|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 1:39 am
czy tama's basket będzie ewoluował jescze czy zostanie na koszyku i pękniętym (przepraszam za wyrażenie) jaju.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 3:59 am
chyba bedzie dalej ewoluował
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 4:24 am
ZebraDeath chyba bedzie dalej ewoluował a to go nie sprzedaję hahha
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 5:47 am
na bank to nie koniec, ale co z niego wylezie? hmmm kurczak? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 7:30 am
a może pterodaktyl? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 8:40 am
hmmm... nie wiem, mózg mi odpada od prób znalezienia sposobu na więcej goldów... w ogóle mi mózg odpada. O, patrzcie! *wymachuje odpadającym mózgiem* domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 8:46 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 8:55 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 9:19 am
stare pierwszy człowieku! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 9:25 am
harab serapel na bank to nie koniec, ale co z niego wylezie? hmmm kurczak? razz jeżeli kurczak to już go nigdy nie sprzedam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 11:31 am
słucham mój ultrapszystojny Wnusiu? Chcesz babci mózg potrzymać? To bardzo miło z Twojej strony. 3nodding Tylko uważaj, bo płyn z opon mózgowych trochę wycieka. rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 11:42 am
Daedhel słucham mój ultrapszystojny Wnusiu? Chcesz babci mózg potrzymać? To bardzo miło z Twojej strony. 3nodding Tylko uważaj, bo płyn z opon mózgowych trochę wycieka. rolleyes *przelewa babciny mózg do słoika stawia na parapecie i obserwuje jak świeci* rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 12:31 pm
Gem_ma Daedhel słucham mój ultrapszystojny Wnusiu? Chcesz babci mózg potrzymać? To bardzo miło z Twojej strony. 3nodding Tylko uważaj, bo płyn z opon mózgowych trochę wycieka. rolleyes *przelewa babciny mózg do słoika stawia na parapecie i obserwuje jak świeci* rofl *wgapia się w móżdżek jak ćpun w działkę czystej* UUUUU Shiny!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 1:07 pm
ILikeGreenChickenLegs czy tama's basket będzie ewoluował jescze czy zostanie na koszyku i pękniętym (przepraszam za wyrażenie) jaju. Masz szczęscie, bo bym się obraziła.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 3:57 pm
LolaPi Gem_ma Daedhel słucham mój ultrapszystojny Wnusiu? Chcesz babci mózg potrzymać? To bardzo miło z Twojej strony. 3nodding Tylko uważaj, bo płyn z opon mózgowych trochę wycieka. rolleyes *przelewa babciny mózg do słoika stawia na parapecie i obserwuje jak świeci* rofl *wgapia się w móżdżek jak ćpun w działkę czystej* UUUUU Shiny!!! *bierze lolę za łapke i siadja naprzeciwko słoika nie spuszczając z niego wzroku* rofl mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|