|
|
|
|
Posted: Tue Nov 20, 2007 12:40 pm
Cholera, zapuściło mi się sparrowską brodę xD Ale tak serio - wolałabym taka sexi, czerwoną bandamkę na łeb crying W momęcie oglądnia traileru (uwielbiam go heart ) dostałam z Oragne esemesa, czy chcę dostac wycieczke do Singapuru, czy zestaw DVD ze wszystkimi częsciami "Piratów" - to ZNAK! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 20, 2007 1:21 pm
tez uwazam ze bandana bylaby duzo lepsza. albo pistolecik albo rapier albo...hmm...pozytywka? biggrin OOO! albo KRABIK! biggrin biggrin biggrin
szczerze to sie tym itemem MOCNO rozczarowalam...szczegolnie ze strasznie lubie PotC. jakis jednoplciowy ten item poza tym:/ (dyskryminacja, ot co! razz )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 20, 2007 1:39 pm
To znak! Piraćmy się! pirate pirate pirate pirate twisted twisted twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 20, 2007 1:42 pm
Ja widziałem wiele awatarów Jack'a zrobionych ze zwykłych, nie eventowych itemów i wyglądały naprawdę fajnie, ale fakt ja też bym wolał rapier, bródek jest na gai i tak już bardzo dużo, a ta niby Jack'owska wcale aż taka podobna nie jest pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 20, 2007 2:45 pm
Silvery the Alchemist jakis jednoplciowy ten item poza tym:/ (dyskryminacja, ot co! razz ) To nigdy nie byłas w cyrku i nie widziałas kobiety z brodą? dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 21, 2007 6:21 am
Seksowna czerwona bandamka to by bylo cos... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 21, 2007 6:38 am
po co wam czerwone bandamki... Niech zrobią cała kolekcję! pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 21, 2007 7:03 am
ILikeGreenChickenLegs po co wam czerwone bandamki... Niech zrobią cała kolekcję! pirate Bandamki lepsze niz brodka. Co prawda kobiety z zarostem istnieja na swiecie, ale nie jest to dla nich raczej powod do dumy neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 21, 2007 7:06 am
Zimtca ILikeGreenChickenLegs po co wam czerwone bandamki... Niech zrobią cała kolekcję! pirate Bandamki lepsze niz brodka. Co prawda kobiety z zarostem istnieja na swiecie, ale nie jest to dla nich raczej powod do dumy neutral No, z dużo sterydów się za młodości nawłykało...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 21, 2007 7:15 am
a ja bym chciała bandankę albo szablę, albo pistolet, albo.... o! perukę Jacka!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 21, 2007 7:25 am
Peruka... poza tym niedługo znowu bedize jakiś dizajn kontest, to wtedy to zrób...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 21, 2007 7:46 am
ILikeGreenChickenLegs Zimtca ILikeGreenChickenLegs po co wam czerwone bandamki... Niech zrobią cała kolekcję! pirate Bandamki lepsze niz brodka. Co prawda kobiety z zarostem istnieja na swiecie, ale nie jest to dla nich raczej powod do dumy neutral No, z dużo sterydów się za młodości nawłykało... Niektorzy maja po prostu zaburzenia hormonalne neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 21, 2007 9:16 am
ILikeGreenChickenLegs Peruka... poza tym niedługo znowu bedize jakiś dizajn kontest, to wtedy to zrób... na contest to to się nie nadaje, bo oni chcą coś oryginalnego...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 21, 2007 11:28 am
ZebraDeath ILikeGreenChickenLegs Peruka... poza tym niedługo znowu bedize jakiś dizajn kontest, to wtedy to zrób... na contest to to się nie nadaje, bo oni chcą coś oryginalnego... Zawsze można spróbować, a nuż się uda 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 21, 2007 11:57 am
ichabot ZebraDeath ILikeGreenChickenLegs Peruka... poza tym niedługo znowu bedize jakiś dizajn kontest, to wtedy to zrób... na contest to to się nie nadaje, bo oni chcą coś oryginalnego... Zawsze można spróbować, a nuż się uda 3nodding no pewnie, nóż to oni na pewno zaakceptują.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|