|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 8:44 am
Gotował w czajniku wodę i jak się zagotowała, to wlałam sobie trochę do zupki chińskiej. Na to on na mnie z mordą, że jestem złodziejką, że mu wodę kradnę, bo to jego była. Ja pierdolę, co za kretyn, nie dziwię się, że żadna go nie chce (jest po 30 i nie ma laski, mimo że brzydki nie jest)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 9:01 am
O rany, masz brata po 30-tce, ktory nadal mieszka z rodzicami? eek surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 9:09 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 9:13 am
a moze zwyczajnie jest patologiczny?
poka brata... obadamy go i cos mu sie znajdzie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 9:14 am
Zimtca O rany, masz brata po 30-tce, ktory nadal mieszka z rodzicami? eek surprised on ma wiele innych zalet...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 9:15 am
Jukatan Zimtca O rany, masz brata po 30-tce, ktory nadal mieszka z rodzicami? eek surprised on ma wiele innych zalet... jakich? redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 9:15 am
Baranina Jukatan Zimtca O rany, masz brata po 30-tce, ktory nadal mieszka z rodzicami? eek surprised on ma wiele innych zalet... jakich? redface nie wiem, czy moge obrażać przy Lady jej brata...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 9:17 am
Jukatan Baranina Jukatan Zimtca O rany, masz brata po 30-tce, ktory nadal mieszka z rodzicami? eek surprised on ma wiele innych zalet... jakich? redface nie wiem, czy moge obrażać przy Lady jej brata... Brzmi przerazajaco sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 9:20 am
Zimtca Jukatan Baranina Jukatan Zimtca O rany, masz brata po 30-tce, ktory nadal mieszka z rodzicami? eek surprised on ma wiele innych zalet... jakich? redface nie wiem, czy moge obrażać przy Lady jej brata... Brzmi przerazajaco sweatdrop bo on jest przerazajacy, przerazajoco leniwy, a matka Lady nie wywalila go jeszcze z domu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 9:22 am
Jukatan Zimtca Jukatan Baranina Jukatan Zimtca O rany, masz brata po 30-tce, ktory nadal mieszka z rodzicami? eek surprised on ma wiele innych zalet... jakich? redface nie wiem, czy moge obrażać przy Lady jej brata... Brzmi przerazajaco sweatdrop bo on jest przerazajacy, przerazajoco leniwy, a matka Lady nie wywalila go jeszcze z domu... Kocha pierworodnego? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 9:22 am
brzmi jakos, poważnie. spotkanie z psychoterapeutą wszystko załatwiło. by.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 9:26 am
u mnie 2 starsze byki wyleciały z domku jak miały 24 i 23 lata. szybko i cholernie boleśnie...
...a ja też wylatuję, niech tylko wypali ta kawalerka...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 9:27 am
Jukatan Zimtca Jukatan Baranina Jukatan Zimtca O rany, masz brata po 30-tce, ktory nadal mieszka z rodzicami? eek surprised on ma wiele innych zalet... jakich? redface nie wiem, czy moge obrażać przy Lady jej brata... Brzmi przerazajaco sweatdrop bo on jest przerazajacy, przerazajoco leniwy, a matka Lady nie wywalila go jeszcze z domu... to zupelnie jak u nas krzysio... tez nic nie robi.. a babcia jeszcze go trzyma. w wakacje: 1)okna mylam ja 2)folie naprawialam ja 3)trawe kosilam ja 4) 5ton wegla do piwnicy przewalilam ja i babcia 5)na dach zdejmowac gniazda wlazilam tez ja... o przepraszam jaśnie hrabia trzymal drabine no juz nie wspomne ze kawal chopa z niego i moglby mi ciut wiecej pomoc.. ale pies go drapal. stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 9:29 am
Zimtca Jukatan Zimtca Jukatan nie wiem, czy moge obrażać przy Lady jej brata... Brzmi przerazajaco sweatdrop bo on jest przerazajacy, przerazajoco leniwy, a matka Lady nie wywalila go jeszcze z domu... Kocha pierworodnego? mrgreen drugorodny! XD kocha, dobre slowo, za dobre...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 9:35 am
Jukatan Zimtca Jukatan Zimtca Jukatan nie wiem, czy moge obrażać przy Lady jej brata... Brzmi przerazajaco sweatdrop bo on jest przerazajacy, przerazajoco leniwy, a matka Lady nie wywalila go jeszcze z domu... Kocha pierworodnego? mrgreen drugorodny! XD kocha, dobre slowo, za dobre... Jakis czas temu zauwazylam, ze w wielu rodzinach syn stanowi wartosc nadrzedna. Niewazne, czy jest obibokiem, nieudacznikiem... Czy jest dorosly, czy tez nie... neutral Chocby moja kumpela z liceum - wiecznie ustepuje mlodszemu bratu, nawet gdy ten ja bije czy niszczy jej rzeczy. Rodzice tego wymagaja. talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|