|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 9:53 am
Zbieram na jesienne kimonko. Brakuje mi jakies 6k. Wesprzyjcie mnie, rodacy sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 11:47 am
Yhm. Mialam na mysli wsparcie duchowe sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 12:05 pm
jak duchowe to spoko (bo sama obecnie zbieram na najnowszy MC). a wiec.. powodzenia! heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 12:38 pm
Ekhm jestem w stanie jakos uciulac te kwote. Oczywiscie nie potrwa to krotko, ale rade dam na pewno sweatdrop
Jezeli ktos ma kimonko do odsprzedania po preferencyjnej cenie, to chetnie skorzystam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 1:24 am
ja na razie się trudzę , aby zdobyć G9 laptop. ALE! GO, GO! Zimtca, Zimtca!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 2:42 am
Układaj non stop puzzle wszelkiej maści i wielkości, pozniej przerob swoje tokeny z daily chance na tickety i masz swojego wymarzonego itema!!! Powodzenia mrgreen (Ja teraz zbieram kapitał na handel marketplace'owy bo już dawno tam nie handlowałem, teraz powracam do gry!!! twisted )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 2:59 am
Myslalam o tym, zeby cos opchnac, ale za bardzo nie mam co sweatdrop Na razie glosuje na arenach i pisze gdzie sie da, bo puzzelki mi swego czasu bokiem wychodzily i jakos nie moge sie zmusic do ich ukladania neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 3:59 am
... ja se zastanawiam, czy nie nazbierac na jeszcze jedne listki... a pozniej listy na grudzien 3nodding ale powodzenia, ozby!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 6:24 am
bardzo chetnie Cie wespre. Jak mnie ktos najpierw wesprze. niedawno kupilam Fausto's Bottle (te pierwsza generacje, nie druga razz 20k, nie 30 razz ) i z kasy ktora zbieralam przez miesiac zostalo zero koma zero...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 11:30 pm
a to jesienne kimono nie takie drogie... Dawaj dawaj!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 19, 2007 2:12 am
jezeli chodzi ci o nowego mc, to moge ci dac jednego za 6k mniej niz jest smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 19, 2007 2:49 am
harab serapel jezeli chodzi ci o nowego mc, to moge ci dac jednego za 6k mniej niz jest smile chce!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 19, 2007 3:31 am
a ja wesprę, znajcie mą łaskę!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 19, 2007 3:56 am
ILikeGreenChickenLegs harab serapel jezeli chodzi ci o nowego mc, to moge ci dac jednego za 6k mniej niz jest smile chce! ale to oferta exclusive dla Zimtci razz po za tym ty juz sprzedales swiniaka ktorego ci sprzedalem -.-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|