|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 2:02 pm
..........Macie tu fotki takiego jednego aktora i powiedzcie czy on ładny chłop jest czy nie..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 3:50 pm
nie wyswietlaja mi sie sad jak sie ten chlop zwie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 3:54 pm
Baranina ..........Macie tu fotki takiego jednego aktora i powiedzcie czy on ładny chłop jest czy nie.. Gaspard Ulliel
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 9:31 pm
nawet moze byc... ale nie jest Azjata, wiec dostaje 7 mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 12:29 am
a skąd wiesz kim on jest ninja według mnie to Maryska z nowego targu w przebraniu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 1:02 am
koles grał w nowym Hannibalu... Ayah sie podoba, chociasz nie dziwi was czemu nawet w filmie nie pokazują jego profilu, tylko raz było takie ujecie do tego zaciemnione? bo z boku wyglada jak zbok, przynajmniej tak mówiły dziewczyny ktore na to zwrociły uwage pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 1:12 am
Gem_ma koles grał w nowym Hannibalu... Ayah sie podoba, chociasz nie dziwi was czemu nawet w filmie nie pokazują jego profilu, tylko raz było takie ujecie do tego zaciemnione? bo z boku wyglada jak zbok, przynajmniej tak mówiły dziewczyny ktore na to zwrociły uwage pirate no wlasnie stressed jest podobny do informatyka z mej uczelni... wlasviwie to wrecz taki sam... jak by bliźniaki talk2hand boje sie tego czlowieka stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 1:21 am
Baranina Gem_ma koles grał w nowym Hannibalu... Ayah sie podoba, chociasz nie dziwi was czemu nawet w filmie nie pokazują jego profilu, tylko raz było takie ujecie do tego zaciemnione? bo z boku wyglada jak zbok, przynajmniej tak mówiły dziewczyny ktore na to zwrociły uwage pirate no wlasnie stressed jest podobny do informatyka z mej uczelni... wlasviwie to wrecz taki sam... jak by bliźniaki talk2hand boje sie tego czlowieka stressed ja Cie obronie cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 1:22 am
Baranina Gem_ma koles grał w nowym Hannibalu... Ayah sie podoba, chociasz nie dziwi was czemu nawet w filmie nie pokazują jego profilu, tylko raz było takie ujecie do tego zaciemnione? bo z boku wyglada jak zbok, przynajmniej tak mówiły dziewczyny ktore na to zwrociły uwage pirate no wlasnie stressed jest podobny do informatyka z mej uczelni... wlasviwie to wrecz taki sam... jak by bliźniaki talk2hand boje sie tego czlowieka stressed *wyjmuje biblię* PRECZ SZATANIE! pirate pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 1:47 am
Gem_ma Baranina Gem_ma koles grał w nowym Hannibalu... Ayah sie podoba, chociasz nie dziwi was czemu nawet w filmie nie pokazują jego profilu, tylko raz było takie ujecie do tego zaciemnione? bo z boku wyglada jak zbok, przynajmniej tak mówiły dziewczyny ktore na to zwrociły uwage pirate no wlasnie stressed jest podobny do informatyka z mej uczelni... wlasviwie to wrecz taki sam... jak by bliźniaki talk2hand boje sie tego czlowieka stressed ja Cie obronie cool ok, tlko poczekaj niech mi wgra nowe oprogramowanie do laptopa xp *ukazuje jaka jest bezinteresowna* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 1:54 am
Baranina Gem_ma Baranina Gem_ma koles grał w nowym Hannibalu... Ayah sie podoba, chociasz nie dziwi was czemu nawet w filmie nie pokazują jego profilu, tylko raz było takie ujecie do tego zaciemnione? bo z boku wyglada jak zbok, przynajmniej tak mówiły dziewczyny ktore na to zwrociły uwage pirate no wlasnie stressed jest podobny do informatyka z mej uczelni... wlasviwie to wrecz taki sam... jak by bliźniaki talk2hand boje sie tego czlowieka stressed ja Cie obronie cool ok, tlko poczekaj niech mi wgra nowe oprogramowanie do laptopa xp *ukazuje jaka jest bezinteresowna* whee ale nie ma nic za darmo pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 1:55 am
Gem_ma Baranina Gem_ma Baranina Gem_ma koles grał w nowym Hannibalu... Ayah sie podoba, chociasz nie dziwi was czemu nawet w filmie nie pokazują jego profilu, tylko raz było takie ujecie do tego zaciemnione? bo z boku wyglada jak zbok, przynajmniej tak mówiły dziewczyny ktore na to zwrociły uwage pirate no wlasnie stressed jest podobny do informatyka z mej uczelni... wlasviwie to wrecz taki sam... jak by bliźniaki talk2hand boje sie tego czlowieka stressed ja Cie obronie cool ok, tlko poczekaj niech mi wgra nowe oprogramowanie do laptopa xp *ukazuje jaka jest bezinteresowna* whee ale nie ma nic za darmo pirate a co chcesz w zamian?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 1:57 am
Baranina Gem_ma Baranina Gem_ma Baranina Gem_ma koles grał w nowym Hannibalu... Ayah sie podoba, chociasz nie dziwi was czemu nawet w filmie nie pokazują jego profilu, tylko raz było takie ujecie do tego zaciemnione? bo z boku wyglada jak zbok, przynajmniej tak mówiły dziewczyny ktore na to zwrociły uwage pirate no wlasnie stressed jest podobny do informatyka z mej uczelni... wlasviwie to wrecz taki sam... jak by bliźniaki talk2hand boje sie tego czlowieka stressed ja Cie obronie cool ok, tlko poczekaj niech mi wgra nowe oprogramowanie do laptopa xp *ukazuje jaka jest bezinteresowna* whee ale nie ma nic za darmo pirate a co chcesz w zamian? pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 1:58 am
Gem_ma Baranina Gem_ma Baranina ok, tlko poczekaj niech mi wgra nowe oprogramowanie do laptopa xp *ukazuje jaka jest bezinteresowna* whee ale nie ma nic za darmo pirate a co chcesz w zamian? pirate domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 2:03 am
Baranina Gem_ma Baranina Gem_ma Baranina ok, tlko poczekaj niech mi wgra nowe oprogramowanie do laptopa xp *ukazuje jaka jest bezinteresowna* whee ale nie ma nic za darmo pirate a co chcesz w zamian? pirate domokun cool heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|