustawiony w zegarku czas pacyficzny. 12.Twoje dziecko będzie miało na imię tak jak twój avatarek. Bez względu na płeć 13.Dla twojego kota przefarbowanie było małym szokiem, ale zapakowanie go do listu przeżył z trudem. 14. Pies ucieka na twój widok, odkąd chciałeś z niego zrobić robo puppy za pomocą konserw po psim żarciu i sznurka. 15.Ty nie jesteś zmęczony, tylko masz przeciążony serwer. 16. Masz na sobie rękawiczki, krótkie spodenki i płaszcz. Wcale Ci nie przeszkadza, że jest zima i chłodno. Ważne jest, że wszystko się ładnie komponuje ze sobą, bo ma ten sam kolor. 17.Zbierasz puszki. Miejscowy skup oferuje za nie w tej chwili tylko jakieś bezwartościowe papierki, ale jak tylko będą mieli itemki ty będziesz gotów na wymiane. 18.Itemki, avatarki i sealed envelope zastapiły przedmioty, postacie i listy 19.Piszesz listę rzeczy, która wymienia co robisz, gdy używasz Gai za dużo. 20.I co gorsza, rozumiesz o co chodzi!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 01, 2007 12:39 pm
21. gdy siedzisz ponad 12 godzin rysujac prace ze swojego artshopu. [leb mi peka] 22. gdy codziennie wieczorem badz rano chociaz na chwilke wchodzisz w oczekiwniu na emaila
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 01, 2007 1:06 pm
23. gdy masz siłę czytać wypociny debili na tematy zupełnie Cię nie interesujące.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 01, 2007 1:12 pm
24. Gdy kazdy kto jest online, staje się twoim przyjacielem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 01, 2007 1:16 pm
25. Gdy Twoją jedyną ambicją życiową jest uzbieranie właściwej sumki w nieistniejącej walucie, by tryumfalnie wymienić ją na kolorowy, malutki obrazek wyświetlający się na ekranie kompa i posiadający kluczowe znaczenie dla prawidłowego rozwoju historii Wszechświata.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 01, 2007 2:43 pm
26. Gdy każde słowo zaczynające się na "mod" budzi w tobie odrazę
*Gem_ma mówi ostro i niezrozumiale bełkocząc, kiwa się u mnie na krześle*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 01, 2007 5:14 pm
27. Gdy robiąc cokolwiek zastanawiasz się ile da się na tym zarobić i w jaki sposób. 28. Kiedy co pięć minut używasz opcji 'calculate worth' na tek teku, żeby zobaczyć, czy twoje konto jest więcej warte. 29. Wściekasz się, jeśli jego wartość spada.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 12:41 am
30. Jeżeli każdy zakup musisz sprawdzić na tekteku. 31. Jeżeli każdy nowy outfit sprawdzasz na tektek dream avatar. 32. Jeżeli każdy nowy wygld profilu sprawdzasz na tekteku. 33. Ave tektek! 34. Jeżeli lubisz zmieniac czcionkę (grubość i kolor) zależnie od nastroju i wyglądu twojego avatarka. 35. Jeżeli mówisz avitar. 36. Jeżei w każdym twoim zdaniu znajduje się english słowo. 37. Jeżeli na swoim kalendarzu odznaczasz pozostałe dni do jakiegoś eventu. 38. Jeżeli twoimi przyjaciólmi są npc na gai. 39. Jezeli w ogóle nie masz przyjaciół. 40. Jeżeli jedyne przyjęcie na którym byłeś to vj party. 41. Jeżeli inwestujesz wszystkie swe pieniądze gaiowe na wędki. 42. Jeżeli lubisz hackowanie twisted 43. Jeżeli zostałeś zhackowany. 44. Jeżeli lubisz botować.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 9:41 am
LolaPi *Gem_ma mówi ostro i niezrozumiale bełkocząc, kiwa się u mnie na krześle* Aż tak sie ululał? któreś z kolei: Przymierzasz ciuchy swojego brata i żałujesz, że nie są "any"...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 12:31 pm
Widocznie nie siedzę na gai jeszcze dość długo, żeby mieć te wszystkie objawy. Jak na razie ujawniło się tylko parę xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 12:02 am
45. Wygląd twojego avatarka jest wazniejsze od twojego prawdziwego wygladu
ps. Ciekawe... pisze to bedac nieogolonym, a jak avek wyglada z innym itemkiem sprawdziłem dwa razy xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 5:58 am
jerunie, ja siedze dużo na gai ale zadnych z tych objawów nie mam...moze jedno by sie znalazło...może coś ze mna nie tak?? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 6:35 am
Mroovecka jerunie, ja siedze dużo na gai ale zadnych z tych objawów nie mam...moze jedno by sie znalazło...może coś ze mna nie tak?? xp no na pewno.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 6:42 am
ILikeGreenChickenLegs Mroovecka jerunie, ja siedze dużo na gai ale zadnych z tych objawów nie mam...moze jedno by sie znalazło...może coś ze mna nie tak?? xp no na pewno.być może wzruszyła was moja historia...ale nie chce o tym porozmawiać xp m^^.V..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 7:29 am
Mroovecka ILikeGreenChickenLegs Mroovecka jerunie, ja siedze dużo na gai ale zadnych z tych objawów nie mam...moze jedno by sie znalazło...może coś ze mna nie tak?? xp no na pewno.być może wzruszyła was moja historia...ale nie chce o tym porozmawiać xp m^^.V.. ależ nie, nie przeszkadzaj sobie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|