|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 19, 2007 5:46 am
witamina,
no, mundurek pierwsza klasa, nie ma co!
kolor piękny, wiśnia jak w mordkę strzelił bardzo twarzowy krój niczego sobie chyba skierowali się do samego Karla Lagerfelda no piękne. moje wrażenia są nie do opisania.
sory za jakość zdjęcia, ale robiłam telefonem
mundurek + morda
zdjęcie nie oddaje piękna tego koloru!!!!!!
o chuj.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 19, 2007 5:51 am
O Boże... Ujednolicony Strój Uczniowski...mhrauuuuuu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 19, 2007 6:06 am
eh, mam nadzieję, że to się nie utrzyma do następnego roku -,-'
aaa: spodnie, sweter i skarpetki są moje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 19, 2007 6:09 am
ja pierdolę, ale szmata. ja jestem za mundurkami, ale zeby jakos wygladaly... a nie tak, jak ciuch menela spad centralnego =.="
Juka: nie mieli bardziej dopasowanych?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 19, 2007 6:09 am
też mam taką nadzieje...może i powinno mi to zwisać, ale chyba nikomu nie życze czegoś takiego...jak zobaczyłam 'mundurek' kuzyna, mialam podobną reakcje... jakie szczescie ze koncze madre liceum biggrin
kurcze...babciny sweterek -_-;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 19, 2007 6:12 am
Insane Lady-sama ja pierdolę, ale szmata. ja jestem za mundurkami, ale zeby jakos wygladaly... a nie tak, jak ciuch menela spad centralnego =.=" wicked que.en ( xp ): nie mieli bardziej dopasowanych? o właśnie, to jest najśmieszniejsze w tym wszystkim, żeee:
to najmniejszy rozmiar.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 19, 2007 6:21 am
wicked que.en Insane Lady-sama ja pierdolę, ale szmata. ja jestem za mundurkami, ale zeby jakos wygladaly... a nie tak, jak ciuch menela spad centralnego =.=" wicked que.en ( xp ): nie mieli bardziej dopasowanych? o właśnie, to jest najśmieszniejsze w tym wszystkim, żeee:
to najmniejszy rozmiar.chyba żartujesz?? toć to ma być mundurek a nie kurwa babciny fartuszek...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 19, 2007 6:34 am
Mroovecka wicked que.en Insane Lady-sama ja pierdolę, ale szmata. ja jestem za mundurkami, ale zeby jakos wygladaly... a nie tak, jak ciuch menela spad centralnego =.=" wicked que.en ( xp ): nie mieli bardziej dopasowanych? o właśnie, to jest najśmieszniejsze w tym wszystkim, żeee:
to najmniejszy rozmiar.chyba żartujesz?? toć to ma być mundurek a nie kurwa babciny fartuszek... to by chyba na mnie weszlo. a ja niosze ciuchy 44-46 stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 19, 2007 7:05 am
Insane Lady-sama Mroovecka wicked que.en Insane Lady-sama ja pierdolę, ale szmata. ja jestem za mundurkami, ale zeby jakos wygladaly... a nie tak, jak ciuch menela spad centralnego =.=" wicked que.en ( xp ): nie mieli bardziej dopasowanych? o właśnie, to jest najśmieszniejsze w tym wszystkim, żeee:
to najmniejszy rozmiar.chyba żartujesz?? toć to ma być mundurek a nie kurwa babciny fartuszek... to by chyba na mnie weszlo. a ja niosze ciuchy 44-46 stare rofl rofl rofl rofl Nie wyrobię... u mnie liceum jest w tym samym budynku co gimnazjum, wiec czasami widze tych biednych gimnazjalistów ubranych w granatowe worki po ziemniakach rofl rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 19, 2007 7:16 am
taaa, jest się z czego śmiać popieram.
a gimnazjum sucks stare tylko odliczam dni do końca tej gehenny.
kurde, albo mi się zdaję albo na tym zdjęciu mam więcej pieprzyków niż w rzeczywistości xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 19, 2007 7:23 am
Chłop bezrolny xp
jedno sliczne, drugie okropne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 19, 2007 7:25 am
Kasmizar Chłop bezrolny xp jedno sliczne, drugie okropne. naprawdę podoba ci się ten mundurek?! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|