|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 20, 2007 8:59 am
hmm.. mamy do nakrecenia reklame jakiegos wymyslonego przez nas produktu, ktorego nie mozna kupic na zadnej stronie, ani w sklepie.. ale nie moze to byc ani czlowiek (bo handel zywym towarem jest zabroniony) ani nic takiego..
macie jakis pomysl? gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 20, 2007 9:06 am
wymysl keczap jakis kurde nie wiem, węgrzyński.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 20, 2007 9:09 am
no dobra, ale reklame musze nakrecic. i musze miec jakis blyskotliwy pomysl na nia. jakos wypelnic te 30 sek filmu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 20, 2007 9:25 am
moj kumpel zrobil swietna reklame yerba mate. biggrin jak sie zgodzi to zapuszcze linka i bedziesz miec podpowiedz biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 20, 2007 9:34 am
Silvery the Alchemist moj kumpel zrobil swietna reklame yerba mate. biggrin jak sie zgodzi to zapuszcze linka i bedziesz miec podpowiedz biggrin biggrin no to mam nadzieje, ze sie zgodzi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 20, 2007 9:36 am
Kyoko Suomi no dobra, ale reklame musze nakrecic. i musze miec jakis blyskotliwy pomysl na nia. jakos wypelnic te 30 sek filmu xd
naggraj piosenke o keczapie xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 20, 2007 9:42 am
Jukatan naggraj piosenke o keczapie xD rofl sialala, byly sobie keczapy dwa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 20, 2007 9:43 am
dobry poczatek biggrin pamietaj: "Najdluzsza podroz zaczyna sie od pierwszego kroku." (to chyba madrosc chinska razz )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 20, 2007 10:22 am
ozby! teleporter! albo podskorna karte miejska, zeby jej nie zgubic xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 20, 2007 12:35 pm
Kyoko Suomi no dobra, ale reklame musze nakrecic. i musze miec jakis blyskotliwy pomysl na nia. jakos wypelnic te 30 sek filmu xd
30 s? Ozby, nie robi sie takich reklam przeciez, najpierw kręca ok. 1,5 min., pełna wersję a po czasie, jak się juz potencjalni klienci z nią zapoznają to jest emitowana okrojona wersja. 30 s to za mało, jak sie ma dłuższy produkt, to juz mozna coz z tego zrobić, ale takie coś, mpfh... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 20, 2007 12:53 pm
Yajo Kyoko Suomi no dobra, ale reklame musze nakrecic. i musze miec jakis blyskotliwy pomysl na nia. jakos wypelnic te 30 sek filmu xd
30 s? Ozby, nie robi sie takich reklam przeciez, najpierw kręca ok. 1,5 min., pełna wersję a po czasie, jak się juz potencjalni klienci z nią zapoznają to jest emitowana okrojona wersja. 30 s to za mało, jak sie ma dłuższy produkt, to juz mozna coz z tego zrobić, ale takie coś, mpfh... rolleyes To chyba jasne ne? razz Nagrajcie reklamę rajstop "Kleopatra" XD Jak chcesz to gdzieś mam tekst i mgę podesłać 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 20, 2007 2:08 pm
LolaPi Nagrajcie reklamę rajstop "Kleopatra" XD Jak chcesz to gdzieś mam tekst i mgę podesłać 3nodding no jasne, zapodaj biggrin moze sie przydac biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 20, 2007 2:10 pm
zrób reklamę wczasów na "Czerwonej Perle"! Prrrrrawdziwe pirackie klimaty! wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 20, 2007 2:49 pm
LolaPi Yajo Kyoko Suomi no dobra, ale reklame musze nakrecic. i musze miec jakis blyskotliwy pomysl na nia. jakos wypelnic te 30 sek filmu xd
30 s? Ozby, nie robi sie takich reklam przeciez, najpierw kręca ok. 1,5 min., pełna wersję a po czasie, jak się juz potencjalni klienci z nią zapoznają to jest emitowana okrojona wersja. 30 s to za mało, jak sie ma dłuższy produkt, to juz mozna coz z tego zrobić, ale takie coś, mpfh... rolleyes To chyba jasne ne? razz Nagrajcie reklamę rajstop "Kleopatra" XD Jak chcesz to gdzieś mam tekst i mgę podesłać 3nodding Ale co? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|