|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 1:13 pm
ΟΙ ΔΙΑΚΙΝΟΥΜΕΝΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ Ένας τίμιος αγρότης είχε μιά φορά έναν γάιδαρο που ήταν πιστός υπάλληλος σε τον για πολλά έτη, αλλά γινόταν τώρα παλαιός και κάθε ημέρα ήταν όλο και περισσότερο ακατάλληλη για την εργασία. Ο κύριός του κουράστηκε της κράτησης τον και άρχισε να σκέφτεται τη δολοφονία τον αλλά ο γάιδαρος, που εβλέίδε τι ερχόταν, γλίστρησε slyly μακριά, και άρχισε το ταξίδι του προς τη μεγάλη πόλη, "για εκεί," αυτός σκέφτηκε, "μπορώ να γίνω μουσικός."
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 1:16 pm
Αφότου είχε ταξιδεψει έναν μικρό τρόπο, κατασκόπευσε ένα σκυλί που βρίσκεται από την άκρη του δρόμου και που ασθμαίνει σαν ήταν κουρασμένος. "Τι σας κάνει το εσώρουχο έτσι, ο φίλος μου;" είπε το γάιδαρο.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 1:21 pm
"Αλίμονο!" είπε το σκυλί, "ο κύριός μου επρόκειτο να με χτυπήσει στο κεφάλι, επειδή είμαι παλαιός και αδύνατος, και δεν μπορεί πλέον να κατασταθεί χρήσιμος σε τον στο κυνήγι έτσι έτρεξα μακριά αλλά τι μπορεί εγώ να κάνει για να κερδίσει τα προς το ζειν μου;"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 1:23 pm
"Ακούστε εσείς!" είπε το γάιδαρο, "πρόκειται στη μεγάλη πόλη να γυρίσω το μουσικό: υποθέστε ότι πηγαίνετε με με, και δοκιμάστε τι μπορείτε να κάνετε με τον ίδιο τρόπο;" Το σκυλί είπε ότι ήταν πρόθυμος, και από κοινού.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 1:26 pm
Δεν είχαν πάει μακριά προτού να δουν μια συνεδρίαση γατών στη μέση του δρόμου και την παραγωγή ενός πιό αξιολύπητου προσώπου. "Προσεηθείτε, η καλή κυρία μου," είπε το γάιδαρο, "τι το θέμα με σας; Κοιτάζετε αρκετά από τα πνεύματα!"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 1:30 pm
"Ah, εγώ!" είπε τη γάτα, "πώς μπορεί το ένα να είναι στα καλά πνεύματα όταν είναι η ζωή κάποιου στον κίνδυνο; Επειδή αρχίζω να γίνομαι παλαιός, και θα βρισκόμουν μάλλον άνετα μου από την πυρκαγιά από οργανωμένη για το σπίτι μετά από τα ποντίκια, τοποθετημένη η κυρία λαβή μου μου, και επρόκειτο να με πνίξω και αν και είμαι αρκετά τυχερός να πάρω μακρυά από την, δεν ξέρω τι πρόκειται να ζήσω επάνω."
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 1:32 pm
"Το OH," είπε το γάιδαρο, "με όλα τα μέσα πηγαίνετε με μας στη μεγάλη πόλη είστε καλός τραγουδιστής νύχτας, και μπορείτε να κάνετε την τύχη σας ως μουσικό." Η γάτα ήταν ευτυχής με τη σκέψη, και προσχώρησε στο συμβαλλόμενο μέρος.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 1:35 pm
Σύντομα κατόπιν, δεδομένου ότι περνούσαν από μια αυλή, εβλέίδαν έναν κόκκορα που εσκαρφάλωσε επάνω σε μια πύλη, κραυγάζοντας έξω με το όλο δικοί του. "Bravo!" είπε το γάιδαρο "επάνω στη λέξη μου, κάνετε έναν διάσημο θόρυβο αυτό που είναι όλο αυτό περίπου;"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 1:38 pm
"Γιατί," είπε τον κόκκορα, "μόλις τώρα έλεγα ότι πρέπει να έχουμε το λεπτό καιρό για την πλύση-ημέρα μας, και όμως η κυρία μου και ο μάγειρας δεν με ευχαριστούν για τους πόνους μου, αλλά απειλούν να κόψουν το κεφάλι μου αύριο, και κάνουν το ζωμό μου για τους φιλοξενουμένους που έρχονται την Κυριακή!"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 1:42 pm
"Ο ουρανός απαγορεύεϊ" είπε το γάιδαρο, "ελάτε με μας κύριος κόκκορας θα είναι καλύτερο, οπωσδήποτε, από μένοντας εδώ για να έχει το κεφάλι σας να κόψεϊ Εκτός αυτού, ποιος ξέρει; Εάν φροντίζουμε να τραγουδήσουμε στον τόνο, μπορούμε να πάρουμε επάνω κάποια μια συναυλία έτσι ελάτε μαζί με μας." "Με όλη την καρδιά μου," είπε τον κόκκορα: έτσι και τα τέσσερα πήγαν ευτυχώς από κοινού.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 1:44 pm
Δεν θα μπορούσαν, εντούτοις, να φθάσουν στη μεγάλη πόλη την πρώτη ημέρα έτσι όταν η νύχτα ήρθε, πήγαν σε ένα ξύλο στον ύπνο.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 1:48 pm
Ο γάιδαρος και το σκυλί τοποθετήθηκαν κάτω κάτω από ένα μεγάλο δέντρο, και η γάτα αναρριχήθηκε επάνω στους κλάδους ενώ ο κόκκορας, που σκέφτεται ότι ο υψηλότερος κάθισε τον ασφαλέστερο πρέπει να είναι, πέταξε μέχρι πολύ τον κορυφαίο του δέντρου, και έπειτα, σύμφωνα με την προτίμησή του, προτού να πάει στον ύπνο, φάνηκε όλοι γύρω από τον που βλέπει ότι όλα ήταν καλά.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 1:51 pm
Να κάνει αυτό, εβλέίδε μακρυά κάτι φωτεινό και λάμποντας και καλώντας στους συντρόφους του εν λόγω, "πρέπει να υπάρξει ένα σπίτι όχι μακρυά, γιατί βλέπω ένα φως." "Εάν αυτή συμβαίνει," είπε το γάιδαρο, "έπρεπε να αλλάξουμε καλύτερα την κατοικία μας, για την κατοικία μας δεν είναι το καλύτερο στον κόσμο!"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 1:54 pm
"Εκτός αυτού," πρόσθεσε το σκυλί, "δεν πρέπει να είμαι του χειρότερος για ένα κόκκαλο ή δύο, ή λίγο κρέας." Έτσι περπάτησαν μακριά μαζί προς το σημείο όπου chanticleer είχε δει το φως, και καθώς έσυραν κοντά σε το έγινε μεγαλύτερος και φωτεινότερος, μέχρης ότου ήρθαν επιτέλους κοντά σε ένα σπίτι στο οποίο μια συμμορία των ληστών έζησε.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 1:57 pm
Ο γάιδαρος, που είναι ο πιό ψηλός της επιχείρησης, που βαδίζεται μέχρι το παράθυρο και που τιτιβίζεται μέσα. "Καλά, ο γάιδαρος," είπε τον κόκκορα, "τι εσείς βλέπει;" "Τι εγώ βλέπει;" απάντησε ο γάιδαρος. "Γιατί, βλέπω έναν πίνακα που διαδίδονται με όλα τα είδη καλών πραγμάτων, και τους ληστές που κάθονται γύρω από το που κάνει εύθυμο."
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|